onsdag 25 maj 2011

AC/DC

Kunde varit min men vi köpte aldrig den... Nu är den min anledning till att få träffa Johan med flera igen =)

Raspar bara lite på ytan...

Ibland är man sådär dum mot sig själv. Man skrapar på ytan, öppnar såret, häller salt i de å sen syr igen...

Varje gång ja gör så blir ja bara arg på mig själv men ändå kan ja inte låta bli. Kollar runt lite, känner hugget i hjärtat å blir lessen men visar inget för någon. Ingen ska veta.... Ja har gjort de ikväll igen, de högg lika mycke denna gången som sist. Men de är bara att acceptera valen, speciellt då de va mitt val, å leva vidare...


Jaja även om de gör ont så är de dax att blicka framåt. De kommer hända en del nu. Längtar ihjäl mig till massa saker nu. Först Tjeckien, sen Holland, sen Norrköping, Wheels & Wings å förhoppningsvis Glasgow i höst.


Känns riktigt skönt att ha löst allt inför W&W, ja ska köra Johans bil på fredan å på lördan ska ja åka i den å dricka massa glassdrinkar =) Den är riktigt fin, lånade den förra året så ja får väl va lite nostalgisk å köra den i år igen =)
Ska se om ja hittar nån bild =)

Funderar på om grisen Mats ska få följa med på mina äventyr.... Han hade nog gillat de!

måndag 23 maj 2011

Överkörd!



Just idag känner ja mig lite överkörd å allmänt trött... Så de får bli en bild istället!
Han är min nya vän å ja kallar han Mats! =)


söndag 22 maj 2011

AWKWARD!







De finns verkligen inget bättre å mer underbart ord än AWKWARD! Ja älskar att säga de å när ja gör de så blir de med ett leende på läpparna för de bringar fram sjuukt många minnen. Såna minnen man stoppar tätt om hjärtat å plockar fram när man vill att allt ska bli varmt.


I fredes kom världens bästa Fritte, Niklas å Wilmer på besök. Wilmer va tröttare än tröttast men vägrade gå å lägga sig. 23 kröp den lille killen ner i sängen å somnade på studs!

Vi satt i vardagsrummet å byggde LEGO. Niklas valde den något feminina varianten; ett öppet ridhus, medans ja valde den lite manligare varianten; en traktor! Vi hade sjukt skoj å ja vägrade ge upp innan ja hade fått ihop traktorn! Bygga LEGO är sjukt kul å ja hade verkligen glömt bort hur kul de är. Så de är tur vi får barnbesök ibland så ja kan få uppleva mina små barnminnen igen =)


I lördes blev de en sväng till HBG för att kolla när Emil körde gokart. Alla småttingarna va superduktiga å självklart blev ja sugen på att ut å köra själv. De är 10 år sen ja sist körde gokart så de blir ett definitivt måste i sommar!


Idag va de meningen att de skulle jobbats men de blev avbokat. Så istället har ja bättrat på min grisrosa färg som ja påbörjade för ett tag sen. Den är riktigt fin nu =)




Tänker spendera kvällen med att säga AWKWARD för mig själv! =)

torsdag 19 maj 2011

Min värld är en bubbelgumsrosa bubbelplast bubbla!

Varje gång ja känner att de bubblar av glädje i kroppen å ja kan inte låta bli att le är de någon pessimist i min närhet. Så för att slippa lyssna stänger ja av å kryper in i min bubbla. Den är rosa som ett bubbelgum å består av bubbelplast. Ni vet sån plast som alla tycker om att trycka sönder oavsett ålder?! =)

Ja har börjat dagdrömma igen å just precis alldeles nu insåg ja, ja har verkligen inte dagdrömt på länge!! Ja behöver dagdrömma, de är då leendet sprider sig över läpparna. Å ja har verkligen lyckats dagdrömma mig till hur ja vill att mitt företag ska va å se ut å allt sånt där.
Satte stenen i rullning lite igår genom ett samtal till bror å ett mail på annat håll.

Så nu kavlar vi upp ärmarna å håller kvar vid dagdrömmen tills den är sann....

Ja mår riktigt bra nu! =)

onsdag 18 maj 2011

You make me feel...

Ååååå ja har verkligen kommit på de!!! Ja vet verkligen hur de ska se ut nu! Mitt alldeles egna.... Ja har lyckats dagdrömma ihop hur mitt liv ska bli =)

Ja vill så gärna förklara precis exakt va ja menar men ja kan inte, ja vågar inte. För hemsk som ja är; tänk om någon stjäl mina idér å tankar!! Man ska tro gott om människor men just i detta ärende gör ja inte de!!


Ååå de är så härligt att krypa in i min lilla bubbla som består av massa fint hantverk å massa smycken. Tror ja ska leva i min bubbla för alltid, de är platsen där ja är lycklig. Å en dag ska ja dela denna bubbla med er. Med hela världen.... Först ska ja bara bygga å inreda å bygga å skaffa kapital. Sen bannemig ska ja va bäst!



Insåg precis även att oj, nu är de snart sommar! Semester å massa annat ska avverkas.... De går fort nu men ja ska försöka stressa ner =) Ja ska nog hinna med de som är viktigt.

Dum som ja är har ja gått med i Stora Romanklubben... Ja ja gillar att läsa å ja va nog extra svag när telefonförsäljaren ringde. Men ja tackade bara ja till 2 böcker, GRATIS! Å sen har ja faktiskt avbokat den där man ska få varje månad! Å ja ska avboka varje månad. Har så mycke annat bättre att lägga pengarna på... Som tex skor ;)

Nu ska ja hämta ut mina gratisböcker å sen svänga inom Le System!

tisdag 17 maj 2011

Nr 500

Nej ja har inte skrivit på länge, frågar ni varför blir svaret troligen; Inte känt för de!

Men ok ja får göra ett allvarligt försök här känner ja, detta är inlägg nr 500 å de är INTE mycke med tanke på att de va ett tag sen ja började blogga...

Har varit å tömt mig på blod precis, kanske inte direkt tömt men ja tycker inte om blodprov. Tänker gå till botten med detta nu om varför ja ser ut som ja gör i ögonen! Så idag blev de blodprov för att se om ja lider av allergi. Passade även på att lämna urinprov för ja tycker mig ha fått känningar av urinvägsinfektion men de fanns inte ett spår av de! Å de är ja tacksam för =)

Va hos ögonläakren förra veckan å tog prover i ögat så nu är de en del provsvar att invänta. De tar säker tid så ja hinner nog va i Tjeckien innan ja fått svar...

Ja appråpå Tjeckien, sååååå skönt att Sverige vann över dom i hockeyVM :D Sen finalen pratar vi inte om alls!

Snart dax igen, åker om 9 dagar!! De blir bara.... hmmm.... ja är osäker på hur många gånger ja varit där men ja vet iaf -99, -00, -01, -02, -06, -08, -09, -10 å nu då -11
De blir 4:e året ja kör hoj ner själv å i år ska ja ju få köra min nya fina Fireblade! :-P

Var å hämtade Frittes Ducati i söndes, superskön att köra dock väldigt ovan iom de är torrkoppling. (säger inte er ett smack säkert men då får ni googla =))

Ska sammanställa alla mina förbannade papper till Akassa å arbetsförmedling å sånt trams. Fast att ja jobbar så ska ja fixa en massa å de är bannemig ett heltidsjobb att stämpla! För de gör ja ju oxå! Varför göra något enkelt när man kan göra de komplicerat???


Älskar att sommaren nästan är här, mor gör rabarberkräm å rabarberpaj! Har ju nästan glömt hur underbart gott de är!

Tänkte sitta här lite nu å tycka synd om mig själv för självklart blev ja stucken i bägge armarna! Fanns inget blod i ena, undra varför??!!

torsdag 5 maj 2011

You give me fever...

Ja någon har iaf gett mig feber. Å halsont. Men de blir ingen halsfluss, de har ja bestämt!
Har hållt mig hemma idag å stannar troligen hemma imorn oxå. Men ja har varit flitig som en myra idag. Papper är sorterade å PLÖTSIGT har ja bara 2 pärmar med viktiga papper istället för 4 =) Så även om ja är lite snurrig ibland så har ja iaf koll på mina stuff nu!

Väntar på min internetdejt nu. Eftersom ja knappt har nån röst så får ja dejta på internet =) El nej, de är ju bara farbror Magnus ju!

Annars är allt lugnt, tappade totalt bort allt ja ville skriva.... De är så tråkigt, kan komma på massa braiga saker som ja vill å borde skriva här men alltid när ja skriver så tappar ja bort de, why? Ja inte vet ja...

3v till Tjeckien, hojen hämtas från 100mils servicen hämtas imorn :D

onsdag 4 maj 2011

Ärlighet varar längst...

Alltför ofta tränger ja bort dom jobbiga svaren när någon ställer "rätt" fråga. Men idag gick de inte längre. Kanske inte så konstigt men mamma såg igenom fasaden. Så idag kom de ärliga svaret...
Ja, klart ja ångrar mig ibland att ja sagt upp mig å flyttat. Ja jobbar inte längre med de ja är utbildad till å de är klart de känns. Men efter att mamma plockat ner mig på jorden igen å stöttat mig genom de ja tycker är jobbigt så ser ja allt mer logiskt. Ja slutade ju faktiskt på mitt jobb pga hur allt va där. Att behöva kämpa för sina löner i över 1 år å ändå inte få något ut av de, de tar på krafterna. Att bli behandlad som skit å få höra att vår utbildning inte spelar så stor roll, de trycker ner en i skorna till slut. Nu fick ja en ny chans å ja tog den. Sen att de innebär att ja just nu för tillfället inte jobbar som guldsmed, tjaa de är bara ytterligare ett steg i mitt liv.

Visst sitter ja alltför ofta å funderar på hur mitt liv skulle kunna vara å va som skulle gör mig lycklilg. Att säga att ja trivs som singel skulle va en mindre lögn. Ibland trivs ja absolut! Men ibland känner ja att de hade varit skönt att få komma hem till någon, att krypa in i famnen hos någon. Men de som ofta får mig att inte nöja mig med första bästa är att ja känner alltför många som sitter i förhållanden där h*n inte är lycklig. Man lever ihop bara därför att.... Så vill ja iaf inte ha de!

Som sagt, mamma fick mig på fötter igen. De kommer krävas en hel del av mig men ja vet att ja fixar de. Å från mamma lär ja aldrig höra kommentaren "Du prioriterar fel" Hon stöttar mig i vått å torrt....


Nu ligger ja nerbäddad i feber å väntar på att hockeyn ska börja.... Hoppas ja slipper kräkas även om magkänslan just nu säger nåt annat...

tisdag 3 maj 2011

Bantning

De absolut hetaste ämnet att diskutera på jobbet nu är mat å bantning. Chefen, hennes man, syster å bästa vän går på Xtravagansa å japp alla jobbar på samma ställe!
Sa ja, nu diskuteras de om soppor å smaker å vikt å blablabla....
Man kan inte annat än att småskratta lite för alla bortförklaringar man hör =) Men visst, de är jättekul om dom lyckas!!

Halsen å näsan mår inte bra idag, tror ja ska fortsätta dricka öl istället å förskjuta sjukdomen ännu mer...... =)


Känner att ja fastnat igen, ja står still med saker ja borde göra..... Ja måste verkligen ta mig i kragen så ja inte växer fast helt!!

Pyjamas på, hårinpackning gjord, nu sängen!

måndag 2 maj 2011

Ja är kass!

Har inte uppdaterat på vääääääldigt länge. Ork, tid å lust har ikke infunnit sig!

Ja har iaf hunnit fylla år, kört mina 100mil på nya hojen, hälsat på i Vbg å varit på tattoomässa i Nkpg.


I Norrköping fick vi äntligen träffat The Dudes!! De va sjukt kul att träffa några av killarna från Glasgow igen! Helgen bjöd på många skratt å en ny tatuering =)

Ja å Matza!

Patsky å Lindhsky!!