fredag 26 augusti 2011

Kim Larsen!

Precis som ja trodde så va han helt jäkla fantastisk!

tisdag 16 augusti 2011

Snickra lite här å snickra lite där....

PUH! Äntligen har ja lyckats ordna upp detta med vigselring!! Ja, ja är sent på de som fonte men ja har nånstan inom mig vetat att de löser sig. För de gör de alltid.
Fick höra massa skvaller idag om gamla jobbet å återigen får ja känslan i kroppen "Du gjorde helt rätt som sa upp dig"
Å de känns skönt att få den känslan!!!

Just nu känner ja även att de hade varit skönt med nån veckas semester.... Vill bara sova å slappa å hinna ifatt min hjärna som jobbar för fullt.... Men man ska inte önska sig sånt igentligen de vet ja... Men de gör ja iaf, för ett par veckor!!

tisdag 9 augusti 2011

Sjukhusbesök innan frikortet går ut!

Ja då har man varit på sjukhuset igen å utnyttjat sitt frikort. Upptäckte att de bara gäller till september så efter de planerar ja att va frisk 4äver!

Iaf så va ja på sjukhuset idag för att reda ut de här med min extrema mensvärk. Läkaren gjorde de han skulle å sen diskuterade vi de hela. De är INTE normalt att ha så ont å de är inget man ska lära sig att leva med som ja fått höra tidigare. Så nu har ja fått medicin utskriven som vi ska testa om de hjälper. Han pratade även om spiral å att de INTE va ett alternativ till mig som redan har så ont. Ja håller tummarna att detta funkar å nästa person som säger "Skaffa barn så slipper du värk" kommer att få en käftsmäll för de är bullshit!!!!!!!! Så, nu fick ja de sagt oxå...

Tror de är dax att sova nu igen å se om ja kan bli av med hostan å förkylningen oxå.... Nej, ja har INTE dökt hjälp för de än, de ska ja bli av med ändå har ja bestämt =)

torsdag 4 augusti 2011

Igelkottsbäbis!!

Vi har fått igelkottsbäbisar! El inte vi utan igelkottmamman som bor i grannens buskar. Å nu ikväll fick ja å mamma se den ena lilla bäbisen! Jättesöt å ja ville behålla den.... Ha den som attackigelkott ifall nån försöker nåt dumt! De låter väl som en bra idé??!!

måndag 1 augusti 2011

Ynkliga lilla jag!

Är sjuk!!! Å de är jääääättesynd om mig!!!
Hostar å snorar å vet knappt var ja ska ta vägen!!!

Så ja kanske är lite frånvarande nu när ja är sjuk..... (jajajaja, de är ja annars oxå men nu kan ja skylla på de ;))