lördag 28 februari 2009

Pannacotta med vit slickelala =)

Mmmmmm har precis gjort pannacotta med vit choklad som vi ska ha till efterrätt =) Till varmrätt blir de tacopaj som ja har beställt =) Sen blir de tråkfestivalen som ja egentligen bojkottar men som både Tina å Mattias tittar på...... Å sen blir de party å dans =)

Har varit underbart väder idag. Solen strålade nåt sjukt å de va helt underbart att vakna av detta ljus =) Sen käkade vi frukost allesammans å sen gick ja å Tina in till stan för att fika. Passade på att köpa ny klocka.... Har ju glömt min andra hemma.....
Fikan va riktigt mumsig, å dyr! Men de va de värt =)

Sen satte vi oss i bilen å körde ut å kollade på huset som mina kära vänner vill köpa =) Vi håller tummarna för detta.

Tina färgar just nu håret å ja sitter å kvider lite av magont..... Men ja hoppas att ja kan slippa tänka på de ikväll å bara ha skojsigt =)

Fick en beställning innan idag på ett hängsmycke. Skojsigt, skojsigt =)


Hade ett väldigt intressant samtal över datorn igår..... Kanske kan bli lite cash av de hela... =) Vågar inte avslöja för mycke hahaha Men ja fick iaf höra att ja va en underbar tjej å de är tråkigt att inte alla kan inse de. Många tack säger vi för de =)

Om exakt 3månader kör ja till Tjeckien!!!!!!!!! VILL IVÄG NU!!!!!! Kommer bli så jäkla sjukligt roligt!! JÖSSES!!

fredag 27 februari 2009

Sushimys =)

Nu är ja tillbax i Växjö hos min skumbanan =) Körde hit direkt efter jobbet å allt flöt på bra, inga poliser iaf =)

Både ja å Tina fixade till oss nästan direkt å sen åkte vi ner till stan för att käka sushi =) Vi gör samma sak varje gång ja kommer hit, vilket är ungefär var 3e månad. Sushi på fredan å party på lördan =) Så oxå denna helgen så imorn blir de utgång å massa dansande =) Fast ja blev lite besviken på sushin.... Inte för att de va äckligt el så, nej de va precis lika gott som alltid men de va väldigt små bitar..... Trodde ja skulle bli mongomätt som alltid men nej, de blev ja inte.....
Just nu är vi hemma å de står en kladdkaka i ugnen å sen blir de film: Patrik 1,5 Hoppas den är bra.....
Shit pommes, blev sjukt trött efter vi käkat..... Antagligen kommer ja väl somna till filmen. Men de är ju inget ovanligt =)

torsdag 26 februari 2009

Stulit =)

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till! Skicka sedan tillbaka utmaningen till den som sände den till just Dig...


1. Vad heter du? Patricia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Pris
3. Flicknamn: Penny
4. Pojknamn: Paul
5. Yrke: Projektledare
6. Färg: Purpur
7. Klädesplagg: Pantalonger
8. Mat: Pasta Bolognes
9. Sak i badrummet: Parfym
10. Plats/stad: Piteå
11. En orsak att vara sen: Punktering på bilen/cykeln
12. Något man skriker: PUNG!
13. Film: Pride and glory
14. Något man dricker: Pepsi
15. Band: Panic at the disco
16. Djur: Puma
17. Gatunamn: Prästgatan
18. Bil: Porsche
19. Sång: Pure Intuition
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Party =)

Tack!

Blev så jäkla glad över Tinas samtal! Så skönt att veta vilka som tror på mig denna gången Tack!!! Vänner är de bästa som finns, speciellt när dom är så fina som mina =)

Puss på er allihop!!! =)

tisdag 24 februari 2009

Är de inte de ena så är de de andra...

Blev glatt överaskad idag. Min kära vän Sandra va nere i Malmö på sin födelsedag å blev stylad å sen fotad. Hon skrev upp mig så att ja oxå skulle få göra detta å idag ringde dom. Så den 5/4 ska ja, Alfie, Olise å kanske Sus å Miran ner till Malmö å bli sminkade å sen fotade. Tänk va söta ens vänner är som tyckr att man ska få åka iväg på nåt sånt här =) Du är så söt å go Sandra, många tack =)

Har varit trött å irriterad idag men de har gått över nu. Va ute å sprang med Olise efter jobbet å idag gick de riktigt bra. Kan inte säga hur långt vi sprang men kanske 4 km utan att stanna en enda gång =) Å sista biten hem promenerade vi snabbt. Nu banne mig börjar min kondis bli som den ska. Så jäkla skönt att man redan börjar se å känna resultat! Ska fortsätta massor med tränandet så ja kan få annat att tänka på om dagarna...... Imorn blir de pump å på torsdag blir de att springa igen =)

Va tvungen att dammsuga mitt hem idag. Kändes som de va flera ton grus i hallen å ja hatar när man inte kan gå där utan att dra runt en massa skit. Men nu är här rent igen så nu slipper ja de bekymmret i ett par dagar. Funderar även på om min lille bil skulle bli lite ren innan ja sticker till Växjö på fredag. Den är sjukligt smutsig nu men med tanke på hur vädret är så kommer den kanske bli lika skitig snabbt igen.... Men ja funderar som sagt på de =)

Nu är de dax att umgås med Harry Potter igen..... Så snart ja läst alla böcker ska ja ha ett maraton å kolla alla filmerna hahaha =)

måndag 23 februari 2009

Härmed förklarar ja krig....

Japp Akassan vill inte ge upp....
Ja blev lovad i dec att inte bry mig om den enskilda akassan i metall som inte alls har nåt med facket metall att göra iom ja skulle bli medlem där. Dom lovade att ringa akassa å kolla att allt va ok för att ja hade inte fått något besked hem. Förra veckan kom de 4 räkningar å ja ringde för att kolla upp de hela, fick till svar efter många om å men att kasta räkningarna men att ja miste 2 månaders akassa. Helt ok för mig. I tordes fick ja ett brev hem om att det inte gick att gå ur utan att ja va tvungen att göra en omprövning på ett beslut som ja aldrig fått hem. Idag har ja suttit i telefonkö å fick till slut prata med min handläggare om att ja tänker inte betala då ja inte fått nåt beslut hem å ja har fått besked på att ja kunde kasta räkningarna. Hon skulle fixa detta på bästa sätt å i eftermiddags blev ja uppringd av en människa som inte presenterade sig å som inledde samtalet med; Du har ringt å sagt att du inte tänker betala. Ja men de ligger mer bakom än så svarade ja å fick då tillbaka; Jaha i världens mest spydiga ton. Ja förklarade hur allt låg till å under samtalets gång blev ja lite irriterad eftersom hon inte lyssnade, hon talade om för mig att de va inte konstigt att folk blev irriterade på mig eftersom ja hade en sån attityd å de slutade med att hon slängde luren i örat på mig. Förbannad som bara den kontaktade ja min fackrepresentant som fick hjälpa mig ha tag i nån som kunde reda ut detta. Ja blev uppringd av facket i Halmstad å där såg allt ok utt å de va inga problem å ja fick reda på att människan som slängt luren i örat på mig va chef på akassan i Stockholm. Verkar va en bra chef..... Återigen förklarade ja hur allt låg till å helt plötsligt kunde inte dom heller hjälpa mig för akassan å facket va ju två helt olika saker. Men ändå har ja blivit lovad av facket att inte bry mig om den enskilda akassan men helt plötsligt verkar ja ha en skuld där som måste betalas annars får ja fan för de. Men hur i hela helvete ska man kunna veta detta om ingen meddelar en va som är rätt från början. Väntar samtal från akassan i morn å är de deras chef ja får prata med igen kommer ja nog få luren i örat en gång till. Kan ju bli hur intressant som helst....

Å ja som verkligen vill ha mer räkningar att betala eftersom ja lyckades få fortkörningsböter igår på 2800;- Har mig själv att skylla å ja är inte så bitter över de som ja trodde. Men snart kan ja ju lika bra sätta en kula i pannan om ja ändå bara ska få skit högt å lågt av jävla fucking myndigheter som säger ett å gör nåt annat. Nej ja är inte bitter, bara jävligt förbannad.



Kan meddela att än har ingen ursäkt kommit å ja har mycke svårt att tro att den gör de. Men just nu är de skitsamma för ja har så många andra som faktiskt bryr sig!



Känns som att de blev väldigt mycke blä här idag...... Japps!

En liten fundering; om man nu inte har stereo hemma, måste man gå ner till parkeringen då å sätta sig i sin lilla golf med stora högtalare i å spela för halva bebyggelsen????? Speciellt just den där musiken som man inte fattar ett ord av va dom sjunger el om dom egentligen har skadat sig el nåt..... Å de är inte första gången ja har beskådat detta. Märkliga människor som bor i min närhet.

söndag 22 februari 2009

Satans slyna....

Tack för dina fina ord. Dom värmde. Men ja vänder inte folk ryggen å denna gången krävs de en ursäkt innan ja vill höra av dig igen. Vi får väl se om du gör de.... Tårarna som fälldes igår kommer inte i repris för dig!




Kvällen igår va så lyckad =) Alla hade skojsigt å de snöade massor. Maten va god å full blev ja. Å inget kräkande hahaha
Dock slutade de roliga med dom fina orden i överskriften. Men ja tänker inte låta de trycka ner.

Mår prima idag, ska försöka ta mig hem ganska tidigt. Är ju inte världens bästa väglag å ja ska komma iväg innan de blir värre. Sen blir de filmtittande med Paul ikväll. Kan behöva både de å honom.....

Ska kolla lite bilder nu från mammas resa =)

lördag 21 februari 2009

Vaken i månskensregn

Vaknade härom natten å trodde du fanns bredvid. Men de va bara dröm. Å de hände mer än en gång....


Nu är snart allt färdigt. Har precis ätit lite för att ja inte ska bli för full.... Kommer ju börja dricka innan vi ska grilla å ja vet hur ja funkar. Ingen mat=full Patricia å troligtvis kräks ja.... Ska försöka undvika detta idag =)
Kanske ska vila en liten stund innan ja gör vid mig å tar på mig en himla massa kläder. Tänker banne mig inte frysa iaf.

Pratade med bror för en stund sen. Äntligen är han å Esa tillsammans =) De har ju bara tagit lite tid för dom att fatta hahaha Å dom är på väg men tydligen brinner de i Karlskrona så dom kommer inte förbi. Hoppas de löser sig inom de snaraste.


Fick ett väldigt förvirrande sms inatt.... Är flera månader sen sist å så där brukar de inte skrivas.....


Nu vila å snart öl =)

fredag 20 februari 2009

Då Fantomen frågar svarar man

Kallt som attans är de ute idag =) Har förberett en massa inför festen imorn å ja har börjat ta lite foto oxå. Måste ju ha lite bevis på va som händer.

Har varit både på Biltema å Systemet med far min idag =) Vi passade på när vi ändå skulle in till mammas jobb. Sen har vi fixat med sittplatser å ställt upp all sprit å all öl. När vi ändå höll på att fixa tyckte mamma vi skulle ta varsen cider. Inte kunde vi väl jobba utan lite dricka =) Pappa blev lite avis så han tog en öl. Sen blev de några till å även ja tog en. Kändes gött att dom på jobbet inte ens hade slutat å ja stod å drack öl =)

Fläsket å laxen är marinerad å revbenen fixar pappa imorn. Sen är vi klara med allt å behöver bara vänta på att folket ska komma hit sen är de fest för fulla muggar =) WIIE!!!

Bror kommer oxå imorn. Har inte träffat han sen jul så de ska bli skojsigt att träffas igen =) Längtar som bara den!!!!


10nov ska ja å skumbanan till Stockholm. Ska köpa biljetter på måndag till P!NK =) Har sett henne innan å de är definitivt värt att se henne igen. Tänkte på Tina direkt när ja såg annonsen om att hon kommer hit. Å hade precis sagt de till mamma å pappa vid frukosten idag när hon messade å frågade om ja ville gå med henne =) Så vi har tänkt på varandra! Underbara Tinan =) Åker dit nästa helg å vi ska mysa å dansa å äta sushi =) Längtar! Fast ja kommer längta mer efter mammas fest för den är de första som ja sett framemot till.

Nu blir de lite slappande i soffan å sen Harry Potter. Sen kommer ja nog somna gott efter att varit ute hela dan....






Varför måste du bara finnas i mitt liv???? Försöker bli av med dig men det går inte helt. Tyvärr finns där lite blodsband.... Fan oxå. Alltid är de nåt som ställs till pga dig....

torsdag 19 februari 2009

Snöigt värre

Nu är ja trött.....

Har inte sovit många timmar i natt, kan bero på att ja hade kuddkrig.... =)
Men ja va uppe halv 6 imorse bara för att hinna allt innan ja skulle till jobbet å sen vidare neråt. Å visst hann ja med allt. Men på jobbet har ja inte hunnit med de ja skulle, ingen arbetslust alls idag. Ville bara hem till mamma å pappa.
Fick köra ganska tidigt iom de kommit en del snö. Va riktigt less på bilkörandet när ja närmade mig å därför missade ja att sänka farten vid en skylt. Men som tur va så va de en annan bil framför mig som polisen kunde skjuta sin laser på. Så han fick böter medans ja med hjärtat i halsgropen kunde köra vidare hemåt =) Har en väldans tur gällande farbror blå =)

Packade ur min bil, drack en kopp kaffe, brände ut 2 skivor å sen körde ja å pappa ner till Malmö för att hämta mamma å Stina. Lite färg hade dom allt fått =) Men jösses va de började snöa när vi körde hem... Massor!! Å här ligger en massa snö nu å ja nästan hoppas att de ligger kvar på lördag. Ska bli så jäklans skoj!! =) Ser framemot detta massor å ja hoppas av hela mitt hjärta att de blir precis så skoj som ja vill.

Nu har vi ätit kvällsmat å mamma har berättat lite om resan å snart ska ja kasta mig i sängen. Håller på att trilla ihop så trött ja är...

onsdag 18 februari 2009

Dubbelmoralens förlovade land

Jösses va dubbelmoralen tätnade just för ögonblicket. Hade ja utfört denna handling hade de kommit pekfingrar högt å lågt å massa förmaningar. Men när personen i fråga själv går i mot sitt ord å utför handlingar som inte är ok är de helt plötsligt ok.... Ja blir så trött å arg.....

Har inte mycke mer än de att säga just nu, måste arbeta vidare...

tisdag 17 februari 2009

Mamma 50 år

Idag är de kära mammsingens födelsedag. Hon skulle ut å titta på stjärnorna i öknen med Stina idag. Är fortfarande väldigt avis =)
Men hon kommer hem på torsdag å då ska ja hämta henne. Så ja ska sluta redan halv 3 på torsdag =)

Va ganska så pigg när ja vaknade idag. Kanske är de på väg att vända nu så ja slipper va så jäkla morrontrött. I längden är de inte så kul att alltid va trött å tjurig om morrnarna. Så ja ser verkligen framemot när de blir ljust ute så ja kan komma upp ur sängen.

Trodde å hoppades på allt strul med facket skulle vara avklarat nu men igår hade ja fått hem 4fakturor.... Akassan fattar inte riktigt att ja är med i facket oxå å redan betalar där. Så de va bara att sätta sig i telefonkö idag för att reda upp de. Fattar inte varför de ska finnas 2 Akassor. En om du bara ska va med där å en annan om du är med i facket oxå. Trams!! Men ja lyckades iaf få alla att fatta hur de ligger till så ja kunde med glädje riva sönder räkningarna =)

När ja ändå va i farten för att ringa så passade ja på att ringa Varbergs bostad å kolla när ja kan få ett garage. De dröjer ca 1år till.... Den siste som fick garage hade stått i kö sen nov 06 å ja har varit i kö sen dec 07. Så de är bara att vänta lite till. Men ja pratade lite med pappa om hur ja ska göra så nu verkar allt ha löst sig så pärlan kan komma upp här til våren =)

Har varit så soligt å fint ute idag så ja kunde knappt sitta still. Ville bara ut med Suzukin!!!!! Men när man väl kom ut så va de ju inte direkt nån värme, så de va ändå ok att den inte är här uppe =)

Har sprungit med Olise idag, 3,6km å även lite styrka på de.... De börjar gå bättre å bättre =) Ska på pump imorn för att va ytterligare lite duktig men sen till helgen så lär ja va väldigt onyttig med all mat å sprit. Så denna veckan går nog plusminusnoll =)

måndag 16 februari 2009

pööhckelaahnkhaa

Så roligt man kan ha med fonetisk skrift. Nu kan ja såklart inte skriva de här på datorn men ja å Alfie har pratat så hela morronen =) Sjukt kul juh! Så nu har ja lite lappar runt min bänk med ord som är jobbrelaterade å skriva i fonetisk skrift =)

feehkarhaasth är nog mest jobbrelaterad av alla =)

Har fått världens idé till lite smycken ja vill göra men har ja material el tid?? Nej just de, de är ju de ja inte har. Å för den delen saknar ja en ringstorlek för att kunna göra det ena. Måste ta mig i kragen å kanske stanna över nästa vecka å fippla lite.... Kan ju bli hur skoj som helst.

Världens bästa Valentino Rossi fyller 30 idag. Kångrätz till honom =) Ska banne mig fixa så ja kan se honom på nära håll i Holland =) Hade varit super.

Nu vill ja bara ha vår å sommar å ett garage. Måste ut med min pärla snart.... Nu har den stått förlänge. Å skitig är den oxå... =( Så ja ska ge den all min kärlek när ja väl kan =)

=)

söndag 15 februari 2009

Helgen som flög förbi

Redan söndag.... Jösses va tiden går fort...



I fredes blev de bara filmtittande. Va ganska trött å orkade inte anstränga mig förmycke. Paul kom hit å han har en viss förmåga att somna när vi tittar på film. Trodde ja va bäst på de men där har ja nog blivit slagen på fingrarna =)

Igår va ja, Paul å Tallen på stan en runda. Paul skulle handla en tröja el nåt sånt men han är sjukligt kräsen vilket innebar att han hittade inte ett dugg men ja därimot som inte ska handla egentligen hittade en kjol å en tröja el va man ska kalla de. Ett riktigt fynd blev de iaf för de kostade bara 50:- st. Så ja, ja kan nog leva med de =)

På kvällen blev de förfest hos Tallen å sen bowling. Va inte riktigt lika dålig denna gången å ja tror de har med att göra att ja inte hade fått i mig så mycke alkohol som sist =) Ja va iaf inte sämst på bowlingen å de är ja rätt glad för. Sen åkte vi in till stan å spenderade resten av kvällen på Oscars. Blev inte supersent å de va rätt skönt.

Skulle tvättat idag vid 7 men inte orkade väl ja släpa mig ur sängen för de å de straffar mig nu... Finns ingen tvättid förrän den 22 å då är ja hos mamma å pappa. Å ja har fortfarande inte fixat så nån kan hjälpa mig koppla in min egna tvättmaskin.... Så de blir att släpa ner allt till mamma å passa på att tvätta innan ja hämtar henne vid flyget.



Ikväll blir de nog en el två filmer. Är för trött för att orka va seriös å städa lägenheten. Får ta de en annan dag innan ja kör ner till Knislinge.



Janejmen laga mat kanske....

fredag 13 februari 2009

Words don´t come easy

Fredagen den 13:e.... Inget har drabbat mig än å ja tror ja slipper de denna gången oxå. Har aldrig otur på fredagen den 13:e. Kanske blir drabbad i mars istället =)

Alla hjärtans dag imorn. Vet att ja inte får blommor av nån ändå så ja va faktiskt å köpte en bukett rosor till mig själv. Inga klassiska röda dock utan vita å lila =) Dom är jättefina å pryder nu mitt storarumsbord! De va alltför längesen här fanns blommor på mitt bord så ja tyckte de va på tiden.

Vet inte riktigt alla detaljer inför denna helgen. Ska kolla film ikväll, träffa Björn en runda imorn, tvätta å träna på söndag. Men där är ju massor av tid att fylla ut =)

Har nu ett av mina efterlängtade msn-samtal med farbror. Fast han åker iväg på måndag igen så de lär ju dröja aplänge tills vi ska ha ett sånt samtal igen. De är så bra med farbror för man kan säga de mesta till honom. Lite detaljer utelämnas dock å de är nog bäst så =) Ska bli så sjukt skoj att samboa med honom i Tjeckien. Lär bli en del Captain Morgan är ja rädd för.... Men de är som goast där nere så ja får väl passa på =)

Nu har mammsen åkt. Hon skrev igår att hon va framme, 22grader varmt å att de såg ut att va ett annorlunda land. Eh ja mamma, de är ju inte direkt Sverige utan Egypten. Klart de är annorlunda =) Mamma är bara så söt!!!!!
Vill oxå iväg!!!!!!! SOL!!=)

Bara 1 vecka kvar till hennes fest å de ska bli så jäkla skoj =) Å sen helgen efter de ska ja till Tinan i Växjö å sen fredan efter de ska vi ut på afterwork. Banne mig på tiden =)

Nu har ja många samtal på gång..... JÖSSES!!! =)

torsdag 12 februari 2009

=)


Vill nog tillbax en runda till KPH igen å umgås med Hulding =) Saknar de...

Underbart...

When you were here before, I couldn´t look you in the eyes
Your just like an angel, your skin makes me cry
You float like a feather in a beautiful world
I wish I was special, You so very special

But I´m a creep
I´m a weardo
What the hell am I doing here
I don´t belong here

I don´t care if it hurts, I want to have control
I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to noties when I´m not around
Your so very special, I wish I was special

But I´m a creep
I´m a weardo
What the hell am I doing here
I don´t belong here




Gillar massor =)

måndag 9 februari 2009

En vit lögn slutade med en annan mans finger i röven...

Har precis haft lite humormys med Alfie. De va precis va ja behövde! Vi kollade på första avsnittet av Raw, andra är ju ikväll =) Å när vi ändå satt här så passade vi på att titta på Johan Glans Skåneturné. Därav överskriften. Om ni sett den fattar ni annars kanske ni bara tycker ja är lite konstig å helt enkelt behöver titta på den =)

Pratade lite med mamms innan idag. Om 3 dagar åker hon till Egypten. Är måttligt avis på att ja inte ska med. Men man kan ju inte få allt här i livet. De va ju trots allt ja å mina brödrar som fixade så tanten kommer iväg. Hon blir ju 50 nästa vecka. De hade varit gött med lite sol nu, då kanske hormonerna hade hamnat på plats igen.
Jösses va känslig ja är just nu. Skönt att man bara behöver va såhär tjejig en gång var månad, annars hade ja nog hoppat över ett broräcke. Kan ju börja gråta närsomhelst de går lite fel... Inte bra när mitt jobb ofta går fel å ja måste lösa lite problem. Va på väg att fälla ett par tårar bara ja skulle stifta om ett halsband idag. Shit pommes, då är man känslig för de är inget svårt över huvudtaget men kan kräva lite styrka å en hel del tålamod.

Imorn ska ja å Alv till GeKås. Ska handla lite till mammas fest. Får väl se om ja hittar allt men de tror ja nog =)

Ååå ja, min bror har imponerat på mig! Ja ringde igår men som vanligt svarade han inte men han ringde upp idag!!! Han brukar normalt ringa efter en vecka el inte alls.... Så japps, ja är imponerad =)

Tror ja ska läsa en stund innan min humorkväll fortsätter...

söndag 8 februari 2009

Kan väl likasåbra fortsätta då...

Eftersom ja inte kommer kunna somna på ett tag för att ja fortfarande har lite panik å har sjukt ont i magen så kan ja lika bra fortsätta skriva....

Ja lider av nåt som andra säkert tycker är en skitgrej men för mig är de jättejobbigt. Ja kan inte tala om för nån att ja tycker om nån. Nu pratar ja inte om att va kär men bry mig väldigt mycke om nån, lite mer än som vän.... Ja kan bara inte prata om de.... Ja blir helt varm å börjar kallsvettas å vill helst av allt bara försvinna genom jorden. Vet inte varför de är såhär, de bara är så å har alltid varit.
Prata känslor med mina vänner kan ja göra utan problem, både gällande va ja tycker om dom å om andra. Men gällande nåt annat så går de bara inte...

Har gjort de en gång å de tog alla mina krafter att bara samla mod till de, å svaret ja fick av denna människa va; Ja tycker om dig oxå men..... Sen inget mer. Ingen bra upplevelse i mina ögon å därför beslutade ja mig att återgå till att hålla allt inom mig. Vet om att ja förr el senare exploderar bara för att ja inte kan säga de men så funkar ja å har alltid funkat så. Skriva de funkar såklart lite bättre....

Du är fantastiskt på alla sätt å vis å ja hoppas för alltid att du finns nånstans i mitt liv. De är skönt att vi är vänner å ja hoppas att de kommer fortsätta så. Du är ju nästan lika knas som mig å de är nog därför ja tycker så mycke om dig =) Ja vet att när ja träffar dig nästa gång kommer ja va som vanligt för som sagt ja pratar inte om de å innerst inne hoppas ja att vi kan undvika att prata om de.... Vet ju att du läser här å ja hoppas att du kanske kan förstå lite.... Ja ä komplicerad helt enkelt.


Nu ska ja försöka släppa mina tankar å bara somna.... Kommer bli svårt men de är alltid värt ett försök.

Panik

Fick en väldig släng av panik, det innebar tårar å att ja kände mig minst på jorden å verkligen helt ensam å ingen hjälp fanns där... Gillar inte när hjälp blir fel... Farbror, ja kanske kunde fixa lite själv men tycker fortfarande här finns konstiga saker.... Men tack för de du hjälpte mig med. Du kanske kan kolla över resten nån dag?? Ja kommer ju snart hem å hoppas faktiskt på att du är hemma då för nu är de för längesen vi såg. Ska ju inte behöva vänta tills vi ska flytta ihop =)

Iaf tror ja paniken är på väg bort nu, tårarna har slutat rinna iaf...

Över å ut

Lider...

Mår sjukt kasst just nu. Kan inte förstå att ja ska behöva lida bara för att ja ä tjej.... Tyfiskt!

Har haft slappesöndag idag. Lämnde Robin vid tåget vid halv två. Vi fipplade med min data hela morronen för ja fick ju installera om xp, Robin sa de va bäst så. Verkar funka änsålänge för ja har inte blivit utsparkad från routern än... Paul kom hit i eftermiddes å vi har tittat på film. Fick hem Lejonkungen för nån dag sen å den ä ju bara så bäst =) Kändes skönt att ha nån här å kramas med när ja har så jäkla ont. Men bara du kommer ihåg att ja är lite bättre än bäst =)

Ska strax se Mia å Klara. Som vanligt varje söndag så hoppas ja på att få se pappa el farbror Magnus. Får väl se om dom finns där idag. Börjar ju snart undra om dom verkligen har varit på inspelningen el om dom hade de som ursäkt för att springa på JULA en hel dag.... =)

Finns inget för er att va oroliga för. Inget allvarligt har hänt el kommer ske. De ä bara ja som ä som ja ä...



Tina, du ä verkligen underbar!!! Tusen tack.....

lördag 7 februari 2009

Fixat trådlöst =)

Har äntligen fått igång min router... Har varit lite lat å inte orkat fixa med de men nu när Robin är här då fick han fixa å trixa. Min gamla ville inte som ja ville utan sparkade ständigt ut mig men denna nya ska inte göra de efter lite inställningar =)

Ska strax även bränna ut xvid så ja kan se de inne i sovrummet sen =) Himla bra med vänner som hjälper en. Måste verka som ja är världens sämsta eftersom ja får en massa hjälp med allt men de är nog lite lathet blandat med okunskap =)



Har en liten oroskänsla i magen just nu å ja gillar inte de.... Hoppas bara att de försvinner under kvällen...

fredag 6 februari 2009

Fan fan fan....

...de va precis så här de inte skulle bli......

torsdag 5 februari 2009

I´ve never been perfect

Riktigt trött å seg dag idag. Strulade med bilen en massa igår.... Skulle bara byta olja å filter men eftersom vi vet att där är mer att fixa med så gjorde vi de igår. El ja ska nog inte säga vi, Paul va de ju som fixade å grejade. De gick så bra att bilen till slut inte ville starta... Tröttsamt värre. Va inte alls positiv. Förstår Paul om han snart inte vill se mig el min bil.... Förlåt.... Men du är bäst! =)
Ja till slut startade den iaf så ja kom hem. Massa snö oxå såklart när ja väl skulle hem... Men den är bortsmällt nu.

Hade inte alls lust att gå upp å hade ja inte fått personlig väckning genom telefon så tror ja nog ja hade stannat hemma. Varför är de som skönast att sova om mornar??? Fattar inte de....
Pratade lite med chefen så nu har vi nog fått till så att ja ska kunna göra lite skolarbeten. Alfen är en klippa å stöttar massor just nu. Hon har en massa kunskap som hon nu ska överföra på mig =) Så snart kan ja nog kalla henne för min mäster ;) Imorn blir de nog skolarbete hela dan för de ser ljust ut med de andra arbetet. Känns faktiskt väldigt skönt att va på rätt köl igen.

Blir filmkväll idag.... Lugnt å skönt =)

onsdag 4 februari 2009

Julafton i februari

Idag har vi haft lite julafton på jobbet. Fick hem ett nytt betsbad å två nya ultraljud. Skulle kunna stå inne i våtrummet hela dan å bara titta på dom =)
Å sen har dom varit å fixat så vi har dagsljuslysrör överallt! Här är jätteljust nu!!

Shit pommes va duktig ja va igår. Först va ja superpositiv på jobbet så Alfie börjar snart undra om ja använder mig av knark.... Fast de nämsta ja kommer de är ju mitt kaffe från Holland =D
Efter jobbet körde ja å Olise till Hajen å handlade lite för de är ju min tur att bjuda på fika på jobbet. Sen bar de av till Veddige. Tala hängde med ut på vår runda. Först sprang vi 2km utan att stanna =) Sen strechade vi lite å sen sprang vi ytterligare 1,2km utan att stanna. Jösses va ja börjar bli dutkig. Fast att ja höll på att dö direkt när vi började...

Sen va de bråttom hem för de va en himla massa som skulle fixas. Pannacottan till jobbet, middag å även en dusch skulle hinnas med innan Paul kom för att titta på film. Men de är tur att han är lite seg ibland för ja hann med allt =)
Men sen såg vi världens sämsta film, Blade runner (tror de är särskrivning Alf =)) Fast att den är kult men nej, den va inte bra alls. Så nu är de bestämt att nästa gång de blir filmtittande ska ja bestämma film =)

Ska fortsätta jobba en stund till sen ikväll ska min bil få lite kärlek å ompyssling =)

måndag 2 februari 2009

Positiv Paj

Har lovat att vara lite mera positiv. De närmar ju sig en vår just nu å lite ljusare kommer de förhoppningvis att bli. De va lite vårigt igår fast att ja vaknade å såg att ja hade snö på bilen. Å självklart hade låset frusit... Men idag va de upptinat =)

Skulle ansträngt mig å cyklat till jobbet idag men de va så jäkla skönt att sova så ja låg kvar till halv 7 å fick ta bilen istället =)

Skulle fått besök idag men hon svarade inte när ja messade. Sen när hon väl hörde av sig tyckte ja allmänt att de va sent så ja avtackade mig besök. Avskyr när folk säger att dom saknat en å säger att man måste ses men sen bara skiter i de. Ja tänker då rakt inte krusa... Så mycke va de för att va positiv.. =)
Men ja fick mycke bättre besök i form av en nytränad Alv =) Vi fick pigga upp Hulding lite genom hemsidor av folk som kallar sig guldsmeder men deras verk ser ut som komåhjälpmigattdö.... Måtte ja själv göra snyggare saker än så...

Imorn blir de motion med Olise å film med Paul. Å ja ska bara va positiv på jobbet =)

söndag 1 februari 2009

Ensam igen =)

Upp tidigt imorse, käkade frulle å sen började vi lasta in brors saker i släpet. Tog inte så lång tid så vi kom iväg innan lunch. Ja å mamma i en bil å pappa å bror i den andra. Eftersom ja å mamma inte körde med släp kunde ju vi köra lite fortare så när vi va framme i Tvååker va pappa bara lite ovanför Halmstad. Så ja å mamma passade på att handla lite godis så vi kunde få oss en rejäl sockerkick =).

När bror å pappa kom till rätta lastade vi snabbt ur allt å sen körde vi hem till mig. Ja hade ju som bekant en fåtölj å en tvättmaskin som skulle upp till mig å bror hade sin säng kvar här. Efter att vi fått upp mina saker å ner brors så åt vi. Mamma gjorde middag redan igår så de va bara att värma å att göra lite sallad vid sidan om. Sen tog vi oss varsen kopp kaffe å sen begav sig dom tillbax till bror. Ja började att städa hela lägenheten å få iordning så mycke ja bara kunnat. Städade min garderob som är fylld med skor å kom fram till att ja äger 36par... Tur att ja ska till Tjeckien snart för ja tyckte de va lite lite.... =D

Nu har ja städat av alla rummen å de blev riktigt fint med min läshörna. Har packat upp min nya dvd som ja köpte igår så nu har ja en i sovrummet å en i storarummet. Himla bra =)
Har skurat ner hela badrummet så de blev fräscht å nu har ja tappat upp ett bad så strax ska ja krypa ner där å hoppas på att ja inte somnar =) Har ju inte hänt innan men nån gång ska va den första... Eller?!


Hälsade på moster igår. Hade gjort ett smycke till henne som ja lämnade igår. Va lite nervös för ja visste inte om hon skulle gilla de el inte men hon sa att hon tyckte om de så då får ja ju tro på de =) Sen pratade vi en hel del. Tack så jättemycke för pratstunden. Behövde de. Tack!