fredag 30 augusti 2013

Jag gjorde det!!!

Woohooo, hade 4 dagar inbokat på gymet och inte ett enda pass blev avbokat!!! Känner mig grymt nöjd med att jag verkligen gick dit!! Kändes även i armarna och axlarna idag då det tog emot lite att schamponera håret :)

Nästa vecka har jag lyckats boka in 5(!) dagar men på torsdagen står både jag och hjärtat (fattar ni??!! Jag ska äntligen få med honom till gymet!!!) som reserver. Han känner instruktören samt hennes föräldrar så då kändes det ypperligt att få med honom på hennes pass :)

Innan träningen passade jag på att dricka kaffe och kolla på mina diamanter:


Efter träningen passade jag på att trycka i mig lunch: stekt ägg med ost och hallonsmootie


Dagens klädsel består av massa svart men litta grönt:



Hade en diskussion igår ang detta med att "unna sig" Jag HATAR det ordet lika mycket som "egentid"
Orden missbrukas något jävulskt och då blir jag anti!
MEN vi kom fram till att vi "unnade oss" tid på gymet istället för att "unna sig" tex godis fredag/lördag bara för man varit på gymet en stund. Så japp, idag unnade jag mig 1,5h på gymet istället för att sitta hemma i soffan och läsa "Femtio nyanser av honom" (jaaaa, jag är typ sist i världen med att läsa dom böckerna oxå, precis som med Ove!)


Nu väntar en helg fylld av jobb, festival och mer jobb!

Hepp!

tisdag 27 augusti 2013

Pyssel med huvudvärk




Passade på att pyssla med mina tarotkort och papper igår. Har kommit halvvägs i pysslandet efter att jag fortsatt här hemma idag. Snart är allt snyggt samlat på ett bra sätt sen ska jag bara sätta mig ner och öva med mina kort :)


Kände mig galet uttittad igår, ville vara väldigt färgglad och plötsligt insåg jag att världen verkar tappat hoppet om att det fortfarande är sommar!! Alla var klädda i murriga, höstiga färger. Själv hade jag:


Grymt snygga strumpbyxor och...


...eftersom det blev för varmt så fick den senapsgula boleron ligga i väskan! (passade på att fortsätta pigga upp med färg efter en lyckad stund på gymet!)

Efter en stund igår fick jag en extrem huvudvärk. Tog en tablett i hopp om att det skulle försvinna men ikke!! Till slut snurrade det så mycket att jag inte ens kunde gå rakt. Slängde genast i mig ett glas med brusvitamin och jag inbillar mig att det hjälpte lite. Även idag började jag känna samma symtom, brusvitaminen tog jag redan imorse men jag har druckit rikligt med vatten. Hoppas och tror att det är vädret som är boven i dramat!!

Imorgon är det ett nytt försök på gymet och en dag utan huvudvärk förhoppningsvis.

måndag 26 augusti 2013

Konstigt man blir dum i huvet?


Idag verkar det som att ALLA i hela världen går på någon form av diet el ska opereras, allt för att bli smala! Jag själv, vetifan om jag inte själv är sämst, kan inte bestämma om jag ska banta el träna el svälta el äta ihjäl mig!

Är galet less på mig själv, är grymt duktig ca 1,5v  sen faller allt. Jag kommer inte över min jävla tröskel!
Har ett gymkort jag inte utnyttjar, har träningskläder i garderoben som inte används och kläder som börjar sitta åt mer än tänkt! Pratar mest och hoppas på att hitta motivation men vet innerst inne att riktigt så fungerar det inte.

Var uppe i Kungsbacka i helgen, blev även en runda på Liseberg. Milla dricker bara sin mat just nu och hon var verkligen duktig som höll det hela helgen fast vi var på besök. Känner att jag inte själv skulle vilja banta genom shakes, dels är jag för snål (500kr/v är galet mycket för 1 person!!!!) sen vill jag nog hellre äta och träna....
LCHF har funkat för mig innan men där tappar jag lust att äta efter ett tag. Min tränare sa att hon hellre tycker jag ska tänka på GI men jag har inte riktigt kollat på den maten. Vet att det påminner lite om LCHF.

Men jag måste nog först hitta mitt jävlarinamma innan jag ens funderar på hur, när el vad jag ska äta.

Bara fullkomligt älskade Suzans inlägg, framförallt delen där hon skriver:
 Oavsett hur tufft det känns, hur less du är, hur gärna du vill ta en genväg eller hur mycket du längtar efter att ge upp så le stort och tänk på att jag står bredvid och hejar.
Så ja, idag Suzan är du med mig på gymet kl 8:30! För så långt tänker jag iaf ta mig idag!

Här har vi mig idag kl 7:00, 77,9kg tjock

Minus 10kg är drömmen och en platt mage!


onsdag 21 augusti 2013

Meh jag vill ju se Flogging Molly :(

Enda som lockar minsta lilla på Malmö festivalen är kvällens Flogging Molly.... Meeeen denna donnan åker och jobbar vid 13:30 till imorgon fm så nej, jag får drömma istället....

Igår blev det en heldag i verkstan. Vid lunch kom Anna och lilla Hilda på besök och vid 17:30 dök Monique upp med hundarna Milton och Otilea. Blev 2 beställningar som ramlade in igår, en faktura på försäkringsärende skrevs och jag hann tillverka örhänge som mina sväron beställde i måndags.

Det känns skönt att alla semestrar är över på andra jobbet, nu kan vi återgå till rutiner. Vi tänker byta schema så det passar oss alla lite bättre än idag så innan jag åker ska jag sätta mig med det är tanken.

Är lite ledsen på "min" telefon. Kameran är inte alls lika bra som på min 4s. Just nu har jag Macs 4 och längtar ihjäl mig efter att en ny ajfån ska lanseras. Tycker inte det är mycket lönt att laga min men jag får oxå stå mitt kasst med att få dåliga mobilbilder.... :(

Här är iaf gårdagens tillverkning:



måndag 19 augusti 2013

Fredrik Backman

Eftersom Ove nu är utläst så tar jag tag i nästa bok som stått i hyllan ett tag!


Har redan skrattat så jag nästan kissat på mig och ja, jag längtar tills nästa Backman-bok kommer! Bra grej; den kommer i september :)

torsdag 15 augusti 2013

Hittat rätt!
















Jag vet när jag ser honom att det är rätt. När vi kommer hem från jobben och jag ser honom, just då känner jag mig lycklig.

Visst, han stjäl mitt täcke och skyller på att det är jag som är tjuven från början. Han kan titta på mig med en blick som säger "du är dumihuvet men jag älskar dig mest i hela världen" när jag har shoppat skor, kläder el något totalt onödigt. Han gör små saker som jag kan reta mig på men som jag skulle sakna ihjäl mig på om han inte gjorde dom.

Han lagar mat eftersom han vet att jag tycker det är tråkigt, samma sak gäller det med dammsugning. Varje dag berättar han hur mycket han älskar mig och varje kväll tvingar jag honom att klia mig på ryggen.

Vi är helt enkelt rätt, precis som socker och cyanid!

Efter 2 år känner jag att detta kunde verkligen inte blivit fel. Sen är det ju så, det kan inte gå mer än åt helvete, så varför inte chansa?! ❤

onsdag 14 augusti 2013

Skrapar och pusslar...

Jag finns här runt hörnet, ska bara skrapa ihop resterna av vad som är jag och pussla ihop det till en fungerande människa.

Så istället för att sitta här och böla över allt jobbigt så väntar jag tills jag orkar berätta något bra och fint. Finns chans att jag hittat en liten del av mig själv redan ikväll...

Så ni vet....




lördag 10 augusti 2013

Förberedelser...

Idag gifter min bror sig. Alla förberedelser för vår del är väl i princip klara men det som kunnat strula har självklart gjort det oxå.


Det blir säkert en jättefin dag på alla sätt och vis men just nu vill jag bara att allt ska vara färdigt och sova....



tisdag 6 augusti 2013

Extremt frånvarande.

Jag är extremt frånvarande på dom flesta plan just nu, så jag ber er ha lite överseende om det uppdateras dåligt här!

Mycket är på gång, på lördag vankas det ju äntligen bröllop!!! Så imorgon åker denna fastern och leker barnflicka en hel dag så Frejs päron kan koncentrera sig på allt gällande bröllopet.

Idag vart det en sväng till verkstan där jag blev glatt överraskad av min fantastiska fattare. Ett litet paket hade hittat till mig, var helt söker på att L fortfarande hade semester men ikke då! Två ringar landade, en nytillverkning och en repetation. El ja, repetation vill jag väl inte kalla det egentligen. Tant Ninnie bantade samtidigt som hon beställde lilla dödskalleringen av mig vilket såklart resulterade i små fingrar och stor ring när väl arbetet var klart.

Men iaf, nytillverkningen har ni här:





En styck dubbelring i silver med en gul sten

Hann även färdigt hängsmyckena som ska till holländska kunder men dom bilderna blev sjukt dåliga och nu är allt redan packat... Så himla typiskt! Men jag ska göra ett snabbt försök att få bättre bilder!

Hepp!

fredag 2 augusti 2013

Sån är jag....




Hej, jag heter Patricia. Jag är 28, jobbar galet mycket jämfört med vad jag vill och känner att fritid är nog en lyx. Är grymt bra på att fika och spendera pengar, även när jag inte har några. Har en släng av bekräftelsebehov, tränar gärna men alltför sällan.

Som vän ger jag allt, även när jag vet att jag kommer få noll tillbaka. Kanske både på gott och ont.

Att gå ut med mig på krogen innebär mest troligt att jag blir full, sömnig och senare får du hålla i mitt hår när jag kräker..... Ibland hinner jag inte ens till krogen utan detta sker hemma!

Blir du en del av mitt liv så vet du att jag älskar att fylla år, vill helst ha onödiga paket i mängder för 50öre styck än dyra saker... Man måste gratulera annars gråter jag inombords!

Jag behöver ibland klona mig för jag är tidsoptimist och kan boka upp fem saker samtidigt, försöket givetvis genomföra alla och mår riktigt dåligt när det inte går min väg.

Är jag riktigt ledsen så pratar jag gärna, ja det gör jag alltid men jag tycker om att älta mina bekymmer. Gråta öppet är inga problem men jag behöver mest troligt din axel då och då.

Jag låter gärna folk skratta åt mig och mina misstag, mest troligt för att jag inte kan dölja mina korkade saker.

När jag älskar så gör jag det så inihelvetemycket och när jag hatar kan jag få dig att tro att du inte existerar.

Jag blir ledsen, sviken och kränkt alltsom oftast men jag går ändå på samma nitar igen, för alla kan ju ändra sig el?!


Ja, sån är jag...

Sicken tur alltså!




Fick detta mess igår och kl 23:44 kom det en bild på Anna och lilla dottern Hilda. Som det kan bli :)

Önskar min underbara vän all lycka och grattis till hennes sambo som blivit pappa för första gången! ❤