torsdag 30 april 2009

Långledig

Ja då har man jobbat färdigt för denna månaden. Pommes va snabb de har gått.... Tiden bara ramlar förbi.

Mycke som ska hända nu;

Tinan kommer ikväll =)
8:e ska ja ner till mamma på pappa å den 9:e ska ja tatuera mig =)
15:e ska suzukin besiktigas
22:e ska ja å Lisa iväg å spå oss =)=)=)
28:e åker ja till Tjeckien =D Alltså de är bara 4 veckor kvar!!!!!! =)
31:e ska ja mysa med mamma i Tjeckien för så är de mors dag =)

25 juni åker ja troligtvis till Holland med Peter =)
27 juni är de Assen =)

Ja de va dom närmsta 2 månaderna. Sjukt ju!!

Om 10månader är de dax för skola igen.... Hoppas tiden stannar upp lite innan dess.


Håller på med 2 beställningar på jobbet nu =) Den ena måste bli klar senast den 15:e, är en present nämligen. Den andre är till Tommy å ingen panik men ja vill ändå bli klar med den så snabbt som möjligt.

Har tänkte lite på va ja ska göra med mina skattepengar. Troligtvis får lite gå till skatten på bilen..... Blä! Å sen måste ja ha ny hjälm. Å ja får nog lägga lite till Holland. Å sen skulle ja behöva en ny cykel.
Ja sen lär de ju inte finnas några pengar över..... Men ja är rätt glad för att ja får tillbax å slipper betala iaf =)

Kanske borde resa mig ur soffan å städa innan skumbanan kommer.... Gör de efter hockeyn =)

onsdag 29 april 2009

Imorn kommer skumbanan =)

WIIE! Imorn kommer skumbananen hit till mig å ska mysa =) Hon ringde å sa att hon hade dåligt samvete för att vi inte setts på ett tag å att hon inte varit hos mig sen ja flyttade hit. Men inte ska hon ha de inte. Vi ses när vi kan å då har vi skojsigt =)

Lekte med Olise igår efter jobbet. Hon fick lite problem på morronen efter att en sambo beskyllt henne för att de va hennes fel att dom försov sig. Så i ren ilska tog hon cykeln till jobbet. De är ju bara 2mil el nåt! Men hon fick punka efter halva vägen men efter ett samtal till mig så va hon på plats på jobbet =)

Efter Olise-stunden åkte ja hem å fixade mat å sen va de dax för en stund med socker =)
Va inte hemma i vettig tid igår å nu när de närmar sig besök så måste ja verkligen städa!!! Funderar på att städa idag å sen ev köra lite hoj =)
Vi får se va ja tycker å känner sen när ja jobbat klart =)

måndag 27 april 2009

Motvind

Nästan precis hemkommen. Tror ja hunnit med en hel idag. Gick ju faktiskt upp direkt när klockan ringde imorse. Åt ägg å bacon till frulle å de gör ja aldrig mer om. Mådde riktigt illa.


Klappar mig själv lite på axeln idag för ja har varit duktig. Tänker inte avslöja för mycke för då går allt åt helvete...

Nej de går inte så bra i hockeyn så ja tror ja kryper ner i sängen å läser lite Harry Potter.

söndag 26 april 2009

Förbjudet

Söndagmorron. Igen. Varför springer veckorna iväg så här. Känns ju inte som man hinner nånting. Å ja som vill hinna med så mycke...

Hade en väldigt trevlig dag igår. Började med att ja vaknade kl 6 som alltid. Ja vägrade såklart gå upp men när kl va halv 8 så va ja tvungen kände ja. Började tvätta, sen fippla med feletonen, plocka undan i lägenheten, bädda, äta frukost å göra vid mig. Hann med hur mycke som helst. Lite över 10 körde ja ner till stationen å hämtade Krisana å sen körde vi till Lisa. Himla mysigt hus å ja hittade dit direkt =) Vi tog en kopp kaffe å en muffin sen körde vi till GBG. Hade en väldigt trevlig pratstund i bilen på väg upp. Väl inne i GBG skulle vi följa Ingrids vägbeskrivning men de slutade med att vi fick ringa för den stämde inte riktigt å en hel del fattades på den. Men hon guidade oss genom telefon så till slut hittade vi fram. Gick en snabb husesyn å sen tog vi en promenad ner till hamnen där hon å några till hade en keramikutställning. Fin väder å fina saker. Saknar faktiskt C4 å Gerd å ringmodellering å drejning å allt de där. Sjukt kul ju.

Sen gick vi hem å fikade hos Ågrens.
Vid halv 4 körde vi hem å även på hemvägen hade vi en trevlig samtalsstund.
Efter att ha släppt av både Lisa å Krisana körde ja hem å hämtade extrastället å sen iväg för att hämta socker. Hon har precis förstått hur ful man ska va under stället när mna åker hoj. Röda tajts, svart tajt tröja å vita knästrumpor. Å dom enda skor hon hittade att ha på sig va blå =)

Blev en liten runda med henne där bak. Hon va väldigt duktig för att aldrig ha åkt hoj innan. Blev rejält omkramad =)

Åkte hem å duschade å blev sen upphämtade av Tommy i Impalan. Hämtade upp socker å sen Olise.
Va inte speciellt mycke bilar på stan men vi hade trevligt iaf =)
Blev en del hemkörningar inatt för Susie å ja kom hem vid 2 el halv 3. Är glad att ja fått sova till halv 10 idag istället för 6.

Rossi 2:a idag igen, Lorenzo 1:a

fredag 24 april 2009

Barnvakt

Sitter hemma hos socker nu. Själv med Jason. Har lovat att passa han en stund medans hon å Tommy är iväg på vars ett håll. Känns inte som att ja behöver anstränga mig massor med tanke på att lillkillen redan somnat.
Hade ju tänkt ta med mig såpbubblor å gnuggisar hit så vi kunde busat ordentligt. Men nej, de glömde ja ju hemma såklart!

Fick min nya feleton idag!!!!!!! Den är jättefin!!! Men pommes va svårt de är att skriva mess... Kommer nog ta ett tag innan ja lärt mig ordentligt =) Men de är de värt!


Spenderade hela eftermiddan å kvällen med Olisen igår. Först körde vi hem till henne å slappade lite å sen körde vi till stallet. Mockade åt Saren å sen slängde vi på Saren å Nonne sadlarna å gick ut i paddocken. Saren är något långsam men ja både skrittade å travade lite. Nonne däremot trampar på fan så mycke snabbare. Å han är ju sjukt hög! Men de va himla trevligt att få slippa tänka å bara va.

Imorn blir de en runda till GBG med Lisa å Krisana. Vi ska till Ingrids keramikutställning. Ska bli skoj å se va hon hittar på på sin fritid =) Sen på kvällen så ska vi nog ut med Tommys Impala om han får ihop den som han ska. Socker-Söt-Paj blir de som ska åka =) Kan ju bli hur skoj som helst. Men först så ska ja ut med hojen en runda å Susie ska få åka med. Har sagt till henne å blunda den första biten eftersom hon aldrig åkt innan. Men ja tror nog hon fixar de =)

Nej, nu ska ja snoka runder på nätet lite i min ensamhet. Å ja är på helspänn.... Tänk om killen vaknar snart å är lessen.... Då blir de bus =)

torsdag 23 april 2009

Mardröm

Har haft en riktigt läskig dröm inatt. Drömde ja blev skjuten. 2ggr. Men ja dog inte. Kunde inte heller känna nån smärta. Ja bara visste att ja va träffad. En vän som ja inte träffat på 10år lyfte upp mig å då kom tårarna. Hade sjukt svårt att somna om igen efter de....
Alv analyserade lite å kom fram till att de kan va att ja blivit sårad av samma människa 2ggr inom väldigt kort tid, därför sköt han mig 2ggr i drömmen.

Är ordentligt mör i kroppen idag å knäna har fått stryk. Men de är de värt. Övning ger färdighet å om 5veckor lämnar ja detta tråkiga land för att ha skoj i nästan 10dagar. Längtar sjukt mycke!!!!!

onsdag 22 april 2009

Utebliven träning

Ja som skulle va så duktig å gå till gymmet idag. Fast en tur med hojen på närmare 16 mil känns som en ok anledning att skippa träningen =)
Körde till Lasse efter jobbet. Han hade redan plockat ut bägge hojarna. Bytte snabbt om å sen körde vi. Eftersom han är härifrån å känner till vägarna fick han ligga först. Mycke bakhjul blev de för hans del, ja höll mig på bägge =) Små härliga vägar, tyvärr med alldeles för mycke rullgrus. Kändes sådär men efter ett tag släppte de lite. Men att bli inlurad på grusväg är sådär spännande... Speciellt när de helt plötsligt är en traktor å en eka ivägen! Har inte kört grusväg sen ja övningskörde. Men ja lyckades =)

Körde nerom stan en runda sen begav sig Lasse hemåt. Själv körde ja å hämtade Tallen som har frågat om han får ut å åka. Väldigt tacksamt att skjutsa honom, märktes direkt att han åkt innan.
Efter att ha ställt tillbaka hojen bjöd ja in mig å Tallen hos Lasse på en kopp kaffe =)

Ganska nyligen hemkommen, något hungrig då ja inte ätit sen lunch men troligen blir de en huvudvärkstablett å sen Harry Potter läsning =)

tisdag 21 april 2009

Ja har mitt leg å 27;50

Louise fina kommentar från i lördes innan vi skulle ner till krogen får bidra som överskrift idag =)

Vaknade av klockan halv 6 imorse. Tänkte i ett väldigt svagt ögonblick att ja skulle va duktig å gå upp men inte blev de så inte. Läste först mina två mess ja fick igårkväll å skrattade en stund åt den fina bilden på Tarkki sen somnade ja om igen. Låg kvar till kvart över innan ja tog mig i kragen å asade mig upp. Ändå va ja inte hos socker så länge igår, va hemma halv 9. Men ja hade bomull i hela huvet å va så trött så ja trodde ja skulle kräkas.....

Efter jobbet körde ja hem till Susie, dax för ytterligare en promenad. Va ute igår med henne nu när hon dietar =) Stöttar lite å skäller lite men nu går de bra för henne =) Du fixar detta gumman!!!
Gick ner till stan, handlade en hatt på Lindex å ett linne på HM sen gick vi runt fästningen å sen hem. Körde hem ganska så snart efter de för ja hade hoppats på att få min feleton idag men nej, de hade ja icke. Fick reda på att den är iaf beställd så de kanske dröjer ytterligare en vecka.... Ja som vill ha den nu!!!!

Smälte som glass när vi gick hem idag. Jason skulle gå sista biten upp till lägenheten å han skulle ha händerna i fickorna. Så jäkla sött. Nästan så ja vill skaffa en egen. Mamma är ju redan farmor så de skadar ju inte att bli mormor oxå =) Men de är nog ingen risk att ja får en knodd på ett tag. Måste ju först hitta nån ordentlig att skaffa dom med å sen vill ja såklart ha min utbildning klar. Sen får vi se va som händer efter de.
Säger ganska ofta att är ja inte gillar barn men de är alla dom där odrägliga, bortskämda sakerna man träffat på som gör att ja blir lite anti. Men självklart kommer ja säkert både skaffa en el två =)
Änsålänge räcker de med att busa med Jason lite då å då =)

måndag 20 april 2009

Födelsedagsfirande

Helgen över å nu dröjer de ett år till innan de är dax för födelsedag igen.

Jobbade som en idiot i fredes för att hinna med allt. Blev klar med 6 av 7 butiker =) Den 7:e tar ja idag istället.
Hämtade Hilda vid tåget. Lite försenat men de är ju inget som förvånar när de gäller tåg. Vi tog de bara lugnt å uppdaterade oss vad som hänt i våra liv sen sist vi sågs. Hamnade framför tvn på kvällen å Kill Bill blev filmen. Fick dock gå å lägga mig innan filmen va slut för ja va supertrött. Hilda stannade uppe å ja har ingen aning om när hon la sig för då sov ja redan som ett barn =)

På lördan käkade vi lite frukost å Hilda färgade ägg innan dess =) Dom blev himla fina. Fick även paket av Hilda, en diskborste å en plunta. Bägge två beståendes av döskallar och blingbling. Sen fixade vi lite å körde ner till fästingen å gick en liten promenad. En glass fick de ju oxå bli för de va fint väder =)
Sen blev de hem som attans för mamma å resten va på väg. Hörde min kärlek lång väg å flög ut på balkongen för att se pappa komma körandes =)
Mamma, pappa, Ronnie, farbror, mormor å Nisse va de som kom på besök för att fira mig. Mamma är världens bästa så självklart hade hon gjort mat å hade med sig =) Sen fick ja presenter även av dom. Bilmattor å lite av resan av mor å far, högtalare till datorn av farbror å pengar av mormor. Även en himla massa platsburkar av mormor å mamma. Ja pappa å Nisse va säkert oxå med på ett hörn där =)

När dom väl begett sig av igen passade ja å Hilda på att spela lite GH. De gick väl sådär =) Paul å Tallen va dom första att dyka upp inför kvällen. Blev en massa GH innan nån annan kom.

Fick en himla trevlig kväll med roliga paket =) å trevligt sällskap.
Susie kom sist men livade upp stämningen innan vi skulle ner på stan =) Får lägga upp lite bilder sen, orkar bara inte de nu.

Igår vaknade ja 20 över 6....... Insåg rätt snabbt att ja inte tänkte va vaken en längre stund så ja somnade om igen. Lite över 9 vaknade mobilen till liv av ett mess från Braås å sen kunde ja bara inte somna om så både ja å Hilda beslöt oss för att gå upp. Vi plockade iordning de lilla stök som va här å sen blev de lite frukost. Massa prat om både nytt å gammalt.

Passade på att spela GH igen innan vi skulle till tåget å ja spelade mycke bättre än Hilda =) Fast ja vet att detta kommer förnekas ;) Men även hon märkte av att den gula knappen på brors gitarr glappar. Så de är inte alltid ens egna fel att man inte får tillräckligt med poäng. Men de va såklart ingen som lyssnade på de på lördan =)

Efter ja lämnat Hilda körde ja hem till socker. Hon va så snäll å följde med i bilen hem till Lasse för att lämna hojen. Vill inte gärna ha den utanför trappen här utan helst i ett garage. Så nu har den även fått en vän. Får se om de blir nåt körande i veckan, håller tummarna för fint väder.

Gjorde sushi igår som ja å Tommy käkade. Socker å Jason åt paj istället =) Fick även rulltårta som födeldedagstårta av socker! =)

Kom inte ifrån i tid igår heller, men de gör ja ju aldrig när vi väl börjar dricka te å prata =) Så nu är ja supertrött men ja ska nog kunna kämpa mig igenom denna dan oxå.

Tack alla för en fin å rolig födelsedagshelg =)

fredag 17 april 2009

Telefonsamtal från Tjeckien

Jösses, just nu känner ja mig som kaninen i Alice i underlandet. Så mycke att göra, så lite tid. Har 7 butiker iddag som ska va klara innan ja åker hem å ja hoppas att ja hinner men de hänger på håret. Kan inte jobba över idag heller för vid 4 kommer Hilda med tåget =) Pommes va skoj de ska bli!!!!!!


Va ute å promenixade med Olise igår efter jobbet. Väldigt skönt att spendera en timme med att bara gå. Efter de fick ja en rygg å nackmassage av henne. Det behövdes verkligen. Är väldigt stel i nacke å axlar å måste fixa till mina arbetsytor på jobbet för att de ska bli bättre. Får ta tag i de nästa vecka när ja har lite mer tid.

Fick ett väldigt överraskande samtal igår. De va från Henke som satt i Tjeckien å drack öl å ville mest gratta mig i förskott om han glömde mig på söndag =) Va längesen ja hörde av honom men alltid till min födelsedag så hörs vi. Vi ska ut å köra i sommar, vet inte om de blir Falkenberg el Anderstorp men han va lite sugen på att fota istället när ja kör. För han måste byta ljuddämpare innan å de va tydligen lite krångligt. Hoppas ja får med papps å Peter oxå =) Hade varit superskoj.


Nu ska ja stressa vidare på jobbet å sen njuta av en helg som ja hoppas bli helt underbar =)

torsdag 16 april 2009

Vanebildande

Vi människor är vanedjur. Man kommer lätt in ett mönster som man sen följer utan att tänka på de. En del saker vänjer man sig vid fort, andra tar lite längre tid å man nästan växer in i det. Allt blir som på rutin.
Man vänjer sig vid vissa situationer som inte alltid är bra, men de är rutin. Säga, göra, skriva vissa saker, man bara gör de. Man vänjer sig med vilka som finns nära en i livet och utan att tänka på det tar man varandra för givet.
Att bryta ett mönster kan vara väldigt svårt å att någon annan gör det åt en är ännu svårare. Det kan kännas som ett slag i magen att själv bryta sig loss men man är inte helt utslagen. Men när nån annan bryter ett mönster i ens liv kan nedräkningen börja omgående.
Men på nåt sätt repar man sig alltid. Visst man har tankarna i bakhuvet men man blir ändå bättre. Tiden läker alla sår, faktiskt. En del tar bara längre tid än va man önskar. Å saknaden kan finnas kvar längre än man vill.....


Idag har ja namnsdag å ja råkar fylla år på söndag så ja ska bjuda jobbet på fika. Funderar allvarligt på att detta är sista gången ja bjuder för att ja fyller år, nästa gång ska ja bli bjuden!
Å idag kommer Glenneli hem å har lovat att komma å hälsa på på jobbet =) Har inte sett henne på 3månader för hon beslöt ju sig för att säga upp sig å flytta till London. Vilket hon gjorde helt rätt i =) Ser verkligten framemot att träffa henne igen!!!


Å imorn kommer HILDA =) Vi ska umgås heeeeela helgen å på lördag ska vi umgås med några andra oxå =) Ska hämta henne vid tåget efter jobbet så ja kanske ska ta å ge mig väg snart så ja slipper jobba över imorn för att ja sitter här å slappar idag =)

tisdag 14 april 2009

Susie får semester =)

Ja då va man hemma sent ännu en kväll. Ja som brukar sova vid denna tiden. Men av nån anledning kommer ja aldrig hem i tid när ja väl fastnat hos socker. Men de gör inget för ja tycker de är himskans så trevligt =) Fast nu ska hon få lite semester från mig. Vi har myst fre,lör,sön,mån å tis =)


Idag beslutade ja mig för att ta på mig ansvaret som skyddsombud. Är måttligt trött på att inget händer på jobbet å när de väl gör de så är de allvarliga saker som innefattar skador. Så nu jävlarinamma ska ja få fart på stället!

Började min "underbara" tisdag (hatar tisdagar) med att må så sjukt illa att ja inte kom upp ur sängen förrän halv 8. Ja börjar jobba 7.... Men idag va ja lite sen. Sen fick ja vacker sätta mig å byta acetylenslang å fjomsa en massa med de. Smorde på gängstopp som gör att handtaget inte ska kunna skruva upp sig nåt mer men de skulle ju härda i 12h så nåt vidare nyttig har ja inte varit på jobbet idag. Sen blev ja irriterad å sa att ja kan va skyddsombud men då ska ja bannemig få gå kurser å sånt oxå. Sen skulle vi ha ett lönesamtal som inte va givande för 5öre. Fick bara höjningen enligt facket så from nu tänker ja inte göra mer än mina egna uppgifter på jobbet! Har varit allmänt sur idag å de va bra att chefen märkte de så nu fick ja rensat luften lite med honom oxå. Tänker inte ta på mig nån skuld över va som har hänt utan de är bara att försöka göra allt vi kan för att ingen annan ska råka ut för nåt liknande.


Körde hem direkt efter jobbet å kastade på mig andra kläder å sen hem till Susie för att laga mat. De skulle bli en snabb kopp te men ja tror inte varkens hon el ja vet va de innebär =) Men de har varit mysigt å kanske även lite givande med en långkväll igen.....


De är inte konstigt ja ville bli psykolog när ja va yngre. Ja ställer gärna upp för folk å finns där om dom bara behöver mig. Att lyssna å försöka hjälpa andra får mig att må bra. Känns skönt att va behövlig ibland.
Nej hjärtat, du är inte en gnällspik! Man får lov att klaga å gnälla om man vill de. Visst vissa dagar kan de bli för mycke men då kanske ja själv redan har hjärnan full. Men annars så bara spy galla, man mår bättre efteråt.
Nej socker, du är inte ensam i detta! Mina tråkiga erfarenheter kanske kan hjälpa dig genom dina bekymmer. Allt är värt ett försök.



Sov gott mina vänner så hörs vi kanske imorn =)

måndag 13 april 2009

Vitlökschock

Ja då va snart denna påsken till ända. Blev trots omständigheterna väldigt bra, helt klart över förväntan =)

Lördan spenderades i familjen Dantoft/Arvidssons Impala. 7h bilåkande å öl drickande =)

Lyckades även fixa eventuell plats till mcn!! Ska ringa denna man i veckan under nyktert tillstånd å kolla om de fortfarande är ok. Tack socker för att du känner massor med folk å tack bror för att du har gjort min Rossi-sol. Visste väl att ja kunde charma folk med mina tatueringar =)

Vaknade kl 6 igår å va fortfarande full. Kunde verkigen inte somna om å de va extremt jobbigt. Till slut lyckades ja men man sover aldrig lika gott igen som innan man vaknade första gången. Sen ringde socker vid halv 11 för å kolla om ja levde =)
Pysslade lite här hemma å botade lite bakfylla med bubbelvatten. Tur man har föräldrar som ger så fina presenter som en Soda Streamer då ja är beroende av bubbelvatten när ja är bakis =)
Sen kom Impalan å hämtade upp mig. Tommy hade fått för sig han skulle köra men de fick han inte. Tror inte riktigt han va kapabel till de heller så socker körde som vanligt. Efter nåt varv på stan åkte vi för att hämta Jason som spenderade påsken hos sin mormor å morfar.
Eftersom vädret va helt underbart igår blev Tommy sugen på att grilla å de tyckte vi nog alla va en utmärkt idé. Ja fixade till tzatziki å alla åt friskt av den =) Men fy fan va de stinker nu. Munnen känns superäckligt! Lär undvika att prata med nån idag för då kommer dom dö. Men de va väldans gott =)
Sen drack ja å Susie en himla massa te å innan kvällen va till ända hade vi fått pratat lite allvar oxå precis som sig bör =)

Idag har ja ingen aning om va som händer. Vet iaf att ja måste till affären å handla lite.
Funderar på att strukturera upp min vecka på ett bra sätt så här är städat å fint till Hilda kommer på fredag. Ska bli så skoj att träffa henne igen!!!!!!!!!!

1a GPtävlingen skulle körts igår men då de är kvällsrace å upplyst så blev de inställt pga regn. Tror dom ska köra idag istället å ja hoppas för allt i världen att Rossi tar hem de. Regerande världsmästare måste ju visa dom andra va han går för även i år!

lördag 11 april 2009

"Är du verkligen hemma?"

Ja ja vet att de är skottpengar på folk som sitter inne fast de är underbart väder men ja totalt fastnade i Harry Potter igår. Kunde inte sluta läsa så lite efter att 4an va utläst började ja på 5an.

Sen ringde socker å undrade va ja gjorde å om ja verkligen va hemma.... Hela familjen va ute å åkte Impala så dom kom å hämtade upp mig. Har ju dom bästaste solbrillorna i bilen så ja fick vackert plocka fram den magiska påsen med alla dom andra 50 ja äger å kolla vilka som passade dagen till ära =)

Efter några varv på stan åkte vi hem till socker å sen spenderade ja hela kvällen där. Ja å Tommy drack massa öl medans Susie lagade mat.... (känner mig som en hemsk människa som lät henne göra allt själv....)
Efter vi käkat busade ja lite med lilleman så han blev lite trött innan läggdax =) Ölandet fortsatte men socker drack endast te =) Av någon anledning slängde Tommy på Sällskapsresan. Vet att ja i ett svagt ögonblick förra året lovade två killar att komma å hälsa på å kolla på alla Sällskapsresan men ja är upp över öronen lycklig att ja inte gjort de. De är bara inte min sorts humor.
Han skyllde på att han inte hittade Grease men socker hittade den på 2s så sen blev de den som fick rulla i bakgrunden istället =) Tommy gick nämligen å la sig hos Jason efter en tag å somnade =) Så ja å socker fick en mysig liten pratstund innan hon körde hem mig.
Tack som attans för igår hjärtat =)

Just nu skiner solen för fullt. Ska plocka undan lite tvätt som hänger framme, bädda sängen, göra lite te, läsa lite =) å sen ringa socker. Hoppas påsättåvis att vi inte ska ut å köra ikväll så vi kan hälla i oss lite alkohol istället å gå ut å dansa men ja vet att vi får roligt vilket som =)

Känns som om detta blir en riktigt bra dag å ja är faktiskt väldigt glad idag! =)

fredag 10 april 2009

5 avklarade 2 kvar

Så, nu är bok nr 5 oxå utläst. Jaja de är superfint väder ute så varför va inne å läsa? Jo, ja bara måste! Nu har ja precis avslutat den 5:e å kan påbörja den 6:e troligtvis ikväll. Å kanske ja även får för mig att se den 4:e filmen å om vädret blir kasst senare under lånledigheten kan ja se den sista filmen oxå. Dom två sista filmerna kommer visas 2010 å 2011. Så i värsta fall får ja väl läsa om dom böckerna hahaha

Tänkta äta lite frukost nu =) Å sen får vi se vad som händer i em å ikväll.


Vill så jäkla gärna ut med hojen men de får vänta. Har faktiskt lite ont i min tumme efter den lilla olyckan på jobbet...

torsdag 9 april 2009

Till dig mamma =)

Har varit riktigt duktig idag.

1. Ja va inne i en affär med skorea. Köpte inte ett enda par! =)

2. Följde med Olisen å handlade blommor. Tänkta att ja de är väl likasåbra ja med köper lite av de där. Så ja har planterat om i krukor å fixat å donat =) Hoppas bara dom överlever till nästa lördag då släkten kommer på kalas för lilla mig som fyller år nästa söndag =) För de priset ska dom banne mig hålla!! Ja är nu 500:- fattigare nämligen....
Så mamma; nu har ja äntligen lite blommor i mitt hem =) Hittade fina nejlikor =)



Märk väl att ja även hittade pirater bland alla blommor =)



Vardagsrummet fick blommor



Å sovrummet fick lite färg =)



Å köket fick både blommor å nya krukor =)


Klappar mig själv på axeln nu åt mitt verk =) Dax att laga mat å kanske de blir riktigt lyckat även de!





onsdag 8 april 2009

Bloggkommentarer

Pommes va kul de är =) Varje gång ja loggar in är de lite pirrigt att se hur många kommentarer man ska granska... Ja, ja vet att ja är lite mesig som har den funktionen att kolla först men de är bara för ja vill inte ha vilken skit som helst publicerad.

Ja är en av dom som kommenterar mina egna kommentarer. Tycker de blir roligast så. Å de kan bli såna fina utläggningar å diskusioner =)

Undra hur de känns att träffa nån man bara kommenterat på bloggen? Ja har ingen aning. Hilda å farbror, ni får berätta för mig sen nästa lördag om hur märkligt de hela är att plötsligt prata istället för att skriva på varandras bloggar. El ja om ni vill får ni ta med era datorer å skriva till varandra ändå alltså. Ja hindrar inte er =) Om de blir för jobbigt el så att prata hahaha


Blir nog inget Skåne på fredag för att hämta Suzukin... Ska regna å ja vet inte om ja kan köra ändå. Lite öm i handen. Lessen Susie, vet att du hade sett fram emot de.... Vi får ta de en annan gång! El mer än en ;)

Läser för fullt, måste bli klar med böckerna nu innan ja tröttnar.... Sen ska ja ge mig i kast med att se dom 2sista filmerna. Så är de avklart sen.


Dagens mest intressanta: Duscha med en plastpåse över höger hand... Inget ja rekommenderar

tisdag 7 april 2009

Nu är ja jävligt trött på detta!!!!

Precis när man tror att allt inte kan bli värre så jävlar i den ska de hända lite till...

Satt å lödade lite idag på jobbet som ja alltid gör. Allt flöt på som de skulle å ja låg riktigt bra till med mina grejor med tanke på hur mycke de är att göra nu innan påsk. Tände å släckte gaslågan flera gånger utan problem. Men en utav gångerna hör ja att handtaget skruvat upp sig precis när ja tänt lågan. När ja skyndar mig för att släcka tar de bakfyr å de kommer massa eld över hela högra handen. Allt som flög genom huvet va "släck lågan innan den åker in i gastuben å sprängs" En smått paralyserad Alv hämtar brandsläckaren medans ja försöker släcka på egen hand. När de väl är släckt går ja in för att spola handen under kallt vatten men de hjälpte inte mycke. Madde körde ner mig till akuten där allt va klart på 1 h. Så nu är högra handen inlindad å ja fick papper på sjukskrivning månaden ut. 2:a gradens brännskada å de kan uppstå brännblåsor. Tummen å övre delen av handen mellan tumme å pekfinger å värst. Men ja kommer troligtvis jobba ändå fast inte utföra reperationer utan bara pappersarbete.....
Ska linda om handen 3ggr/v. Hoppas bara för hela mitt liv inte att ja får massor med brännblåsor. Orkar inte de!!!!

Som sagt; Ja är jävligt trött på detta nu!!!!

måndag 6 april 2009

Pincetter

De är tacksamma saker de där att kasta i golvet när ilskan rinner över. Eftersom dagen inte började på bästa tänkbara sätt så va ja inte speciellt positiv när ja väl kom till jobbet. Trodde dock för 1 sekund att de kanske skulle vända men nej, inte en chans i helvete. Dagen flöt på med en del sammanbrott å en hel del utbrott. Sista å slutgiltliga kom ca 30min innan ja skulle hem. Då rann allt över å pincetten for i golvet. Snäll som ja är kollar ja alltid så ja inte skadar nån annan å änsålänge har ja inte skadat mig själv heller men ja vet att de en dag kommer sluta med att pincetten studsar tillbax å sätter sig i pannan el nångot annat olämpligt ställe på mig.

Efter en pissig jävla dag hämtade ja upp Susie så vi kunde köra å tvätta min bil. Den såg ut som komåhjälpmigattdö å nu har fiskmåsjävlarna upptäckt att de är skitkul att bajsa på alla bilar. Men vi fixade till de bra men hjälp vilken dålig lack de är på den gamle audin...... Jaja, ja fick dammsugat oxå iaf så den är inte fullt så schabbig nu =)

Sen blev de hem till socker å en massa te å ännu mera prat. Tack för att du finns å du förstår att man aldrig kan få va på topp utan alltid ska slå i marken jävligt hårt. PUSS!


Måste sova, massor med övertid imorn....

Förtydligande!

1.
Gårdagens inlägg handlar om Lina Fransson som fram till den 21/2 va min bästa vän sen 6års tid. Just denna kväll valde hon inte sina ord med omsorg utan spydde galla över mig å de sårade nåt jävulskt. Visst ja kan svälja min stolthet å ringa först men denna gången gör ja de bara inte för det är hennes tur att krypa till korset. Ja saknar henne massor men en vänskap går inte ut på att en ska be om ursäkt hela tiden å de är på tiden att hon oxå får uppleva de.

2.
Paul, ja är inte kär i dig. Ja tycker väldig mycke om dig å ja är väl medveten om att vi bara är vänner å att de kommer förbli så å ja vill inget annat heller. Ja tycker du är underbar på alla sätt å vis bla för vi har samma sjuka humor. Men de gör mig nåt så fruktansvärt besviken att du inte kunnat säga rätt ut till mig att du tycker vi umgåtts för mycke på sista tiden. Å snälla rätta mig om ja har fel, men de är inte så att ja bett dig sova över hos mig el bett dig kramas med mig. Ja tycker de är mysigt men som sagt; Ja vet att vi bara är vänner!
Ja kan inte prata känslor alltid men andra kan göra de med mig. Så misstolka nåt i ett samtal är nog ganska sällan ja gör.



Dagen har börjat skit å den kommer nog sluta så oxå. 1 guldsmed sjuk innebär apmycke jobb, 2dagars extra ledig för att de är påsk innebär ännu mer jobb....... Å alla ringjävlar spricker bara man tittar på dom. Skönt om denna dan hade kunnat tagit tvärt slut NU!

söndag 5 april 2009

Sön 5:e april

Va skönt om livet hade kunnat återgå till de normala. Att kunna ringa dig å berätta allt om hur dan varit el om hur livet ter sig just nu. Om allt dumt man gjort som du missat el allt bra som du skulle varit med på. Att träffa dig nån gång då å då. Att få skratta med dig, åt dig, skratta så tårarna rinner. Prata minnen om hur sjukt tråkigt vi haft el hur bra allt blev ändå. Gråta när man är lessen, få en kram som visar hur mycke man betyder. Ha nån där som hjälper till när självkänslan är i botten.

Men så blir de aldrig igen. Allt är förstört nu. Det trasiga som är där nu kan vi inte laga. Även om vi försöker så mal detta i bakhuvet å tittar fram inom kort igen.

Hoppas du blir lycklig utan mig, ja ska försöka utan dig.

Ger man sig in i leken...

...får man leken tåla

Flip a coin

Spenderade nästan 4h i stallet med Olise idag. Hon va flitig som en myra å mockade massor medans ja mest va sällskap. Men sen red vi. Å va de nervöst att sitta på en hästrygg igen, eh ja! Men de va riktigt skoj. Skrittade bara i paddocken men de fick bannemig räcka för denna gången =) Blir kanske lite mer å lite trav nästa gång.

Efter de blev de hemfärd å matlagning, stekt falukorv med hemmagjord päregröd =) Mumma de =)

Susie ringde å frågade om ja ville följa med en sväng till hennes jobb för hon skulle lasta 3 bilar å är inte jätteförtjust i att va där själv på kvällen. Snäll som man är följde ja givetvis med =) Så fick ja ju se hur hon jobbar oxå! =)

Sen tog vi ett varv på stan, insåg att de va inte mycke å hämta så vi körde till Veddige där de är fest för att storebror fyller år. Trevligt så länge vi va där =) Fast Jörgen å Martin tittade på mig å frågade varför ja klippt av mitt hår......

Å nu är ja nyss hemkommen. Blir nog läsa en sväng för ska ja se en film så lär ja somna på momangen =)

Gillar att ha lite kryptiska överskrifter. De är nästan bara ja som förstår.... Å de kan ibland kännas jävligt skönt att de inte är alla som tittar in här som kan förstå allt till 100% (lät som att de va massvis med folk som lyckats hitta min blogg... fast ja vet ju nån som brukar kika hit) Just idag handlar den om dig!

fredag 3 april 2009

Sakna!!!!

Har precis tittat på Så ska de låta. Sjukt skojsigt program de där. Har alltid haft en lite dröm om att va med där men eftersom de bara är kändisar så lär de ju aldrig inträffa =) Men iaf så va Markus Fagervall med idag å dels är han fin å titta på å han låter ju inte heller helt fel =) Men de som fick mig att sätta mig här igen va för att dom sjöng 9 to 5. Å ja saknar de sjukt mycke att få sjunga!!!!
Gick ju 3års gymnasie i Kristianstad på C4skolan, musiklinjen. De har blivit en del konserter genom åren å självklart har de blivit flera Dolly låtar. Ja fullkomligt bara älskar Dolly Parton!!! Hon är ett musikaliskt geni. Över 3000!! låtar har hon skrivit å hennes röst är bara så jäkla underbar!
Såg henne på Globen för 2år sen med mamma. Så ja, ja har sett min absolut största idol live!

9 to 5 sjöng ja på vår examenskonsert lite innan vi skulle ta studenten. Ja sjöng å L8, Katta å Maja körade. Gitarrläraren snyggOla spelade gitarr å ett sånt jävla bra solo! Vi hade så jäkla kul på scen å ja saknar de massor....

Nu ska ja drömma mig tillbaka lite till gymnasietiden =)

C-vitaminer



Försöker förgäves bli av med förkylningen.


Började dagen med frukost bestående av 2apelsiner, 1kiwi å 1passionsfrukt. Jobbar ju ihop med Olise som är fantast på att äta frukt. Så hon fick inspirera mig lite i mitt försök.
Å nu efter jobbet tryckte ja i mig 1apelsin, 1kiwi å 1passionsfrukt =) Helt otroligt att ja nu äter passionsfrukt efter att ha avskytt de som bara den. Men nu gillar ja de riktigt mycke!


Hade tänkt snooza lite imorse men när snoret började rinna tänkte ja att de är likasåbra att ta sig upp ur sängen. Så ja va faktiskt på jobbet redan halv 7 idag =) Å iom de kunde ja gå hem vid 15 =)



Erikas smycke kom fram idag. Hon gillade de massor men hade föreställt sig att de skulle va lite större. Men eftersom hon ska ge bort de i present till en 60åring så började hon tänka efter lite å nu tycker hon de är lagom stort. Så nu är där snart pengar på kontot så ja kan följa med till Elmia =)


Å på måndag ska ja sälja ett smycke till en jobbarkompis så då trillar de i ytterligare lite pengar. På nåt sätt lyckas ja alltid komma runt på mina slantar =)








Va märkligt de kan va att läsa om sitt eget liv skriver av nån annan.... Man får ett annat perspektiv på de då.






torsdag 2 april 2009

Dax igen...

Förkylningen är tillbax... Så tröttsamt. Försökte överdosera lite cvitamin igår genom att trycka i mig 3 citroner men när ja ätit en hel höll ja på att kräkas. Så ja gav upp, gjorde soppa, läste Harry Potter, käkade choklad å drack te. Hoppades in i de sista att ja skulle vakna pigg å kry men icke.

Känner av omställningen av tiden massor. Har ju precis vant mig att gå upp tidigt å va pigg å så där men nej, nu är de halvmörkt igen å de gör att ja ligger kvar i sägen så länge som möjligt... Kanske orkar ja snart upp igen =)


Läste ut 4:e Harry boken igår. 3 kvar. Fick den 5:e av Alfie nu imorse så nu banne mig ska vi läsa den istället. Å nu kan ja se 4:e filmen =) Blir kanske filmkväll imorn om Paul kommer ihåg att han föreslaigt de. Minnet är bra men kort på den pojken =)


Pappa å farbror Magnus hade födelsedag igår. Hoppas ni fick en massa fint =) Får kanske ta å köpa nåt grannt iaf till far min som kommer för att fira mig den 18:e =) Å kanske till ena broren som fortfarande befinner sig i detta land å fyller år på lördag....

Nu: lunch =)