onsdag 26 juni 2013

Det här med ögat




Måste bara meddela att nya dropparna svider lite men inget öga rött längre!!! Woohoo!!

Dock har jag inte fått resultatet än på blodprovet men det kommer nog i veckan.

tisdag 25 juni 2013

Ledig dag!

Äntligen har jag fått vara lite ledig, känns i kropp och knopp att jag jobbat ons-tors, fre-lör och sön-mån!

Började dagen med:


att gå över taket för att hämta hem lite korv som fått bo tillfälligt i en annan frys, nämligen:



Hemma hos min bitch, farbror Folke!




Sen tog farbrorn och jag en fika på stan, shoppade smink till mig och kollade på hysteriskt hemska kläder i en second hand affär!

Svängde även inom Blå och tog en kaffe och fick se en arger Mia då hennes kund inte dök upp el svarade i fån!



Nu är jag äntligen på plats i sängen med hjärtat för att sova lite innan det är dax för jobb imorn igen!

Dagens egobild blev himskanes bra :)



fredag 21 juni 2013

Som bomull kring hjärtat

Ilskan som gömmer sig lägger sig som bomull kring hjärtat. Nej det är onödigt att springa runt att hata, det är bara mig själv det skadar. Men jag är så satans trött på att det ska bölas för att inget någonsin blir som förr och att vi framstår som dom dåliga! Stå upp för vad du gjort och erkänn dina misstag istället och tala om för vännen som gråter varför det faktiskt aldrig någonsin blir som förr!! Idiot!


Till er andra önskar jag en riktigt glad midsommar, det regnar precis som sig bör och jag beger mig till jobbet :)



onsdag 19 juni 2013

Titta vem som är här:










Hade fått post igår och fattade noll när det kom ett rek, jag hade ju inte beställt något??!!



Men när jag väl hämtat det och öppnat då taaadaaa: lilla ajpääden vart det juh!! :)



Pillar för fullt på den samtidigt som jag passar på att tvätta och göra rabarberkräm



On en stund bär det av till jobbet och passa en sjuk vårdtagare, stackaren har dragit på sig en förkylning efter utlandsresan men h*n är vänlig och har delat med sig till mig :)



Holland blir tyvärr inställt för vår del, vi har massa annat på gång istället. Ljuger om jag säger att det inte gör något, det känns hårt i hjärtat men vem vet, vi kanske kan ta en långweekend senare istället.



Hela midsommar ska planeras idag, jag jobbar men våran dag ska planeras och vi ska handla :) å även om jag jobbar så blir det midsommar och det känns bra att kunna förgylla någon annans lediga helg :)



Ha det gott!

tisdag 18 juni 2013

Gårdagen:



Först fick jag inleda dagen med att byta kläder då jag upptäckte att mina korta leggings hade hål.... Insidan låret, äntä ok!




Sen tog jag mig till Knislinge och vårdcentralen. Skulle ta ett pricktest trodde jag men läkaren tittade i mina ögon och sa att han med största sannolikhet misstänkte att jag är allergisk mot gräs och björk.



Men jag fick ändå lämna ett blodprov. Vet ni vad jag tycker om blodprov??? Jag HATAR blodprov!! En kanyl som sticks in i armvecket?? Nänänä jag kräker hellre en smula!



Nu är det gjort och ögondropparna är uthämtade. Så nu kanske, 4 år och 9 ögonläkare senare, kan mysteriet med mina röda ögon vara löst!!

söndag 16 juni 2013

Vad hände?





Plötsligt söndag, vad hände där??



Blev inkastad 2h tidigare i fredags pga sjukdom på jobbet. Så allt gick i slöhetens tecken.


Igår när jag kom hem blev jag grymt sugen på öl så utan någon vidare övertalning satt jag och sambon på balkongen och drack öl och pratade om alla möjliga värdsliga ting. Sen mötte vi upp Mia med lillebror på Bishop och drack mer öl och passade på att äta lite oxå.



Idag är en sån dag...en sån där jag helst legat i sängen och surat meeeen istället så nöjer jag mig med att sitta i soffan och kolla på massa Arrow istället :)



Imorgon är det en dejt med läkaren som gäller, hoppas han kan lösa mitt problem:



torsdag 13 juni 2013

Är det sant??

Livet blir aldrig som man tänkt sig, det är inte bara något man säger utan för mig är det verkligen så!

Jag slåss med tankar, funderingar, känslor och tårar. Mår allmänt skit. Kan inte direkt påstå att det finns så mycket som håller mig uppe nu heller...


Mitt i allt mitt kaos för ca 2,5h sedan ringde telefonen.... Ville inte svara men eftersom jag har lämnat ut mitt telefonnr iom företaget så kände jag ändå att jag var tvungen.
Så jag torkade tårarna, harklade mig och svarade. Förstod först inte vad allt gällde utan var helt inställd på ytterligare en försäljare...

Men det visade sig att jag vunnit en tävling! :) Aurum Forum är ett nätverk skapat för oss som tillverkar och gillar smycken. Var man bland dom första 100 att skapa sig ett konto så deltog man automatiskt i en tävling om en iPad mini. Jag, JAG!, har vunnit!!!!! :)

Har tjatat hål i huvudet på min sambo om att jag vill ha en iPad om plötsligt så har jag vunnit en??!! Helt galet! Ser framemot nästa vecka som bara den nu för det är då den är tänkt att hamna hos mig :)


Nästa steg efter allt detta är att reda upp allt kaos, börja få struktur på mitt liv igen och orka ta mig igenom detta. Hoppet är det sista som överger en och nu är det upp till bevis för mig.
I slutänden hoppas jag att allt blir bra.

tisdag 11 juni 2013

Saker som piggar upp:




Skor med mitt smeknamn och mannens födelsenamn!



Mustasch-smycken!






Världens finaste brorson! ❤

måndag 10 juni 2013

Hur lyckas man???

Status just nu: har lyckats slösa bort hela dagen i soffan efter morgonens timme på gymmet!



fredag 7 juni 2013

Otillräcklig

Jag känner ibland totalt otillräcklig. Vill ställa upp för allt och alla, se till att umgås och bara finnas där. Jag försakar en del viktigt bara för att få vara och det hela slutar med ångest och jag känner mig dum. Vill inte ställa till något och när jag väl sagt ifrån på skarpen blir jag lite orolig och nervös...
Jag är trasig men jag försöker reparera mig.
Det är jag som flänger runt för att umgås med mina vänner, jag tar mig till alla möjliga ställen även om jag inte har möjlighet, tid el pengar. Familjen säger stopp, jag är medveten och jag skäms men fortsätter ändå göra om samma saker hela tiden.....

Har massor som ska göras i verkstan, har massor som ska fixas inför helgen och samtidigt vill jag bara sätta mig ner och bara vara.... Kombinationen går inte riktigt ihop sig just nu....

Har hunnit med att besöka Anna denna veckan, hon har tagit sig till min verkstad var och varannan vecka för att umgås och nu tog jag mig till henne (så en del vänner letar upp tid till mig :))

Fröken L har blivit rejält födelsedagsfirad och svärföräldrarna har fått besök i husvagnen.

Från kl 11 till 21 igår var vi iväg. Rullade för att hämta bilen sen körde vi till Mellbystrand där det blev solande och grillning.

Idag är det träning, lite fika, shopping och kanske lite mer fika som står på schemat.
Imorgon blir det full rulle hela dagen igen och på söndag kanske jag kan sjunka ner i soffan. Måndag blir en dag i verkstan el en tripp för att stilla samvetet igen.... Tisdag blir samma som måndag och sen är det åter till jobbet då min vårdtagare kommer hem från semestern. Sen rullar allt på i samma gamla banor igen....

Jag är inte bitter, förstå mig rätt, jag vill bara ha mer tid till allt...



tisdag 4 juni 2013

Tillbaka på hemmaplan

Har hunnit spendera heeeeela förmiddagen i soffan. Vilket iofs inte är speciellt bra för ryggen men jag har hunnit med delar av bokföringen som ska lämnas sista juni och fixa och trixa med bilder inför ett eventuellt info.möte på gymmet ikväll.

Dock blev jag lite besviken när jag kom till gymmet för gårdagens morgonträning, ingen hade anmält sig för att komma ikväll.... Men jag får väl helt enkelt hoppas att någon själ känner sig manad ändå!


Hela söndagen gick i tvättandets tecken. All tvätt från resan är nu tvättad, vikt och undanstoppad :)

Om ni undrar ifall vi hade det bra på semestern? Jajemen, precis så bra som vi alltid har :)

Dessvärre förvandlades vår hemresa till en mardröm..... Ösregn (om ni har sett nyheterna vet ni att det är översvämningar i Tjeckien och campingen där vi bodde ligger nu under vatten....), tjock dimma och en olycka. S befinner sig på sjukhus med ett brutet lårben men hon är opererad och stabiliserad. Så nu väntar vi bara besked på när hon får komma hem.... Så hemresan kan vi vara utan ok?!

Sen som sagt ligger nu campingen under vatten, den blev utrymd i söndags så vi ska kanske vara glada att vi åkte hem i lördags....






Håll tummarna att detta snart har försvunnit!!!

söndag 2 juni 2013