torsdag 25 november 2010

Grattis Kim å Johan!

Ååååå Kim å Johan har fått en Ludvig! Å ja har jättedåligt samvete att ja inte sett henne på snart 9månader.... :( Men iaf; supergrattis till er båda!!!!!!!!!!!


Så mycke projekt på gång nu!!! Tror de är 6st som är igång å ytterligare ett blev ja påmind om nu..... Hmmm ja tror ja ska sluta jobba å börja med hobbyverksamhet på heltid istället :-P Är överlycklig över att folk uppskattar de ja gör å faktiskt vill ha mina smycken.... Mmmm tänker suga åt mig all positiv energi så ja kan överleva en jul utan julledigt =)


De som är igång nu är:

Taggtråd till Kalle
Ring till.... mig, kanske... el till nån annan
Tärningar till mitt korall halsband
Örhängen till..... någon som vill...
Hemligt
Hemligt

å sen blir de örontunnlar till Jisses...
å sen blir de nog även de till Amande....
å sen hängsmycke till Wilma....
å sen....... vet ja inte än =)

Förstår ni nu att ja måste säga upp mig??!!! ;)

Nej nu blir de betala räkningar efter min underbara middag bestående av fiskbullar å rösti =)

onsdag 24 november 2010

Måste bara skryta lite =)

Så här fin blev fotbollen å skon =) Malin som har beställt detta smycke till sin son i julklapp är supernöjd å har gett mig jättemycke beröm på sin Facebook. Så idag ska ja klappa mig själv lite på axeln å bara gå runt å le =)

tisdag 23 november 2010

Snö i massor!

Ja kan faktiskt inte annat än gilla snön. Visst de är kallt å de är blött å de är mindre spännande väder att köra i men va fan! Vi bor i Sverige, de är den 23/11 så sluta klaga! "Oj, de blev visst vinter i år igen" Puckon.....

Ja tycker iaf de är mysigt. Fint att titta på, de lyser upp lite å man har en väldigt bra anledning till att hålla sig inomhus under en filt å med massa ljus tända =)


Polenkryssningen va skitrolig! Sällskapet va super å spriten va go å billig. Sen att ja blev sjösjuk å kräktes 25m de är bara en bieffekt =)
Så tack alla inblandade där! =)


Blev inget besökande i fredes men de kommer ju fler helger som ja ska ner till Skåne.
Denna helgen ska ja åka hem för att på söndag ut å äta middag med min söta lilla mormor som fyller 75.
Nästa helg ska ja hem för att umgås med min holländska farmor å farfar.
Sen ska ja iof stanna i staden helgen efter de för så är de julfest å sen Lisebergsmys med Anneli.
Helgen efter de är änsålänge inte planerad...

Å sen är de JUL!!!!!

Även om ja nu inte fick ledigt mellan jul å nyår så tänker ja inte gräma mig. De är inte lönt att sura å gräva ner sig för de, ja får väl arbeta å va till nån nytta istället =)

Å just de; sen efter de är de NYÅR! Å de är nu ja säger; JÖSSES va detta året sprungit iväg. De har hänt massor, mycke bra å en del dåligt men så är de för alla =)

Nu är de lite mer jobb som gäller å sen hem till Wims å Frida för att dricka kaffe!

torsdag 18 november 2010

Sushi!

Jösses va mätt ja är!!!!!!!!!!!!! Å ja lär mig aldrig! Men nu behöver ja iaf inte äta mer idag =)


Ska på uppdrag imorn innan Polen tänkte ja... Korvis har peppat mig till tusen så nu är Svendeprovet nerpackat å innan ja kastar mig på tåget ska ja polera lite smycken till å packa ner.....
Ska bara våga tro på mig själv, inte ha några förväntningar å våga blotta min själ..... Låter kanske konstigt men de är så de känns......


Jaja, wish me luck! =)

onsdag 17 november 2010

Korvis

Har varit å shoppat till Korvis som slutar imorn.....
Frida har fått jobb i Sthlm å jobbar sin sista dag hos oss imorn. Ja önskar henne all lycka i världen å är jätteglad för hennes skull!


Ska snart packa eftersom ja ska till Polen i helgen. Men ja åker till Skåne imorn nästan direkt efter jobbet så då hinner ja inte packa tror ja.... Lika bra att göra de ikväll =)

Är fullbokad varje helg fram till nyår nu. Känns faktiskt skönt. Ja vet va ja ska göra om helgerna å veckodagarna fördriver ja på jobbet. Men ja ska ta mig i kragen å skriva ihop ett CV å söka jobb på allvar nu. Är mätt på detta här nu. Visst ja har världens sötaste kvar här men ja känner att ja kan inte stanna för den sakens skull.....

söndag 14 november 2010

Fars Dag!


Ingen man kommer nånsin få så stor plats i mitt hjärta som pappa! Du är bäst på alla sätt å vis å ja är jäkligt glad över att du är min pappa!


Grattis på Fars Dag!

Älskar dig!



torsdag 11 november 2010

Andas, tänker å ler inombords.... =)

Mycke har hänt. Många tankar sattes i rullning. Men ett litet leende har letat sig in i hjärtat å värmer mig när allt är jobbigt.

Har fått lite beställningar nu å för att klara av min lilla resa till Polen så måste detta fixas fortast möjligt så ja får in pengar =) Har iaf tagit ledigt från jobbet å bokat tågresorna så iväg kommer ja.

Fotbollen är påbörjad å material till taggtråden är beställt. Kanske de tom har kommit, får kolla posten sen när ja åker iväg å byter bil....


Ska på terapi idag igen. Känns bra, känns att de hjälper mig. De är så sjukt för varje gång ja åker dit har de hänt oroligt mycke. Å ändå är de inte superlång tid imellan gångerna....


Skulle kunna skriva massor men ja har en del att fixa med här innan ja ska iväg.... Å ja måste bannemig hitta mina uppladdningsbara batterier så ja kan fota lite. Blev inspirerad av massa fina vinterbilder :-P

lördag 6 november 2010

Uppackning på gång

Tog tag i mitt liv här i min minilya å valde att packa upp lite. Dock tror ja nu att ja är för trött el att ja helt enkelt inte har mycke mer plats över här!!!

Anna min söta ex roomie, ja har försökt ta bilder men allt blir bara närbilder för så liten är lägenheten =) Men om du tröttnar på huvudstan å har vägarna till västkusten är du mer än hjärtligt välkommen att hälsa på mig! =)

Hälsade på Lasse å Rossi igår. Så söt liten varelse han va =) Ja har alltid sagt att schäfer blir de icke å de håller ja fast vid men hade man kunnat ge dom ett piller så dom stannade i valpstadiet så kanske ja hade kunnat överväga saken =) Han va jättegosig å mjuk å luktade valp!!!! SötGöte!


Tänker snart packa en väska å sätta mig på tåget hem till mitt kära Skåne å kramas! Känner att ja behöver de!!!!
Ja behöver kärlek å ja behöver ge kärlek!

onsdag 3 november 2010

Va hände?

När va de ja ändrade mig? När va de ja tappade de positiva? När blev ja så trött?

Tänker inte fastna i detta. Ja vill va glad, positiv å framför allt pigg.

Är hemskt lessen för mitt tragiska beteende. Ja tänker som sagt ändra mig å bli den där glada, positiva Patricia igen.


Fortfarande står det flyttkartonger högt å lågt i mitt nya hem. Men ja har packat upp de viktigaste tror ja... Än saknar ja inget iaf =)

Lagom nu till att en kollega ska åka på semester så valde jobbet att explodera! Dagarna är inte längre fyllda av tumrullning utan snarare den där lilla paniken av att inte hinna. Paniken som ja så fint hade vant mig av med. Men ja försöker att inte stressa ihjäl mig.

Har försökt hitta en duschlist idag.... En gummilist att sätta på golvet så ja slipper ha översvämning varje gång ja duschat. Men de går inte att finna en sådan i denna stan.... Mitt sökande kommer fortsätta i helgen.....
Hittade däremot dörrkrokar, krokar att hänga över dörren så ja har någon form av upphängning till mina å mina gästers ytterjackor =)

Nu: tända ljus, lyssna på blåsten, äta Nutella å dricka te =)

tisdag 2 november 2010

Plötsligt!

De mest intressanta med att jobba här är att detta är ett vuxendagis å definitivt ingen arbetsplats. Här ska man visa hänsyn högt å lågt å man ska ändra sitt beteende så att alla andra trivs men inte du själv.
Man ska även vara konflikträdd å smyga bakom ryggen på alla, baktala alla gärna å behålla dina åsikter för dig själv.
Du ska även ställa upp på att bli utnyttjad å nåde dig om du begär mer i lön för då bannemig blir de liv i luckan.

Känner du att du har dessa fina egenskaper så är du mer än hjärtligt välkommen att söka jobb, här tar vi in dom som är mest trasiga å skadade i själen!


Blir så trött bara att de hela tiden är ja som ska stå till svars för allt. Även när ja varit tyst! Va är grejen? Folk här kan svara för sig själva å stå upp för deras handlingar men ska de redas ut å pratas om de kommer man till mig så ja ska ta på mig dumstruten. Varför??!!!

Finns iaf lite positivt i de hela å de är att ja vet hur ja kommer bli när ja blir gammal. Kollade på Pensionärsjävlar igår å de är lätt ett av mina favoritprogram hädanefter =)

måndag 1 november 2010

Måndag

Übermätt! Jösses så mycke mat ja lyckades få i mig. Men ja klappar mig själv på axeln för de va ju hemlagat :-P

Skor, kläder å kök nästan uppackat. Har "lite" kläder kvar å då har ja faktiskt en hel garderob som är tom. Har fyllt klädkammaren så mycke ja kunnat =)
De blir till att ta en låda i taget å sen packa ner de ja inte ska använda å köra ut de till Madde å Niclas igen.
Har dock lite kvar hos Lasse, småplock som ja inte riktigt vet om ja ska slänga el inte.

Pratade med en vän innan här på jobbet. Hon ska snart flytta å hon har aldrig riktigt haft en fast punkt utan kunnat lämna utan att ge upp något.
Ja skulle vilja flytta utomlands, lämna allt å bara åka. Men ja kom fram till att ja är feg. Ja vill ha en trygg punkt i livet. Nåt som är mitt.
Därför va min lägenhet så viktig för mig. Den var min. Min lilla tillflyktsort.
Men jaja, inte lönt att tänka mer på den för den är inte min längre =)



Helgen har varit mysig. Ja har flyttat å ja har träningsvärk. Å ja har egen TV!!!! :-P