torsdag 22 maj 2014

Semester och äntligen ska jag få kramas med min man igen!

Nu är det nära! Så nära att ikväll åker vi!

Packningen ska strax gås över, allt till promilleracet blev klart vid 23 igårkväll och jag har som uppdrag att införskaffa en reflexväst idag. 
Men innan allt detta sker så bör jag försöka sova lite. 

Hjärnan gick på högvarv igår, "mitt" schema blev godkänt så nu ska det pusslas runt för alla redan beställda resor och dylikt! Men vi har plötsligt en grund att stå på! Så förbannat skönt så ni anar inte!!!!

Och ännu mer plus är när mina nya fina kollegor ringer och frågar om jag ska med på personalfesten ❤️ Jag gillar dom skarpt!


Sen är jag överlycklig för äntligen ska jag få pussa och krama på min man och vi ska få sova ihop hela 11 nätter i rad!

Jag gillar mitt liv just nu!! ❤️❤️❤️

måndag 19 maj 2014

Radera, blockera, markera.

Jag borde verkligen sova eftersom jag ska jobba imorgon men från att ha varit trött så är jag nu bara slö....


Måste varit himla tur jag slutade på andra jobbet, jag har tydligen trampat så hårt på tårna att jag och Mac blivit raderade och blockerade på Facebook! Imponerande måste jag säga :)

Nåväl mitt liv går framåt, i ren positiv anda faktiskt. 
Tänker lägga fokus och kärlek på medmänniskor som behöver det istället. Och just ja, även på mig själv! ❤️

Trampar på nya tår?

Alla är i princip nya på jobbet vilket är fantastiskt för då slipper man höra "så har vi alltid gjort innan" och man slipper folk som är rädda för förändringar. Alla känns helt underbara och det där med att pendla skitlångt och behöva köpa bil känns inte betungande alls faktiskt!

Jag är den som vill ha struktur och alla papper ska det vara ordning och reda på. Nytt schema var tvunget att läggas och jag vill gärna veta hur jag ska planera mitt liv så jag frågade ifall jag kunde få göra ett förslag. "Mer än gärna" blev svaret och helgen har gått åt att försöka få allas behov och önskemål beviljade 

Jag har stirrat mig blind men igår så plötsligt föll allt på plats! Nu hoppas jag bara att det blir godkänt för tjejerna verkade tycka det såg bra ut. Undra ifall jag trampade på nya tår genom att vilja hjälpa till med att få ordning och reda el här kanske tjejerna kan se när hjälpen är välmenad?!


Idag ska här packas, städas och spargrisen ska tömmas och växlas in. För nu, nu är det nära!!!!!


onsdag 14 maj 2014

Längtar efter att sluta hosta

Hostar så mycket att det ömmar i lungor och hals. Dock har det gett sig så pass mycket att jag för tillfället iaf får sova utan avbrott. Men jag är storkonsument av Vicks och är innerligt glad för te och honung. 

Har en panik i hela kroppen, hinner knappt med mitt hem och åker nästa vecka. NÄSTA VECKA!!! Fattar ni? För det gör inte jag!!!

Det är redan dax för Tjeckien, det Tjeckien jag längtar till och nu är det dax igen! Maaaj gaaad vad sista tiden sprungit iväg!!

Och tack gode för att jag har världens bästa man. Medans jag är iväg och jobbar röven av mig lägger han sin lilla ledighet innan han ska iväg och jobba röven av sig, på att fixa min hoj. Att få mms som ser ut såhär: 
Det är guld värt! Nu får han dessvärre fixa även det sista för just ja, jag måste bli färdig med intro och rutiner på nya jobbet innan jag åker på semester!

Håller mina tummar att jag snart är hostfri och kan landa i allt mitt kaos! Och förhoppningsvis få njuta massor av att vara iväg. ❤️

söndag 11 maj 2014

Tack ESC

Ville bara tacka Eurovision Song Contest för att du visade mig vilka av mina Facebook-vänner som är totalt dumma i huvudet och låter sina barn och barnbarn växa upp i en värld där dom lär sig hata allt som inte är "normalt" Tack!


Med en värkande hals och en himla massa arbetstimmar framför mig:

Har räknat ut att i snitt ska jag nu avverka 12h/dag fredag till fredag. Det låter verkligen inte mycket när man tänker så och redan är ju 26h gjorda. Men med en värkande hals och panikkänsla att jag inte får bli mer sjuk och att jag fortfarande inte bytt bakdäck och vi kör till Tjeckien om 11 dagar så blir allt lite värre...

Febern gick över på 1,5 dag vilket är väldigt skönt. Nu har allt övergått i halsont/hosta och te sent på kvällen tillsammans med regn som smattrar på fönstret gör att jag inte får en hel natts sömn pga kissnödighet och en hosta som river...


Lite gnäll måste jag ha över att jag inte är van vid att hjärtat jobbar iväg och nu har vi sagt hejdå för denna veckan och ses igen någon gång sent på torsdag. Buhu!

Annars så är känslan över nya jobbet positiv, mycket annorlunda mot allt jag jobbet med innan men jag är väldigt flexibel och anpassningsbar. Och tack vare detta blir det att köpa bil så pappa och svärfar slipper gnälla lite över att vi alltid lånar av dom :) Men ni får vänta liiiite med att sluta gnälla ;)

Önskar er en trevlig söndag, nu är det dax för jobb igen!


Å bajby, jag älskar dig! ❤️

onsdag 7 maj 2014

Nytt jobb firas med feber!

Dagens anställningsintervju resulterade i att papper skrevs på och jobbet blev mitt. Visst jag ska erkänna att jag börjat tröttna på att jobba helger och visst det är tungt idag men nu går jag från relativt fysiskt jobb till väldigt psykiskt istället. Så jag kan ta biten med helger ett tag till. 

Dock avslutar jag inte denna kvällen på gymmet med att pumpa ut det sista ur kroppen och gymkortet som tar slut imorgon utan i soffan med feber i hela kroppen...

Får ladda batterierna i kväll och imorgon för fre, lör, sön, mån, tis, ons, tors och fre ska spenderas på både mitt gamla och mitt nya jobb. Blir intensivt men snart är det Tjeckien och semester!

tisdag 6 maj 2014

Jävla massa gnäll och en anställningsintervju på det!

Överallt just nu blir jag överöst av negativa och gnälliga människor. Dock har dom sig själva att skylla i sitt gnäll och kan faktiskt bara själva ändra det genom att endast ändra sin attityd! Jag försöker låta detta gå förbi mig men känner att det är på väg att äta sig in i mig. 

MEN min lilla nytändning kom i morse kl 9! Jag ska minsann på anställningsintervju imorgon och passar allt så börjar jag mest troligt direkt efter Tjeckien. Himla märkligt det där, folk gnäller att det inte finns jobb (sådana som har jobb men vill byta) men lägger man bara manken till så kan man hitta! 

Nu hoppas vi detta kan passa mig och det bästa är att det inte är ett vikariat!

Hepp!

torsdag 1 maj 2014

FitnessFighten är avklarad!


Ja familjen, jag har varit en plåga som klagat och gnällt över att jag inte ser resultat och att vågen står stilla osv.... FöRLÅT!!!!!

Jag ser skillnaden själv nu och nej, jag är fortfarande inte helt 100% nöjd så jag kör på fram till Tjeckien :)

Men iaf:

-5kg
-8cm vid midjan
Hållningen är ju betydligt bättre och rumpan har visst kommit upp en bit och framförallt så sitter ju mcbyxorna bra :)

Men lite till kan jag nog få bort, i brist på annat som kanske kommer innebära en välkommen och fin viktökning!

TACK för att ni står ut med mig! ❤️❤️❤️