lördag 30 juni 2012

Wooop Wooop Holland!!

Sitter i Holland å har semester! Förutom att ja ibland håller på att dö för att ja inte får luft pga sommar(???)förkylning så har vi de kanon! Skönt att va hos Oma å Opa igen!!

Körde hela natten till torsdag så när vi väl kom ner va vi som lik! Så vi sov, sov, sov, sov, åt middag, sov å sov!
Igår blev de en sväng till en gammal by med eget ostmakeri! (heter de inte men de lät bra för tillfället!!) Så ost med brännässlor är inhandlat-check!
Studerade även litta tak där:


Å en dröm av en eldstad/grill:



Sen åt vi ihjäl oss på Robin Hood, dock inga bilder, blev så mätt.... Sen cyklade Mac å pappa iväg för att inspektera odlingarna:




Idag blir de MotoGp, grill å massa fint sällskap!!

PS! Om ni undrar så har sommaren nääääästan hittat hit! Inte fullt så kallt som hemma men gärna lite regn för att pigga upp! DS

onsdag 27 juni 2012

Bröllopsdag!!

Ja alltså inte ja utan dessa två:



Mor å far har 11årig bröllopsdag!!

Själv ligger ja fortfarande i sängen... En förkylning har smugit sig på å de ger mig liiiite ångest eftersom imorn är ja töööjp i Holland!!! Har inte tid å va sjuk då lixom!!!

Ska kanske strax ta mig upp ur sängen å fixa alla tusenmiljoner saker innan vi åker... Ska bara snyta mig först....

tisdag 26 juni 2012

Hopps!




Hon- 3 ringar som betyder mycket blev 1
Han- helt nytillverkad ring i guld/vitguld

Sovmorgon!

Dag 2 på semestern inleds med sovmorgon! :)

Hade nog kunnat ha de såhär varje morgon:
Sova länge å kaffe på sängen!


Men ja kan va utan hostan å halsontet!!!

Jaja, sketväder idag oxå, såklart! Blir smedjan när ja är tillräckligt vaken å kaffet är uppstucket!

måndag 25 juni 2012

Första dagen på semestern!

Orkar faktiskt inte ens gnälla på vädret! Visst ja är oxå en av alla människor i Sverige som längtar efter sommar men idag har ja kunnat vara i verkstan utan dåligt samvete. Vigselringar å minnessmycke stod på agendan!! Lite ringrostig är ja allt men pommes va allt flyter lättare med rätt lödutrustning!!!

Är tööjp nästan klar med ringarna, bröllopet ska ju stunda om 3 veckor!!!!! Å minnessmycket, tjaaa, de är oxå på gång :) Ett litet hjärta kommer de bli utav en vigselring men ja behöver lite tråd så ja la ner för idag.
De är inte värt att sitta där bara för att ja ska, för ja har ju massa ledig tid innan Holland ligger under mina fötter... :)

Har nu krupit ner i soffan å väntar på mannen.... Har inte den blekaste aning om när han kommer hem å va vi faktiskt ska äta då men ja orkar inte tänka heller!!! Trodde ja led av halsbränna men de har visat sig vara halsont! Som de kan bli bara sådär!! :-P



söndag 24 juni 2012

Midsommar 2012

Ja de händer ju inte ofta att ja befinner mig i Sverige på midsommarafton eftersom MotoGP i Assen brukar infalla samtidigt.
Men i år är de Assen först nästa helg å därför blev de att vi åkte ut till Stenson å va med på den årliga fest som farbror Peter alltid pratar om.

Ja, Mac å Lina tog oss ut där å de hela slutade med massa blåmärken efter fullkontakts-brännboll å senap i håret! Men de va sjukt kul!
Sill, potatis, gräddfil å gräslök-check!
Lekar-check!
Grillat vildsvin-CHECK! Så galet gott!!

Gårdagen är inte mycke å säga om, vi var helt utslagna å sov mellan 16-22..... Å sen lite till.....

Jaja, sånt som händer :)

Hoppas ni alla hade en bra midsommar!!







onsdag 20 juni 2012

The botten is nådd!

Just när man inte trodde att man kunde hamna längre ner i skorna! I hate to break it to you kids, men du kan komma liiiite längre ner!!

Japps de är ett faktum, blev av med jobbet idag!

Men nu ska denna hära lilla tös försöka vända allt negativt som hänt de sista till nåt positivt!
Lära mig be folk som stjäl min energi åt helvete, kanske inte så drastiskt men nästan... :)

Nu blir de en spark i baken, denna guldsmed ska fixa eget företag!!

Frågor på de??!!!



måndag 18 juni 2012

Känslan av att vara totalt misslyckad!

Den började infinna sig lite i fredags... Först va ja upprymd, stressa å glad men vid eftermiddagen hade den där värdelösa känslan börjar göra sig påmind! Fram mot kvällen blev de värre å ord som sas gjorde ont...

I lördags kändes de först helt ok, ja va tillåmed lycklig! Men de byttes snabbt ut å tårarna kom smygandes, mer än en gång...
Kvällen blev lite bättre men känslan låg inbäddad djupt å ville inte riktigt försvinna...

Igår rann de över fullkomligt! Ord som försöker peppa å stärka, dom känns bra men ändå sitter de negativa långt inne å släpper inte!

Ja vill bara gråta, va ensam å bara få va! Ja är inte ute efter medlidande el tröst, ja vill bara va!!

Piskologer å terapeuter pratar om offerkofta, tjaa, kanske är de en sån ja bär just nu! Låt mig bara få göra de lite till så blir de nog bra till slut!

Värst av allt är att ja låter allt negativt trycka ner mig, de gör ont att inte kunna stå emot... Men ja orkar inte kämpa för att va glad, de är dax att va lite lessen nu...
De går nog snart över ska ni se men just nu, just nu tänker ja åka hem, ta en stor kopp te å helst av allt hoppas att där är nåt sorgligt på tv så ja kan gråta av en anledning!



onsdag 13 juni 2012

Ett sting av avund...

Ååååå ja vill oxå kunna rita!! Bara kolla in denna grööma tjej! Sjukt duktig!! Sen har vi ju även denna hära grööma tjejen! Å båda heter Anna!!
Man kanske ska byta namn till Anna?! Blir ja bättre på att rita då kanske????

Näää tror inte de.... Ja nöjer mig med att ha en fantastiskt bra bror istället som ritar å är världsbäst på de!


Brors verk å de är så gröömt snyggt!!!

Så ja sitter här istället å längtar tills lördag! Då ska denna här guldsmeden tillverka vigselringar!! Å sen ska ja tillverka två namnsmycken så de får väl bli efter midsommar de! :)

tisdag 12 juni 2012

Morgonens uppgift: klura ut en massa!

NEJ JA TYCKER INTE OM TISDAGAR!
Vet inte varför, tänker inte spekulera, men ja har verkligen aldrig tyckt om tisdagar! I skolan hade man dom absolut värsta lektionerna om tisdagar å hela gymnasietiden bestod av 3h håltimme på tisdagar. 1 lektion på morronen å 1 på eftermiddagen å inte fankens kunde man ta sig hem mitt på dagen för de gick inga bussar!!!

Iaf, denna morronen har bestått av att ja vaknade med ett ryck när sambons klocka ringde... Sen vaknade ja när han pussade mig hejdå, vilket är gulligt så där klagar ja INTE :)
Sen RINGER de på dörren!!!! Han har glömt sina nycklar!!!!!!!!!!! ....morrrrrr....
Å sen hör ja hur tåget tutar högt över hela stan!!! De visar sig att de är Staffan, vän till familjen, som tvingas tuta på en gammal farbror som inte har förstått att om bommarna är nere ska man inte gå!!! De kan komma tåg, hallå i hallonbåten!!

Till slut lyckades ja somna om iaf å vaknade först när min egna klocka ringde. 
Nu kan man tycka att ja inte ska klaga alls men när ja har jobbat sent å har väldans ont i hela min kropp å önskar mig nya knän, ja då vill ja gärna kunna sova lite.... Framförallt eftersom ja inte börjar förrän 12:15 idag!


Men men, nu sitter ja här.
Har fått ringt till NSG å fått fakturorna förklarade. Fattade noll å ingenting men nu har en väldigt trevlig karl svarat på alla mina frågor å ja fattar precis! Så nu kan ja nästan kalla mig NSGfaktura-specialist! :)

Sen fick ja ringt banken oxå eftersom mitt VISAkort bara gäller denna månaden å ja vill gärna ha ett nytt! Vill inte stå i Holland i slutet av månaden å inte ha ett fungerande kort!!! Men den snälla tösen på banken fixade allt detta till mig (hoppas ja iaf annars står ja utan kort helt å hållet kanske....)


Har insett att de inte finns några "normala" bilder på mig å hjärtat... Har inte funderat så mycke på detta eftersom vi är som vi är...


Men se va Malin lyckades fånga på bild i Prag!! :)

Som de kan bli asså... :)

Sen är ja världens sämsta på att svara på kommentarer, så de är ju bara att man inte får så många... :)

Alv självklart kommer bilden på oss upp på väggen här hemma, du får se i sommar ;)
Anna lägger ut bilder i helgen på dragjärnet, då ska ja även testa de nämligen :)

Tant C, dina kommerntarer svarar ja ju på via fb, sms, samtal el på din egna blogg helt enkelt :)

söndag 10 juni 2012

Så mycke kärlek så mycke ångest...

Samtidigt som ja har fått shoppa loss ordentligt till lilla smedjan nu så infinner sig ändå en ångest. Fast ja tror mest ångesten bottnar i rädsla. En rädsla att inte våga.... Kanske dax att leta upp lite förtroende för mig själv å mitt jobb?!

Fredagens leende byttes ut fram mot lunch, fanns sjukt mycke att göra på jobbet så varkens ja el mamma fick gå hem tidigt... Trött som en gnu va ja men de va bara att ta sig hem å hämta ut guldet som va beställt! Hämtade även ut beställningen från Amway.
Sen blev de middag hos Mia med lillebror, å då kunde ju även varorna levereras eftersom de va Mia som beställt mest :)
Blev något senare än vi trodde, men de va de lätt värt! God mat å mycke fint sällskap!!!

Lördagen va lite avslagen å seg...
Skulle åkt rullor men ja orkade inte! Så istället tog vi en liten promenad å hamnade inne i gallerian. Men nej, ja hittade inga kläder....
Gick vidare upp till Evil Woman som inte bara piercar utan även syr lite kläder då å då :)

Hittade en jättefin klänning :)
Å en jättesöt "fiskarkjol" i världens sötaste tyg! 
(eftersom ja är liiite större om rumpan än normala människor så kan ja såklart inte knyta den som man ska å därför tar ja ingen helbild!)

Efter den lilla promenaden lyckades vi båda somna på soffan med solen i ansiktet å vaknade alldeles lagom till att vi skulle äta :) Å eftersom de enda ja tjatade om i Tjeckien va sushi å bea-sås å såsen har ja redan ätit så va de sushi som stod på menyn! 

Idag blev de en tripp till moster för att låna ut min lilla kamera, fiskusinen har studentbal idag! Efter de blev de ut en runda till farbror Peter för att hämta lite acetylen. På väg hem till mor å far svängde vi inom Biltema å Jula å OOPPS! Blev visst lite inhandlat där oxå... :)
1st lampa med förstoringsglas-check!
1st skjutmått-check! (hittar inte mina andra 2 så de va likabra att köpa ett nytt! Å hittar ja dom andra så har ja ju 3 å de kan va bra :) )
1st avbitare-check! (mina andra är lite uppslitna å ja har inte haft tid å ork att slipa dom.....)

Imorn blir de morronkaffe hos tant C! Ser framemot detta!

Nu-tööjp krypa ner i soffan el nåt :)

fredag 8 juni 2012

Japps, tågförseningar!

Livet är bra härligt när man jobbar kväll å halvt stressar till tåget å de är 15min sent! Visst man ska inte klaga för ja missade iaf inte de för att de gick för tidigt el nåt sånt dumt!

Nu på morgonen tänkte ja av nån anledning att ja hade gott om tid, de hade ja äntä!! Men de spelar ingen roll att ja stressade till tåget för de är baskenemej sent nu på morgonen oxå!! Jaja, ja hinner nog i tid till jobbet!


Blev litta shopping igår när ja kom hem! Dom flesta va nog inställda på att mitt porr på fb va skor men se nej, inte denna gången. Däremot blev ja 4 siffrigt fattigare på guldsmedsverktyg!!!!! :) De är kärlek de mina vänner!!

Nu ska vi se....
De blev 1 dragjärn fast i rosenträ istället för järn!
1 dragtång, ganska bra att ha om man nu har dragjärn el dragträ!
1 filnagel, töööjp 1/3 av priset på den ja tänkt köpa innan!
Massa sågblad, nu när man varit ifrån de lite så vet ja med säkerhet att ja kommer spela sågbladknäckningsvals!!
Stämplar såklart! :)

Å sen blev de lite annat smått å gott oxå!
Pommes va man hittar bara man letar :)

Så ja, fast de är tågförseningar så är de en Patricia med ett leende som sätter sig på tåget!!



torsdag 7 juni 2012

Passar på att porrsurfa lite!

Ja asså nu porrsurfar ja genom att titta på smycken å guldsmedsverktyg!

Börjar dra ihop sig för att göra vigselringar å idag kom där kanske, kanske ytterligare en beställning på förlovningsringar!

Pratade med farbror Peter igår å kanske, kanske han har acetylen å lödutrustning hemma för isåfall kan ja kanske fixa å trixa redan nästa helg!!! :)

Har beställningar på 2 smycken med text å då behövs det stämplar. Verkar ju som att skattepengarna vill ramla in på kontot imorn å gör dom de, ja då ska detta beställas:
Bokstavstämplar 3mm
Helt vanliga bokstavsstämplar 3mm

Samt stämplar i typsnittet Calligrapic! Kan hända ett en el två stämplar med fötter oxå slinker ner i varukorgen... :)

Längtar iaf tills ja kan krypa in i min egna vrå, spela hur jäkla hög musik ja vill å även vilken jäkla musik som helst å bara få pyssla, smida, fixa, dona å bara för skapa!!!

Kommer passa på att fixa i smedjan nästa helg ändå förresten.... Laaav ska tatuera sig å ja kan nog smita nån timme utan att dom märker att ja är borta... :)


Snart dax att planera trädgårdsvisning hos tant C oxå!
Behöver ni nåt bra att smörja ben el bikinilinje med efter rakning/vaxning/epilering?? Kontakta mig, säljer världens bästa grej! :)

onsdag 6 juni 2012

1,4mil!!!!!




Oki sista el rättare sagt första kilometern fattas på bilden men de va litta svårt att få upp fånen ur fickan med handledsskydd på å runkeepern ville först inte som ja ville! Men ändå, 1,4mil!!! *klappar mig själv på axeln å ser fram emot en dusch nu*

TÄVLING HOS ANNA!!!

Jeeaaj, de är dax igen!

ANNA tävlar ut sitt fantastiskt snygga linne å ja hoppas ja kan vinna denna gången.... :)

Bara kolla lixom:

Klicka på Annas namn å ni kommer till hennes blogg å just inlägget där ni kan tävla! Fram till midsommer har ni på er så TÄVLA NU! El inte för då finns de kanske större chans att ja vinner.... eller?! ;)

Precis så som de ska va!

Morronkaffet intas i sängen, precis som de ska va!
Vi facebookar lite, kollar lite instagram å ja läser bloggar, precis som de ska va!

Just idag förbereder vi oss för att va lediga å åka rullor om vädret tillåter. Senare tittar farbror Peter å hans fina Anna hit å även lilla Mia. Då ska de grillas om vädret tillåter.

Men innan allt detta så ska ja ringa tant C å boka dejt, dax å planera en trädgårdsvisning!

Så tjipp tjopp!


tisdag 5 juni 2012

Jösses denna trötthet!

Ok ja kan omöjligen lida av de fina fenomenet "jetlag" för ja tog ju faktiskt hojen till Tjeckien!
Men ja är så trött!!!!!!

Skulle ringt å pratat med tant C nu i två dagar men har fortfarande inte fått tummen loss!

Å idag börjar nya kvällsschemat vilket innebär att laaav åker till jobbet töööjp 5:30 (då sover ja!!) å ja är hemma ca 21:30! Så nepp, vi blir inte trötta på varandra iaf!

Hade en dejt med banken igår. Så nu har denna damen ett företagskonto samt BG! :)
Å nu ska de ringas lite samtal för en komplettering!

Sen ska ja även försöka hinna med nu på förmiddan att:

Vika tvätt
Ringa 3 viktiga samtal
Sortera viktiga papper å fixa in i pärm
Göra litta mat till jobbet
Fylla på ett tågkort

Så frågan är, ska ja gå upp ur sängen nu el kan ja ligga kvar liiiite till men ändå hinna allt???!!




måndag 4 juni 2012

Åter på plats hemma!

Ja då lyckades veckan i Tjeckien oxå springa iväg i rasande fart!
Skoj har vi haft å nästan inte en enda bild lyckades ja ta, helt fantastiskt faktiskt!

Öl har vi druckit i mängder, massvis med go mat har slunkit ner å lite kulturella har vi allt varit!!
Stor del av onsdagen spenderades i Prag å en stor del av torsdagen spenderades i Usti nad Labem!

Vissa kunde inte komma på plats pga av punktering i Tyskland men allt som allt har alla kommit ner å hem utan större besvär!

Har även lärt mig att tankar du diesel i en bensinare så kommer de puffas blå rök då å då samt att de absolut värsta som kal hända är att man blir rånbögmördad av en dansk ninjaclown!

Nu ska ja bara leta igenom fååånen på bilder.......




Malin å Anna va på plats!



Pappa uppe på dansgolvet...



Ny pipa inhandlad å då måste de rökas!



En liten pubrunda hanns med!



Tomatsalladen kändes lite.... "vattnig"



Lyckas man supa bort sin tröja är de fint att restaurangen kan erbjuda en filt att värma sig med!



Johan å Kiki!!



Besökte sexmuseum i Prag..... Mööcke märkliga saker där!



Va väldigt kulturella å vandrade på Karls bron!



Världens bästa Niklas!


Lite mat å lite öl!



Förslag till någon med högt i tak?!



Middag på ett ölbryggeri i Usti!



Lyckades även hitta ett bryggeri i Lito, hit går vi även nästa år å då blir de en guidad tur!



Avslutade en underbar vecka med liiiiite regn....



Rollerna från Usti inkörda å ja överlevde!!!



Ja å laaav blev avritade i Prag, slående likt el?!

Nehe nu blir de att brygga lite kaffe å sen slänga sig på hojen idag igen för att köra till jobbet!

Över å ut!