torsdag 23 maj 2013

SEMESTER!!!!

Äntligen!! Sitter på tåget på väg hem, lite fix ska göras sen körs hojen till mor för inväntning av att sambon slutar jobba, hämta honom och packning sen jävlar i den är vi på väg!!!

Just nu ser vädret inte strålande ut och det finns risk att delar av sommarkläderna åker ur väskan och ersätts med varmare plagg. Men jag orkar verkligen inte bry mig!!! Jag ska till familjen och "min" sommarstuga och verkligen bara få vara ledig. Ingen som pratar jobb, ingen som drar i mig åt alla håll och kanter, INGEN!!!

Alla negativa fuckers ska ignoreras och passar inte galoscherna, åk hem! Jag tänker stanna, jag har semester :)



onsdag 22 maj 2013

Det här med klackringar!

Många av mina bekanta kör mc, det har ni kanske förstått :)
Delar av dessa människor är med i olika mc-klubbar, bl.a. Johan som är med i Blue Berets MC. Blue Berets MC är en mc-klubb för dom som gjort utlandstjänst inom FN, NATO el EU, ni kan läsa mer på www.bbmc.se

Iaf så var Johan och hans förträffligt trevliga sambo Kiki nere och hälsade på vår familj vid påsk. Ja alltså, vi känner dom sen innan och självklart är dom med i Tjeckien ;)

Johan beställde då 2 ringar av mig, en där det skulle stå BB och en där det skulle stå MC. Meeeeen jag slog ihop allt och gjorde en med ryggmärket på istället. (detta fick jag lov till ifall jag kunde!)

Så folks, vad tycks?








tisdag 21 maj 2013

Möte inställt!

Idag skulle jag hålla mitt första möte gällande mitt företag och ev få in lite nya kunder. Dessvärre blev dom bara 3 som hade tid så vi beslöt oss för att skjuta på det till hösten.
Det gör faktiskt ingenting att dagens planer blev ändrade. Nu hann jag tvätta undan ALLT, påbörja packningen (jobbar dygn imorgon igen så jag hinner inte packa då!) och nu är jag på väg till verkstan för att ordna det absolut sista som ska med ner till Tjeckien :)

Imorgon är det full rulle innan jobbet sen snart, SNART kan jag njuta av att vara ledig.

Just nu är det massor av negativa grejer runt omkring och stress så jag behöver verkligen få koppla av.

Frågor till årets promillerace är fixade, ska finslipa lite på lekarna, sen ska folket se till att anmäla sig så vi tillsammans kan njuta av en ölprovning i Lito :)

Skiter ärligt talat i hur vädret är, jag ska på semester!!!




Tar med mig lite färgförfan oxå! ;)

måndag 20 maj 2013

Rätt vecka!!

Ja jag vet att jag tjatar men vad faaaan, jag längtar ju järnet!!! :) 2 pass kvar att jobba sen är jag på väg. Allt som ska göras innan börjar betas av så smått men fortfarande är där en del kvar!

Helgen spenderades i verkstan, är strax klar med en klackring som ska med ner till Tjeckien. Det sista görs på torsdag (varför hinna vara klar alltför tidigt lixom??!!)

I lördags tittade familjen Andersson in lite spontant på kaffe, det slutade med öl för pappa Peter och Raz fick tillverka sin alldeles egna silverring :)



Tvingade älskade mamma göra dillkött igår till söndagsmiddag-grymt bra av mig och framför allt av mamma! ❤

Nu är det fys.test på gymmet som gäller, har ingen aning om vad som kommer ske men det blir spännande. Sen är det jobb så står på schemat :)

torsdag 16 maj 2013

Sista veckan hemma inleds nu!

Torsdag nästa vecka åker jag!!!! Jag längtar verkligen och känner framför allt att jag behöver komma iväg!!

Har jobbat och haft möten så jag känner att jag varit allmänt frånvarande...

Igår inledde jag dagen med 1,5h på gymmet. Blir så less på alla som säger "guuuu vad smal du blivit!" fast att vågen visar +5kg av dom 7 jag lyckades gå ner och att kläderna sitter fortfarande för tight och därför måste nya köpas in...

Efter gymmet blev det jobb. Fastnade i Osby med tåget då det skett en olycka med dödlig utgång i Älmhult, en 13-åring omkom.... :(

Vår brukare har egen bil så den assistent som skulle bytas av och brukaren tog en bilfärd ner till Osby för att hämta mig :)

Efter jobbet idag blev det Ikea med Tina och Conrad. Lunch och ny solstol inköpt-check! Även lite silkespapper fick följa med hem...






Så nu sitter jag här på balkongen och bränner mitt vita skinn innan det blir gymmet en runda :)




måndag 13 maj 2013

Då tar vi nya tag!

Har varit på nya gymmet idag, tanken är att börja träna på EasyLife här i Hässleholm nu. Var och träffade en hälsocoach idag, (utbildad sjukgymnast!), fick en träningsplan och bokade in ett fys.test. Kan bli hur spännande som helst :) Ryggen vill fortfarande inte hänga med, igår på jobbet hade jag så ont att jag inte ens kunde vända mig i sängen.... Men nu ska jag prova att träna bort det istället, känns tryggt då att träna där det finns sjukgymnaster! :)


Håller tummarna att det inte regnar imorgon, fast att alla väderprognoser visar regn just nu! Måste ju ut och köra lite hoj för nästa vecka bär det av, ÄNTLIGEN!!!! :D
Så jag tänkte testa nya byxorna upp till Älmhult eftersom vi ändå ska ha möte på jobbet.

Dragkedja är numer isydd så jag kan knäppa ihop byxor och jacka, blev galet bra! Tant Gullan är grym hon!!





Tycket byxorna gör sig bra till jackan fast det inte hör ihop överhuvudtaget! :)

Som sagt, tummar hålls för sol imorn!!

fredag 10 maj 2013

23h jobb sen iväg!!




Väntar på tåget och på fötterna sitter självklar dom nya och verkligen helt fantastiska pjukksen! Svävar nästan på moln och allt blir bara bättre iom en maaaaaassa färsk och übersköna strumpor från gococo!

Har retat mig ett tag nu på att det lyckats gå hål på mina sköna byxor, självklar är det hål på insidan av ens låret.... Men faktiskt pga att dom fastnat i torktumlaren :) Så efter att varit inom EasyLife med inbjudan på infoträff från Smycken af PAJ blev det snabbt inom VeroModa. Funderade länge och väl på ifall det skulle bli ett par exakt likadana igen el ett par mintgröna... Slutade med ett par svarta highwaist :)

Väl hemma igen blev det test av outfit till imorgon och en snabb lunch! Kaaaaaaanske blir det


El blir det svarta jeans nertill... Har alltid beslutsångest när vi ska iväg någonstans :)

Ett sting av avund infann sig igår, men jag bearbetar det ganska bra tycker jag. En gammal klasskompis, Jonas Breki, han är en sjukt duktig guldsmed, gjorde sin praktik hos Ole Lynggaard och har verktygen haft massa bra förutsättningar. Jag önskar verkligen honom all lycka för han är grym!!! Men jag vill väl oxå att Ami James från Miami Ink ska bära något av mina smycken.....

Jaja, min tid kommer kanske när jag bara har etablerat mig och har en egen butik...

torsdag 9 maj 2013

Ledig dag innebär på plats i verkstan!

Ååååååå vill så himla gärna visa er vad som försiggår i verkstan!!!

Ok, liten sneakpeak:




Fullständig och fin bild kommer senare... :)

Ledig idag, det innebar att sätta sig i verkstan! Nu är det mycket som ska hinnas klart innan det är dax för semester!
Har fått 2(!) info möten inbokade, ett innan jag åker iväg och ett efter. Jobbar en hel del hos brukaren oxå så fritiden blir arbetstid i verkstan så vänner och bekanta får stå åt sidan så länge. Fika på stan låter mysigt men raincheck på den!!

2v kvar här på hemmaplan sen ÄNTLIGEN är det tid för mc-semester i Tjeckien!!! Längtar ihjäl mig satan nu!!!!!

Tänker bannemig ta en tur med finaste karlen på lördag till Köpenhamn! Ska bli skönt att ta ett sånt avbrott i min jobbhelg! :)

tisdag 7 maj 2013

måndag 6 maj 2013

Tänkte tävla igen :)

Suzan har en tävlig på sin blogg igen och visst tänker väl jag vara med :)

Träningskläder står på vinstmenyn och mitt lilla bidrag får bli detta:



Eftersom ryggen inte vill som jag vill så gör jag mitt egna lilla hemmagym. En tjejkompis har lagt ut en utmaning på instagram som jag i smyg hakat på, ligger smått efter iom ryggen men idag blev det 105 squats! 

Och som ni såg i gårdagens inlägg så blev det 1,5 mil på inlines :)

Så jag gör mina försök att träna fast jag inte hittar ork till gymmet varje dag.

Vill ni tävla så gör ni det HÄRHÄRHÄR el HÄR!!!



söndag 5 maj 2013

Platt fall?

Har egentligen haft en väldigt bra helg förutom lite sjukhusbesök. Men plötsligt föll jag platt fall och allt känns skit!

Köpte nya mc-byxor i fredags, det var bara att inse att höfterna hittat sitt riktiga läge och varkens bantning el träning kan någonsin hjälpa mig komma i dom gamla... Japp, jag gråter lite inombords...



Lördagen spenderades i Mellby hos sväronen på fika innan vi åkte till mor och far för att gosa med Frej och önska familjen Lindström en trevlig resa.

Idag har vi rullat 1,5mil på 1,5h. Skönt och behövligt.



Ryggen är fortfarande kass, kan inte sitta för länge och kan inte stå för länge. Vågar inte gå längre promenader, inbillar mig att det tar hårdare på ryggen så därför blev det rullorna som fick ut.

Har besökt älskade mormor både i fredags och ikväll, hoppas hon får komma hem i veckan! Får hoppas läkarna har bra besked!

Status just nu: känner mig fet och väldigt värdelös....

Hepp!

fredag 3 maj 2013

Det här med att prata hår är inte min grej!




Började fundera, avslöjade på fb och fick genast svar! Cilla är en av min älskade sambos bästa vänner. Hon äger Blå Salong här i Hässleholm och även ifall jag vet detta så ligger det inte med i tanken jämt om jag säger så!

Hon tyckte jag skulle lämna besluter till henne (mest för hon vet att gör jag något själv blir håret grönt el blått el oranget igen!)
Gick ner där igår för att PRATA hår. Slutade med ny frisyr och sjukt många blonda slingor i huvet!







Hon tyckte att eftersom jag inte kan bestämma mig så klippte vi inte av allt, bara en himla massa uppklippt här och var :)

Vi får väl se när jag tröttnar ;) El som hjärtat sa, det är han som får höra mig svära över mina försök att få till frisyren bra....

torsdag 2 maj 2013

Vi borde ta ett snack!

Hej ryggen!

Jag vet att du finns och vart du ska befinna dig så om du vill sluta gör ont bara för att få lite uppmärksamhet så vore jag tacksam! Ok?!

Tack på förhand!
Resten av min kropp






Var ute och rullade igår för att få ryggen att kännas bättre innan jag skulle iväg till jobbet. Jag tror allt att det hjälpte! Var lite öm igår på jobbet men vi hade en mysdag utan stress och måsten så det gick kanon. Imorse satte jag mig vid köksbordet. På helt vanliga trästolar med stoppad sits... Nu gör det sjukt ont igen!!!
Har ringt läkaren för att få recept på mina mensvärkspiller igen som jag vet även funkar mot ryggont. Sen fick det bli en runda in på apoteket och köpa något litet tillfälligt!!

Misstänker att mannen blir lite sen idag så vi får nog vänta med rullandet till imorgon igen. Kanske lika bäst iom att idag gör det verkligen ont i ryggen....

Imorgon är det fina lilla verkstan som gäller. Förhoppningsvis blir jag klar med en beställning som är en födelsedagspresent. Har hämtat det sista i garaget som behöves för att kunna fästa en liten onyx :)


Nu till det tråkiga. Mormor är inlagd på sjukhus, hon har haft svårt att andas en längre tid. Så imorgon åker jag och mamma in för att hälsa på. Korsar tummar och tår att hon snart är hemma igen!