lördag 31 oktober 2009

Tog mitt pick å pack

Sitter hos mamma å pappa nu å de både bakas å lagas mat. Känns skönt att va hemma å bara va....

Har varit hos Peter å blitt bjöden både på kaffe å rövin, tack för de =)
Sen va de småvägar hem till Knillinge å sen en promenix till affären med mor. Så imorn blir de en dag fylld av matlagning med mamma så ja kan ta med hem å frysa ner å först trycka i mig om 2 veckor. Men så slipper ja iaf tråkbiten att laga mat =)
Ikväll när middagen är uppäten så blir de kanelbullebak =)



Är besviken men intalar mig själv att de va kanske meningen att de skulle bli såhär....
Är lessen men torkar tårarna å riktar in mig på att klara skolan....
Skärmar av omvärlden för att slippa bli lessen igen....
Flyr verkligheten å åker hem till mamma å pappa å får känna mig trygg för ett tag....

Tankar å funderingar

Allt har en mening, även om den meningen gör mig lessen just nu. Ja vet va ja måste göra för att de ska gå men de är inget ja vågar nu. Kanske är de att va feg el ego, ja vet inte. Allt ja vet är att ja inte vågar misslyckas. De hade varit skönt att kunna ge svar på allt. Att kunna göra de som känns bäst just här å nu. Men återigen så kan ja inte, vågar inte.

Nu står ja här igen. Tusen tankar å funderingar flyger genom huvet, va händer nu?

Allt har en mening men ibland är de svårt att se logiken i det hela....

fredag 30 oktober 2009

Beroende...

Japp, ja är fast, Ja är beroende. Ja tillomed gör de i smyg....
JÄVLA FACEBOOK!
Finns ett fint litet spel på facebook som heter Farmville där man skaffar sig en egen bondgård å man sår å skördar åkerlappar å träd å man har djur å blablabla. Ju mer du har, mer pengar tjänar du, mer stuff kan du köpa. Å när du gjort vissa saker tillräckligt många gånger så får man medalj. Å de finns medaljer i olika färger! Ojojoj.
De värsta är att ja fastnat. Ja måste kolla till allt 1gång om dan för att inte mina grödor ska ruttna å då går ja ju miste om pengar å poäng.
Ja har dock inte gått så långt att ja har hadlat med riktiga pengar för att få mer farmvillepengar. de är lite till överdrift tycker ja så mitt beroende är väl inte fullt utvecklat än.
Kom på mig själv igår under tiden ja lagade mat "ja hinner snabbt innan Lasse kommer så han inte ser"!!!! Hur sjukt är inte de då???????
Visst han hatar de å för varje gång ja sitter där hör man gnällandet "jävla facebook, bara för småbarn" Men ja har oxå sagt mig att ju mer han gnäller desto mer ska ja sitta där =) Bara därför att! =)
Men ja fick alltså upp tankar igår om att göra de i smyg så han inte såg.
Ja måste nog söka hjälp för detta!

Farbror å Tina hörde av sig igår via msn samtidigt som ja skrev ett mail på engelska. Visste ju precis va ja skulle skriva men fy fonte att ställa om sig till att skriva på engelska. Även om ja inte behöver va grammatsikt korrekt så vill ja ändå va de.
Va iaf trevligt med mina msnkoversationer =)

Har planer inför måndag, oxå en sak ja måste göra lite i smyg. Å de har inget med Facebook att göra!!!

tisdag 27 oktober 2009

Väduren

"Upphovet till din sårade fåfänga har troligen varit viss kritik du nyligen utsatts för - fullfölj ändå något du påbörjat!"

måndag 26 oktober 2009

Rotmos

Ja vet innerst inne att alla motgångar gör en stark men just nu känner ja mig väldigt slagen.....

söndag 25 oktober 2009

Diamant nr 9

WIIIIIEEEEEE!!!!!!!!!
Rossi världsmästare IGEN! 9: titeln! Ja är sjukt glad =)
De finns ingen större än han, inte i min värld iaf. På dom 12 år ja tittat på detta har han tagit 9! världsmästartitlar. Sjukt!!!! Åååååååå va bra han är =)

Va på inflyttningsfest igår hos Madde å Niclas. Himla trevligt =) Ja å Petra stannade inte så länge men tillräckligt ändå för att vinna frågesporten =) Vi hade såklart alla rätt på tipspromenaden men tyvärr va de på utslagsfrågan vi förlorade... Men men vi vann överlägset på frågesporten så de så =)

Hann även nerom Lisa en snabb runda så Petra fick en husesyn innan vi åkte hem.

Har ställt om klockan inatt, känner änsålänge ingen skillnad. Fick en timme mer men de vet i hundan om ja är piggare el så. Va ju ändå uppe ganska tidigt iom racet =) Väcktes av att Tommy kom hit för han brukar oxå vilja se de.

Idag är de bullbak på schemat. Som tack till mongoMats, Knubbisen å Lasse för att dom satt på mina vinterdäck samt fixat 2 nya. Så de blir inom affären å handla ingredienser å sen inom das lägenhet å hämta hushållsassistenten =)

Messat lite med Tinan idag å vi har lite preliminärplaner hon å ja ;-)

lördag 24 oktober 2009

Ändrade planer

Japp har fått ändra om lite i mitt schema.... Ja ska inte till Malmö den 11dec (sorry baby...) utan mamma å mormor kanske kommer upp den helgen så vi kan gå på jul på Liseberg =) Pratade med mamma om de förra året att vi skulle åka å efter att hon läst här å insett att ja är en upptagen människa så fick de bli den helgen annars kunde vi inte åka. Blev även lite ändrat inför ikväll, ska åka med Petra å dicka lite öl ikväll istället för att va nykter å köra =)

Igår kom Ludde, Kenneth, Frida å Wilma hit på middag. Va riktigt gott, tack så mycke =)
Sen blev de även lite öl å vin till de hela å helt oväntat så fick Frida lite barnvakt tack vare Emma, så vi satt kvar till sist å drack vin å pratade massor =) Sen stöp ja i säng å somnade snabbt som ögat =)
Lasse va uppe tidigt imorse å kollade kvalet till MotoGP, Rossi har pole =) Sen åkte han iväg å städade å ja sov vidare. Mamma hade ringt under tiden ja nannade så ja ringde upp å pratade en stund med henne. De va då vi bestämde om Liseberg =)

Sen gick ja ner till Frida å sa hej å hon å Wilma följde med upp hit på macka å kaffe. Har även ringt min kära Skumbanan å pratat om vår lilla roadtrip =) Å Sandra glömde ju ringa igår så ja har precis ringt upp henne å hört hennes lilla nyhet. Måste kolla upp de mest gällande de skitstället hon jobbar på å dde va en glad överraskning som väntade henne. Ska även försöka boka in lite tid med henne så hon kan få tillbaka sina stövlar =)

Nu ska bara ja å Kim försöka hitta en tid som passar oss så vi kan ut å springa på Ölandsbron ;-)

Tack å hej för idag =)

fredag 23 oktober 2009

Skoldag

Japp få va de fredag å de innebär skola =) Håller på med en broshmekanik å de går ganska bra om ja får säga de själv. Men som de sig brukar om fredagar så kommer ja säkert sakta ner tempot nu å inte bli klar alls.....

Kudde å Lennart kommer på middag ikväll, Lasse ska göra flygande Jakob. (Ja kan inte så då får han laga mat =)) Har inhandlat vin så ja å Ludde kan sitta å dricka medans Kenneth ger Lasse goda råd i köket ;-)

Nu har ja iaf slutat bita mig i tungan, när en korkad kommentar fälls får dom svar på tal. JA vill inte bara sitta tyst å samla på hög för då slutar de med att nån får på truten.... Så de så!

Va hemma med mini igår å sen va vi ute å åt, väldans trevligt. Fastnade vid Facebook som vanligt när ja kom hem, va på väg ner till Frida för att säga hej men hon va på seans(?) så vi får ta å säga hej idag istället. Lasse kom hem runt 9 å då gick ja å la mig =)

Ja har kommit på att ja behöver semester. Semester för att kunna hälsa på alla. Jobbar om veckorna å alla bor så långt ifrån så man kan inte riktigt bara köra för att ta en kopp kaffe. 40 mil tor för lite kaffe en vardag?! Nejtack!

Denna helgen blir de middag med grannarna, inflyttningsfest imorn.
Nästa Helsingborg.
Efter de tror ja att ja är fri...
Sen spelar Klös hos Hurriganes
Å sen är de en födelsedag
Kungsbacka
Klös på Oden Harley
Troligen Malmö å hälsa på Kim =)
Ledig....
Jul!!!!!

Giv mig styrka att klara mig igenom detta, när ska ja få träffa mor å far igen??????

torsdag 22 oktober 2009

Bara ballong el luftballong?

Ja har sååååå ont. Mamma; nu har ja inte ätit överdrivet med fibrer å ja har inte druckit massa mjölk el ätit massa mat med mjölk men ändå är ja uppsvullen å har megaont i magen. Känns som att ja ska kräkas närsom.... Usch...

Efter jobbet idag ska ja hjälpa mini lägga in musik på sin Ipod. Hon kan inte själv så då får ju ja ställa upp =)

Ja har så ont att ja inte orkar skriva mer.... ajajaj...

onsdag 21 oktober 2009

Dagdrömmaren...

De är så jäkla skönt att komma tidigt till jobbet å sitta helt själv. Fantasin flödar å dagdrömmarna tar aldrig slut. Ja tänker å dagdrömmer om allt möjligt, funderar på alla beslut man fattat här i livet, va man kanske ångrar å va man verkligen är stolt över.
De värsta är bara när någon sen kommer å börjar prata med mig mitt i alltihop. Mitt svar blir kort å en aning aggressivt. De är ju såklart inte meningen att låta som en bitter haga men va fonte, låt mig dagdrömma ifred! =)

Inne i sliprummet har ja slutat att använda Mp3 av säkerhetsskäl å då är de extra bra att man kan dagdrömma. Maskinerna låter en hel del men när man har mycke att slipa å man får va helt själc så lyckas ja på nåt sätt tänka bort oljudet. Sen att man tappar kontrollen över en ring el en kedja är smällar man får ta =) Men de är värst när en kedja lyckas fastna runt trissan å handen å man sen ska pussla ihop den till kund. Som tur är händer de inte alltför ofta.....(nu kommer de säkert hända idag bara för de :-S)

Återkommande i drömmarna är massa pengar å just nu även sol..... Vill ha värme å kan nog säga att jo, ja är superavis på Mini som åker nästa vecka å på alla i Braås som åker iväg över jul å nyår. Ja vill oxå..... Va ju superlängesen ja va iväg..... 9 år sen!!!!!


Ja har på sistone börjat fundera lite över mig själv..... Om måndagar är ja iväg på kurs å då brukar de komma en kommentar på tisdan om att de va så tyst utan mig. Även när ja har varit ledig nån fredag kommer samma kommentar på måndan. Om ja är lite trött å helst bara vill va för mig själv blir ja ganska tyst av mig å folk blir genast frågande över va de kan va med mig. Musiken på datorn är alltmer tyst, dels för ja hör inte ett smack om nån pratar med mig å dels för att de alltsom oftas gnälls på att ja spelar.
Folk reagerar när ja hörs å folk reagerar på när ja är tyst. Hur ska ja göra för att alla ska bli nöjda?! Va knäpptyst funkar inte, va normal funkar inte å va överdriven funkar inte heller.....

Nä nu ska ja åter sjunka in i mitt dagdrömmande å va tyst ;-)

tisdag 20 oktober 2009

Ooooppps bara 1 njure

Skrattade lite inombords idag när mini berättade en historia på jobbet om en tjej som va på sjukhuset å opererades när hon va yngre å nu på äldre dar va hon där igen för att kolla upp nåt. När hon väl kom till läkaren konstaterade dom att hon bara hade 1 njure så antagligen har läkaren från den förra operationen stulit den ena! Ok, de är väl ganska allvarligt men ja tyckte de lät lite halvsjukt å ganska skoj =) Detta hände då inte i Sverige men ja hade inte blivit förvånad om de hade hänt här. Läkare är skumt folk =)

Tog en paus i jobbet innan för att åka på massage. Skulle ta 1 timme, thailändsk massage. Fick blandad olje/thai å de tog 2 timmar!!! Men shit va gött de känns i kroppen nu efteråt fast de knakade både här å där.... Får hoppas att mitt onda i axlar å nacke kan släppa nu....

Ikväll blev de matlagning till en sjukling å sen ett par koppar kaffe hos Frida =) Nu blir de nog sängen å somna tidigt för ja har lite att ta igen på jobbet nu när måndagarna spenderas på kurs....

måndag 19 oktober 2009

Fröken Hedenhös på besök

Japp i helgen nu som va så kom Sandra på besök. Va ju ett tag sen vi sågs. Hon kom i fredes å då blev de snabbt till Hajen för att handla lite sen ner till pizzerian här i Trönninge. De va kö(!) så vi fick vänta ganska länge innan vi ens fick beställa. Väl här hemma igen blev de pizza å öl. Ludde tittade uppom å när Lasse gått å lagt sig så kom Deas, Larsson å Sammy. Sandra blev lite trött å gick in till Lasse å sov en stund men gästerna va inte kvar så länge efter de. När ja å Ludde skickat hem alla plockade vi undan i vardagsrummet å sen gick ja å väckte Sandra så ja själv kunde krypa ner i sängen.

Vaknade ganska tidigt i lördes. Kommer knappt ihåg va ja gjorde på morronen.... Hmmmm.... Fick iaf Sandra till att göra sin goda löklåda!!!! =) Under tiden så sov Lasse, japp han va bakis =) Ja å Sandra passade på att förga mitt hår under tiden llöklådan stod i ugnen. Men resultatet blev inte de bästa, de blev mörkgrått! Så ja körde iväg å inhandlade ny hårfärg så vi hann färga om de innan vi skulle till Jerberg å kolla på hockey. Så nu är ja mörkbrun igen =)
Som sagt vi åkte till Jerberg för att kolla på hockey, hade de som förfest innan vi skulle till Valen. Fick en jäkla magknip så ja å Sandra stannade inte så länge utan tog en taxi hem. Har ingen aning om när Lasse kom hem men tydligen hade han pratat med Sandra å varit hungrig =) Ja vaknade bara snabbt till när han kröp ner i sängen.

Igår va de upp redan kl 6! De va MotoGP i Australien. Blev inte nån fight direkt iom Lorentzo körde omkull direkt.
Somnade till en stund på soffan när racet va slut. Vet inte riktigt när Sandra väckte oss. Hon skulle köra tidigt hem för barnen skulle komma hem vid 12. Åkte bort till Jerberg å hämtade hem min bil å Sandras väska sen körde hon. Gick direkt in i sovrummet för att kolla på film men somnade ganska snabbt. Vaknade vid halv 2 å fick i oss lite mat sen somnade vi igen. Vaknade vid 6 å tyckte att vi va tvugna att va vakna lite för att kunna sova på natten sen. Gjorde inget vettigt ändå på den vakna tiden mer än att ja va å hämtade Ronnie vid tåget. Somnade ganska snabbt när ja väl kom hem igen.....

Å idag har ja varit på kurs hela dan å sen besökt AlltiDäck på vägen hem. Har ju fått höra att Mats är besviken på mig för att ja inte bakat till dom så ja tog tag i lite städning när Lasse åkt å repat. Så nu är här dammsugat, ugnen skrubbat å toan vidgjord. Å nu är de dax för kvällsmat för han kom precis hem.

Får hoppas ja är lite piggare om kvällarna så ja orkar skriva oftare =)

fredag 16 oktober 2009

Knuff & Krasch & Guld

Så ska våran kombinerade bil-å-guldverksta heta.....

Detta har inte varit Alfies vecka. Bilen har krånglat så de har knuffats hit å dit. Troligtvis startmotorn som krånglat. Men nu får vi aldrig veta för nu är lilla bilen död. Alfie jobbade satan igår för att kunna köra hem till sina päron å sin älskling. Ja å chefen knuffade igång bilen å sa att hon skulle ta de lugnt å ringa om de va nåt. Vi gick in på verkstan å jobbade lite till när Anders frågar mig om Alv ringt. Eh nej svarar ja (visste inte att ja hade mobilen på ljudlös...), har hon ringt dig? Japp svarar han å ja går å kollar min feleton. Just då ringen den från ett nr ja inte känner igen, svarar å i andra änden är de Alfie;
Hej hej!!! Ja har voltat ner i diket.
Frågade var hon va, lite utanför stan bara, plockade sakligt undan mitt jobb för hon ringde å låt helt ok. Paniken började komma över mig, kastade mig i bilen å körde inte sakta...... Chefen hängde på å vi va först i den blivande kilometerlånga kön..... Ambulans å polis å brandbil va på plats å 2 bilar till som stannat å hjälpt henne. Lille skrutt låg på sidan..... Anders pratade med Alv å kollade att hon va ok, hon skämtade på som vanligt. Plingplongtaxin tog in henne till sjukhuset å ja tog min bil. Fick vänta en liten stund innan ja fick träffa henne. Då kom hennes tårar å mina va inte långt därifrån..... Ja å Anders gick ut å ringde alla viktiga samtal, till Andreas å hennes mor å far.
Alfie röntgades, inga skelettskador. Sen va de till at vänta på observation. De va en överlycklig Alfie som fick av sig nackkragen å kunde studsa in på toa, hon ville icke kissa i nåt bäcken =)
Ja stannade tills hon fick komma ut, halv 9 va kl när vi lämnade sjukhuset.
Körde hem å åt mat, tack snälla du för maten ;-) Kollad de sista på hockeyn å sen kröp vi alla tre ner i dubbelsängen, Alfie, ja å Lasse =)
Alfie mår bra men är VÄLDIGT blåslagen. Vi ska snart göra vid oss å åka å kolla på bilen å sen till jobbet. Mitt skolarbete får bli lite lidande idag men de skiter ja i, allt för Alfie.



Kim; hur gick de igår, blev de nån massage? ;-)

tisdag 13 oktober 2009

Planen gick i stöpet...

Mamma; ja hade verkligen tänkt skriva nåt jättepositivt ida så du ser att ja inte alltid är negativ. Ja tänkte skriva att alla borde ha en Patricia i sitt liv för idag har ja först räddat Alv ifrån bilproblem å sen Amanda från bilproblem. Man borde helt enkelt ha en mig i sitt liv för ja är bilfixarn nr1 =)
Men just nu känner ja för att sätta mig ner på golvet å gråta som ett litet barn alt köra hem å dra täcket över huvet. Ja mår sjukt illa å har sjukt ont i huvet. Ja har inte hunnit med nånting eftersom ja räddat alla. Ja får inte lov att yttra mig på jobbet för här får ingen ha en egen åsikt.
Ingen å någon behöver iaf inte oroa sig för att bli arbetslösa för jösses va mycke dom gör här på mitt jobb. Är bara riktigt less på allt nu å hoppas att antingen tiden kan springa iväg så ja kommer här ifrån alt att min dröm om att vinna massa pengar slår in för då säger ja upp mig, öppnar eget å anställer en mäster att lära mig de sista innan skolan.

Fick frågan idag vilken utbildning som krävs för att bli guldsmed, frågeställaren var vår vd..... Hade väldigt gärna svarat; Inte fan utbildar ja mig till rörläggare iaf....... Hmmm undra va han hade svarat tillbaka om ja sagt så....... =)

...jävla facebook krånglar...... suck å morr å arrgh!

söndag 11 oktober 2009

Ajajajaj men jösses =)

Nu är man nere hos päronen men de är väl snart dax å bege sig. Fast frukost ska först ätas =)

Kom ner i fredes efter många svordomar. Hojen ville inte starta för den hade stått för länge så ja fick vackert gå ner å knacka på hos David å Frida å be David hjälpa mig putta igång den. Å snäll som han är så gjorde han de. Sprang å skrattade omvartannat men till slut fick vi igång den. David va ju den som satt på så han fick ju köra den en liten sträcka iaf =)
Bytte om snabbt som attans, sa hejdå å trevlig helg sen körde ja till Falkenberg. Ner till Alltidäck å hämtade upp Lasse å min bil å sen ner till mor å far =) Har nog aldrig frösit så mycke i hela mitt liv när ja kört hoj, fy fonte! Tappade känseln i höger pekfinger å va helt blå om läpparna när vi kom fram. Men nu är den avställd å när ja har orkat tvätta å fota den så åker den ut på annons så får vi se om nån annan vill ha den..... Min lilla Suzuki......

Igår vaknade vi redan halv 8! Käkade frulle å pratade en stund med mamms å papps innan vi körde till Karlskrona. Bror hade varit ute å festat i fredes så han va inte jättepigg men han fick trots de gå upp å plåga lillasyster en stund. Nu är benet klart så när som på bakgrund å de räknas 2 sittningar till innan ALLT är klart. Va bombsäker på att de skulle göra apont på låret för Esa har sagt de men just på sidan va de inte så hemskt. Gjorde mer ont närmre framsidan å baksidan av låret. Sista ifyllningen på min bananasplit gjorde sjukt ont men ja gjorde allt för att bita ihop å få de klart. Tror inte ja kved överdrivet mycke. Snyggt blev de iaf, får lägga ut en bild sen =)
Igårkväll blev de middag, öl å fotboll. Tror de är första gången de visas fotboll på mammas å pappas tv =) Men eftersom vi va så sjukt trötta så va de inte jätteintressant + att ja hade på känn att Sverige skulle förlora. Klart ja hoppades på vinst men så blev de ju inte.

Idag ska de hämtas Alv på tågstationen. Sen har vi nog diskuterat fram en lösning till Alvs bilproblem =) Men innan de ska hämtas någon Alfie så blir de filmkväll, alla 4 Johan Falk filmerna åker hem idag =)

Nu; frulle! =)

fredag 9 oktober 2009

Mama, I'm coming home!

WIIIIE!!!! Idag ska ja hem =) JIPPIE!
Vankade inatt massvis med gånger å va orolig att ja inte skulle höra mitt alarm el att Lasse hade glömt ställa sitt, fråga mig inte varför! Iaf så ringde först hans å han gick upp direkt, ingen snooze idag(!) Sen ringde mitt å ja gick upp. Satte på vattenkokaren å borstade tänderna. Hörde av en slump hur telefonen burrade (hade den på ljudlöst) å såg att de va Alfie. Eftersom hon ska till Kalmar idag så skulle hon hämta mig å ja köra henne till tåget. Men hennes bil ville inte starta idag =) Skrattade massor å ja skrattar fortfarande. Flåt Alv =)
Tryckte in linserna å packade ner de sista i väskan sen körde ja å hämtade henne. Stackars Alfie =)

Nu har vi varit iväg på lunch, fick bli sushi idag. Ja tänkte bjuda Alv för att pigga upp henne men istället bjöd hon mig som tack för att ja hämtade henne. Mycke gott å ja är mycke mätt...... Puh!

Efter jobbet blir de köra Alv till tåget, hem å lämna bilen, byta om å ta hojen till Falkenberg, möta upp Lasse på AlltiDäck å sen ner till mamms å papps. Sen ikväll blir de middag, tror inte vi hinner till moster för massage tyvärr. Imoen blir de upp ganska tidigt, äta ordentligt å sen köra till Karlskrona å tatuera mig =) Har en känsla av att ja kommer kvida imorn...... Ajaj....

Å vet ni va?! HV71 utklassade Färjestad igår! Mooouuuaahahhahaah =) Gött grabbar =)

Lasse, detta är till dig;

Målvakt:
1 Stefan Liv
30 Christoffer Bengtsberg
Backar:
7 Per Gustafsson
8 Daniel Grillfors
19 Johan Björk
21 Pasi Puistola
22 David Petrasek
27 Johan Halvardsson
38 Nichlas Torp
47 Lance Ward
Forwards:
9 Mattias Tedenby
10 Martin Thörnberg
11 Johan Lindström
13 Oscar Sundh
16 Kris Beech
17 Andreas Falk
24 David Ullström
26 Simon Önerud
37 Henrik Eriksson
39 Jukka Voutilainen
40 André Pettersson
54 David Fredriksson
61 Jonas Johansson
76 Johan Davidsson
91 Björn Melin
92 Teemu Laine
97 Per Ledin
Tränare:
Jan Karlsson

SM-guld 1995,2004,2008

=)

onsdag 7 oktober 2009

Spotta å fräsa

Idag är en sån dag. Ja mår bra å allt borde igentligen kännas bra men va gör man när man inte trivs? Jo man håller tyst å kryper in i sitt egna lilla hörn. Men rösten överröstar allt. Spelar ingen roll va ja gör för att slippa ljudet, de finns där hela tiden. Skryt. Äckligt skryt. Om att veta bäst. Att klanka ner på andra. De kanske är oavsikligt men borde inte hjärncellerna fungera lite??? Blir man verkligen sån med åldern? Mamma är ju inte sån, mormor är ju inte sån. Nej de ligger nog inte för sig i min släkt att bete sig på deta sätt. Tacka fan för de!

Alfie bjöd på världens goaste morotskaka innan. Mumma =) Men de jobbiga är nu; Ja måste skärpa mig! Så de så!

tisdag 6 oktober 2009

6 oktober=namnsdag

Japp då va de namnsdag igen. Ja heter ju Jennifer oxå =) Mammsen messade imorse precis som väntat =) Vi firar inte namnsdagar el så men mamma brukar alltid skicka ett mess. Även Alfie å Olise grattade men först efter en påminnelse =)

Va upplagd för att laga mat idag. Ja är ju inte direkt känd för att va världsbäst på matlagning för ja tycker de är ganska tråkigt att laga mat men idag kände ja för de. Blev lite mörkrädd men tror mamma blev stolt =)
Så de fick bli lövbiff med hushållsost å tomat mjukost i med hemmagjorda klyftpotatis å kantarellsås. Hade tänkt beasås men de hade vi ingen hemma... Å tyfiskt! Men de blev gott iaf å de är de viktigaste =)
Har även tagit itu med disken så ja slipper se den. Nu är de nog bara slappa som gäller.
Glömde ju dumt nog ta ut linserna innan duschen så nu har dom klibbat fast! Får va vaken en stund till så ja kan ta ur dom utan att klösa ur ögonen....

Har även hunnit med en kopp kaffe med Frida idag. Blev bara snabbt för de va mitt i matlagningen men de hanns iaf =)

Nu blir de soffan!

söndag 4 oktober 2009

TattooExpo Malmö

Igår åkte ja, Lasse, Frida å David ner till Malmö å tattoomässan. Va så jäkla kul att se bror igen. Å ännu roligare va att han vunnit pris i best of day friday. Tuffa priser bestående av en pinstriped skateboard. Fick även ryckt i lite kläder, hittade en sjukt snygg vinterkappa men den fanns inte i min storlek så de blev inget med de. Rätt som de va säger mamma "slösa nu inte upp alla dina pengar". Nu hör ju till saken att ja inte visste att mamms å papps skulle till mässan. Va riktigt kul att få krama om dom oxå =)
Va nästan hela vägen hem när ett mess från Richard kom om att han vunnit i best old school oxå. Lillasyster blir så stolt! Mässan är ju inte slut förrän senare idag så de finns en chans att han får nåt pris till =)

Lasse åkte iväg igårkväll. Han skulle först titta på hockey sen skulle han ut. Ja hade ingen lust alls till de så ja gick ner till Ludde å åt vaniljbullar å drack vin istället =) Va hemma vid 11 halv 12 nånting, mådde mindre bra å somnade. Har inte en aning om när Lasse kom hem men ja vaknade bredvid han iaf =) Han kanske va snäll å smög för att han visste att ja sov el så helt enkelt sov ja så hårt att ja inte hörde nåt =)

Idag är de MotoGP igen. Tror de snart blir att slå på tvn å kolla på uppvärmningen. Å ja håller såklart tummen för Rossi ska vinna =)

Over and out

fredag 2 oktober 2009

Frukostpause!

Väntade mig att någon skulle skrika ut "Frukostpause" nu men de va de ingen som gjorde. Började fnissa för mig själv när jag insåg att bara för att ja gör ett kasselås just nu så sitter ja inte i skolan. Å här i Sverige säger vi ju lunch =) Ja tyckte detta va lite halvkul iaf =)

Allt känns relativit bra idag, igår va de uppåner men de är Alfie vid min sida som får upp humöret =) Tack gumman!

Hann med både tvätt å matlagning å kaffe med Frida igår. Va även hemma en snabb runda å kröp under sängen i ett desperat försök att hitta alla mina skolgrejor. 4månader kvar mina damer å herrar å japp, ja fick panik!

Längtar massor tills imorn =) Även om ja kanske bara kommer säga hej å nån mening mer så ska de bli så kul att se bror imorn igen. Å nästa lördag blir de massa prat oss imellan för då ska ja tatuera mig =)

Vill ha lördag nu!