onsdag 30 mars 2011

Åååååå

Ååååå ja har ju fått en award!



De går ut på att ja ska skriva 8 saker om mig själv å sen skicka vidare till 8 personer. Lilla http://susieqsliv.blogg.se/ har skickat till mig så ja, här kommer de:



* Jag har en stor dröm om att en dag ha eget företag å tillverka dom snyggaste smycken man bara kan bära!



* Jag försöker hålla "ihop" min familj å skulle lätt kunna fira varenda födelsedag i hela släkten å helst samla ALLA ALLTID =)



* Jag är långsint å blir jag arg, då blir jag arg!



* Jag älskade matte, kemi å fysik på högstadiet å funderar på att läsa vidare inom dessa ämnen...



* Jag ska köpa mig en flygel såfort jag har hus å ska lära mig att spela igen på nytt...



* Jag saknar mina vänner i Varberg å just för tillfället finns det tankar på att i framtiden kanske flytta upp igen.



* Jag saknar min främsta förebild, min storebror Rille på Sick Boys Tattoo! Är även sjukligt stolt över honom!!!



* Har insett att jag har blivit mer å mer sportintresserad och skulle lätt kunna ligga framför tv:n en hel dag å kolla fotboll, hockey å massa annat =)



Så de va mina 8 saker =) Nu tycker ja att dessa personer ska göra samma som jag:









torsdag 24 mars 2011

Iphone är hemma!!!

Ååååå fick ett sånt fint mess igår, "du kan hämta din Iphone, den är lagad"

KASTADE mig i blen såklart å hämtade den =) Sen lekte ja med den hela kvällen. Va nästan på väg att bli lite "sjuk" å stanna hemma från jobbet för att leka med feletonen men ja har ett samvete så så blev inte fallet =)


Har varit inne i stan nu på morronen å fikat med Monique. Va ju "bara" 10år sen sist!! Vi hade en del att ta igen men vi blev inte helt färdiga så de får bli fika fler gånger!

Blåser satan idag! Har knappt sovit inatt, avskyr blåst efter den däringa fina lilla stormen som kallas Gudrun.....
Å hade de inte blåst så hade ja nog tagit mig ut en runda påm en promenix å fotat massa med min Iphone. för ja har ju väldens häftigaste kamera i min Iphone. (ja ljög om promenaden men inte om kameran ;))

Nehe, nu kanske ja ska ta tag i mitt liv!

tisdag 22 mars 2011

Drömmar...

Ligger här å drömmer mig bort till något ja inte har el är..... Varför vet ja inte, men de kanske är de som är grejen lite med att drömma. Att låtsas å fantisera...

Ja vill va tjejen med massa pengar, fint hem å ett jetset liv....
El så vill ja va hon som har massa pengar, fräcka bilar å pysslar med coola sporter....
El kan ja va hon som fick benen undansparkade av en skitsnygg kille som tog henne med storm å dom levde lyckliga alla sina dagar...
El kan ja va hon som skriver massa braiga saker å intressanta saker som folk vill läsa......


El så fortsätter ja va mig själv! En bra människa, lite förvirrad, alltid uppbokad å glömmer bort sina vänner ibland, lagom med pengar å skulle de bli lite över så är de nåt som strular (tex BILAR)


Mjaaaaaa, ja behåller mitt egna liv för en stund.
Ja är lite sådär svensk, lite lagom sådär....

måndag 21 mars 2011

Rasad växellåda, CHECK!

Helt otroligt att min Rumrum verklilgen inte vill som ja vill..... Körde upp till VBG i fredes å bara för att de kom massa snö å slask i torsdes så ville ja inte ta XEX, han väger ju inte så mycke å ja pallar inte va inblandad i nån olycka. Så ja tog Rumrum för han är lite mer stabil, å ja har stereo i han =)
Mitt på motorvägen suckar han till.... Han kom sig igen så ja tänkte inte mer på de. Men ja tog ur stereon för säkerhetsskull så inte de va nåt krabb med batteriet.... MEN när ja ska svänga av motorvägen.... Får inte i nån växel!!!!!!!!!!! Den ligger kvar i 5:ans växel å ja bad till alla heliga väsen som fanns att ja INTE skulle få motorstopp..... Väl på Trönningevägen får ja slita i 2:an, 3:an, 4:an å sen 5:an.... Men de kändes ju inte helt ok att behöva slita i växlarna. Parkerade å tyckte att bilen luktade lite väl konstigt.
David tog en titt på den, startade, fipplade med växlarna. Stängde av bilen, kom ut å skakade på huvet..... Rasad växellåda....
SÅKLART! Varför inte?!

Ja blir så trött!!!
Jaja, fick tömt bilen på alla viktiga detaöjer igår så nu ska David hjälpa mig att ta den till skroten å döda honom. De är för hans eget bästa, ja orkar inte laga å be om hjälp mer....


Så denna helgen va Rumrums sista i livet, RIP Rumrum! Du va bra när du fungerade.....

Ååååå ja blev lite trasig i hjärtat över detta inlägg.... :(

torsdag 17 mars 2011

Gummiboll!!!!

Just nu känner ja mig som en gummiboll! El ja alla mina tankar är som små gummibollar som studsar för fulla muggar i mitt huvud å är helt galna!!!

Har tydligen sovit som en liten gris inatt för ja vaknade av larmet för första gången på ja-vet-inte.

Igår kom ja iaf på de!!!! Fuck yeah! Men ja tänker inte berätta, inte nåt!! Inte förrän allt är klart å sådär. Då kaaaaanske ja kan avslöja liiiiite =)


Å hittade en ny blogg idag! Som ja bara råkade snubbla in på.... Å ja är kär! Vilken tjej!! Behåller henne för mig själv för säkerthetsskull!! =)

onsdag 16 mars 2011

Pinsamt...

Ja skäms!
Hur kunde detta hända???????

Men visst:
Grattis till AIK, första säsongen tillbax i elitserien å ni fullkomligt körde över fjolårets guldmedaljörer. Bragdguld i all ära till er, SMguld, tja, kul om ni vinner.


OBS!! Alla nedvärderande kommentarer om HV71 publiceras INTE!

tisdag 15 mars 2011

Falska vänner el äkta fiender?

De mest tragiska som finns är vänner som klistrar på ett leende när man möts men när man vänder ryggen till spry dom galla över en.

Ja köper inte de! Va ärlig! En riktig vän ska va ärlig å säga till om de blir för mycke!

Ja har iaf hellre äkta fiender än falska vänner...

måndag 14 mars 2011

Ont å gott...

Min träning blir visst lite rubbad.... Men de är de värt på alla sätt å viss =)

I fredes blev de först sjukhusbesök, ögonen är lite torra å därför få ja sår. Så nu är de kortisonsalva i bägge ögonen i3v sen ska ja ha mjukgörande droppar. Vi får se om de löser sig men i velket fall som helst så kollar ja ju på andra glasögon...
Efter CSK blev de en tripp in till staden. Lämnade in min stackars trasiga Iphone.... Så nu har ja min gamla Nokia 5300 istället å de är helt sjukt att skriva sms... Ja har ju glömt hur man använder en normal mobil hahahah De skulle ta ca 20dagar å då räknar ja 20 arbetsdagar å de är hela 5veckor!!! Hoppas för allt i världen att de går snabbare för ja blir knäpp annars. De verkar som att de blev lite fel när ja förde över alla kontakter så alla nr finns plötsligt inte... BAJS!
Efter de iaf blev de en runda i skoaffärerna men inte hittade ja nåt... :-/
Stötte även på Ilona som ja inte sett på 3 år å ja spran inom Wall Street Tattoo å sa hej till Jon =)

Sen blev de kalas hemma hos morfar som hade födelsedag. Mat å kakor i mängder, ja trodde ja skulle spricka!!!!

Mor körde hem men ja körde till Osby å sa hej till Mia å Ola =) Underbara människor. Blev massa kaffe å prat om dåtid, nutid å framtid. Precis som alltid =)

Lördan spenderades i Karlskrona, pappa å ja tatuerade oss. Pappas tog en stund så ja å mamma passade på att gå i affärer i handla lite. Denna gången hittade ja ett par skor men ja had elite bättre saker att spendera 600:- på.... Men ja är sugen på dom så antagligen blir de att kolla kontot å sen köpa dom iaf hahaha
När pappa äntligen va klar blev de min tur. 4 söta rosa knogjärn, utslagna tänder, 1 guldtand å litta blod =) Men de va fan inte skönt på stackars fossingen!! Å pga detta blir ju träningen lite lidande nu... Men ja funderar på nån bra diet nu kanske... Passa på att mista mina 5kg nu när ja ändå inte kan springa... Hmmmmm....

Igår blev de en runda i Hässleholm å fika med Mac. Sicken klippa han är!!!!
Sen blev de en runda till sjukhuset för att hälsa på farmor. Något piggare å något gladare, nu är de fanimej på rätt väg!!! Håller alla tummar ja kan att detta ska va över snart!!

Idag blir de jobb, ska se om ja orkar göra nåt nu innan ;)

torsdag 10 mars 2011

Vad hände??

Tycker nästan allt är lite pinsamt HV.... Vad hände?? Ni kan ju inte tackla av nu!!! Speciellt inte mot AIK.... Jaja, vi tar snart nya tag!!


Vädret är emmot mig idag. El ja ja kanske är lite allergisk mot regn. Vill inte ut å springa när de är sånt väder.... Ja är lite känslig. Ska ju springa på stan imorn efter ja varit på sjukhuset så ja kommer ut å rör mig iaf =) Ska göra ett tappert försök att lämna in min telefon så får vi se va som händer med den... Ska ha allt synkat å klart ikväll så ja inte mister massa viktiga saker....


Huvet är lite tungt, 511 tankar som flyger runt. Försöker rensa men finner mig själv sittandes hjärndöd istället. Ja tar inte för mig, ja bara sitter... Detta ska de definitivt bli ändring på! Ja har för bövelen planer som måste fixas å gås igenom. Ingen kan stoppa mig nu, så är de bara!! Kanske dax att ta hjälp av lite folk så ja vet vart ja ska vända mig el vem man ska kontakta...

onsdag 9 mars 2011

Exakt VAD tänkte ja med igår????

Ja har gått med på att springa Tjejmilen... Va tänkte ja med????? Men ja står för vad ja sagt så nu är de bara att göra de!

Mitt mål blir att klara de under 90min.
Har varit ute idag å kombinerat löpning med powerwalk å ja snittade 7,45min/km
Så ja tror nog ja ska kunna klara de, de är ju 5månader tills vi ska springa... =)

Träningen går bra, 3dagar/vecka är de sagt å änsålänge håller de. Tisdag, onsdag å torsdag är ja ute å pw el springer. De blir mellan 4,5km till 4,7km...
Tanken är att till sommaren kunna löpträna bort till min moster å de är nog ca 1mil. Klarar ja att springa 1mil innan Tjejmilen kommer ja va överlycklig!!!

Tanken va oxå att loosa 5kg... Men eftersom ja tränar lite kan ja inte dieta, måste ha i mig näring för att orka träna... Så de kanske kommer ta lite längre tid men ja ska ner!!! =)

Annars flyter allt på, jobbar som bara den å dagarna flyger iväg. Har varit å hämtat hem XEX så nu ska Rumrum säljas. Passade även på att svänga uppom Fritte å drack en massa öl med honom =)
Känner fortfarande att ja är lite stressad över allt som ska göras å sen kommer de en massa imellan hela tiden. Andra ögat krånglar nu så de är läkarbesök högt å lågt, himla tur ja har frikort!!

Ska försöka komma upp lite tidigare om morrnarna så ja kan få löpning avklarad å sen ta tag i allt annat runt omkring. Men ja blir lite lat å då blir ja istället arg på mig själv...

Allt löser sig iaf å dagens träning är avklarad. Nu är de snart dax för jobb igen =)

onsdag 2 mars 2011

Klapp på axeln va de här!

Va fruktansvärt trött igår så de blev sängen tidigt för min del...

Har börjat så smått att jobba till 19,30 å de kändes i hela kroppen. Men de går finfint å ja gillar de =)

Har varit så duktig att ja va ute 3ggr förra veckan å sprang el promenerade å även denna veckan är tanken att de ska bli 3ggr. Har ju redan 2 avklarade så de är bara imorn kvar =) Har laddat hem en ny app till telefonen som ja provade idag. La till en bra spellista å sen begav ja mig ut å startade appen...

En röst meddelar mig var 5:e min hur långt ja gått/sprungit å hur lång tid de tar att gå/springa 1km. Å man kan även få se en fin liten karta över var man varit =) Idag blev de 4,5km på 42min Passade även på att väga mig när ja kom hem å de ska bort ca 5kg iaf. Ja har satt mina små mål å vi får se va som händer i slutänden =)


På fredag lutar de iaf åt Fjärås å en ny bil till mig =) WIIE!!!

tisdag 1 mars 2011

.......

Så trött ja blir!! Varför kan inte biljävlen fungera när ja behöver den??!!!! Va på ett sånt strålande humör precis tills ja skulle starta bilen..... Den tuggar lite å sen händer de inget mer.... Batteriet är dött.... Å ändå fungerade den felfritt igårkväll.... Den ska väck fortast möjligt nu!!!!!

Blev på dåligt humör nu så ja orkar inte skriva mer...