söndag 15 augusti 2010

Hällesåker turåretur

Igår körde ja å Lasse upp till Hällesåker för Roundup Car Club hade fest å KLÖS skulle spela.

Kände en molande huvudvärk hela dan men tänkte att de berodde på åskvärmen som dallrade i luften.
Klös fick iaf spelat å de va ett jäkla drag. Valde att gå å lägga mig direkt när dom spelat klart för huvet kändes som de skulle sprängas.

Killarna hade fått för sig vid 4 imorse att dom skulle rigga ner så dom kom inte säng förrän kl 7..... Så de va ju ja som fick dra hem bil å husvagn. Va inte måttligt glad över detta... Men men vi kom hem iaf lagom till MotoGP =)

Så nu är racet avklarat, vi har kollat igenom bildena från igår å även tittat på filmen från giget.....


Måste bara få skriva 1 sak! Kan inte förstå hur en människa kan tro att alla andra människor runt omkring bryr sig om dennes privatliv! Ja bryr mig då verkligen inte!! MAAAAAAJJJJJ GAAAADDDDD säger ja bara!

Tackåhej =)

onsdag 11 augusti 2010

Nu händer de saker...


Dax att tillverka nästa par ringar =) Vitguldringarna är ju som sagt klara och över lämnade. Kunderna var väldigt nöjda å förlovade sig på natten till den 7/8 precis som planerat.


Så nu har projekt vigselringar startat. Men ja har såklart lite krux. De kräver lite armmuskler så de är väl bara att plocka fram dom =)


Bilder kommer först efter bröllopet =)


Nu bjussar grannen på mat, TJOPP TJOPP!

lördag 7 augusti 2010

Gaaaaaahhhh!

Usch va dålig ja är! Samtidigt som ja är jättebra =)

Kass på att skriva, kass å att ta vara på min tid.

Men jävligt bra på att göra smycken =)

Inatt förlovade sig några vänner med vitguldsringar by PAJ å imorn är de dop å då ska ett hängsmycke i silver by PAJ ges till den lilla.

Har suttit å klurat å finurlat en massa så nu har ja tydigen en myspace sida. Sök på Patricia Wohlin så hittar ni den sidan =)


Sitter nu i Odenslanda hos Tinan. Ska bege oss in till Växjö om en stund tror ja å gå på loppis. Sen ska vi in ikväll igen å dricka massa drinkar å bara mysa =) Får se om Fritte å Sture dyker upp men ja har svårt att tro de =)



I miss your lonely eyes....