måndag 28 juli 2014

Hon fick samtalet jag alltid trodde jag skulle få....

När man får ett sms av en av sina bästa vänner och där står att hennes bror är död....

....då går hjärtat sönder lite. 

Vi har pratat om det så många gånger och undrat vem som får samtalet först. Hon fick det. Jag hoppas att jag slipper för alltid. 


Jag kommer hålla hennes hand och jag kommer stötta i den mån jag kan. 

Frid och ta hand om er ❤️

måndag 21 juli 2014

Snart hemfärd:

Sitter på flygplatsen och väntar, ca 30min till sen lyfter vi. Vi har haft det fantastiskt, ett mycket fint bröllop, fått äran att skaffa fina nya vänner och vädret har varit oförskämt bra för att vara Skottland :)


fredag 18 juli 2014

Skottland

Efter att äntligen fått sova jättemycket så kan jag ju uppdatera er lite! 

00:46 lämnade tåget Hässleholm natten mellan onsdag och torsdag och ca kl 03:00 var vi på Kastrup. Innan dess blev det knappt 1,5h sömn efter en väldigt sömnlös jobbnatt så om frågan är var jag trött, så är svaret definitivt JA!

Vi hade iaf kul på Kastrup även om tröttheten smög sig på rejält, resten av resesällskapet dök upp strax efter 6, i väntan på flyget kom infon om att det var lite sent (lite sent innebar 1h sent...), och när vi äntligen kom på planet så var där sjukligt varmt! Men flygresan gick bra tror jag, sov mig igenom hela efter att varit lite nervös vid starten!

Vi blev upphämtade och tog eltåget "trams", till stan istället för bussen. Sen åkte vi buss hem till Lindsey (Craigs kusin där hälften av våra vänner skulle bo), käkade frukost för klockan var ju inte mer 9 i detta landet!! 
Sightseeing runt Edinburgh och öl och middag sen trodde jag att jag dog lite!! Fy fan vad trött jag var!!!

Hem till Lindsey igen och medans några var i affären så somnade jag i soffan visst.... 45min bilfärd till Craig och Tracey (brudparet) där jag återigen sov hela vägen!

Vin, prat och sen kallade sängen! Kl 22 hade jag somnat och kl 8 vaknade jag totalt utvilad! :)

Idag har vi varit på lite utflykt, tittat på the Kelpies och The Falkirk Wheel :)

Imorgon är det dax för bröllop minsann! ❤️❤️❤️

The Kelpies 

måndag 14 juli 2014

Bröllopsklar!


Hår, skor och klänning är fixat, Skottland på torsdag ses vi! ❤️

tisdag 8 juli 2014

Lata dagar?!



Igår var en hemsk kväll, det var kvavt och hela jag svullnade upp ca 50kg extra! Jag hade kunnat döda för choklad samtidigt som jag ville strypa alla på fb och instagram som postade träningssaker!

Det är dax att ha mens igen och min kropp blir knäpp och har svullnar något helt galet!!

Så imorse bestämde jag mig för att kanske försöka använda min nyinköpta yogamatta, men jag måste erkänna att jag fick övertala mig själv först. Men till slut hade jag laddat ner en yoga-app till paddan och nu sitter jag och äter nyttig supermüsli till frukost efter 30min yoga och 10min rumpträning!

1 vecka till Skottland och jag vill känna mig snygg i min klänning.... Så vi får väl se vad vi kan lyckas med denna veckan och definitivt inte bara lata mig... :)

måndag 7 juli 2014

Lite variation!

Efter jobbet idag blev det verkstan. Höll på att smälta bort i värmen men jag överlevde!

En ring till mamma, en inner-ring till min kollegas koppar-ring, vigselringar, lödning av spetsögla och en sköldpadda - ja det är vad jag kallar variation :)


söndag 6 juli 2014

Jobbhelg

Helgen består av jobb, jobb, jobb. Men igår efter jag gick av mitt pass så körde en orolig lillasyster hem till en storebror som på fredagkvällen hade skickat sms om att han fått stryk och åkt ambulans! Nu var det lite sanning med modifikation eftersom minnet på storebror försvunnit i samband med sista smällen! Ambulansen hade varit på plats precis som polisen men han behövde inte åka med! Det som förvånar mest var faktiskt att han både var nykter och väldigt trevlig men tyvärr var inte den andra killen det!
Jag kunde iaf köra där ifrån igen med ett litet skratt och en lättnad över att han endast hade ont i ansiktet och varkens mådde illa el hade ont på fler ställen i huvudet!

Efter en svalkande dusch åkte jag och hjärtat hem till päronen som kommit hem från Holland. Dock hade pappa redan bestämt att han skulle köra hoj så vi hann bara säga hej. Mamma ville iaf fika med oss :)

En del grejer följde med hem så vi fick rensat kylskåpet för att få plats med exempelvis världens godaste apelsinjos!

Och eftersom jag hade en ledig lördagskväll såg det ut såhär: 

Grill och fotboll till det sedan somnade denna damen! Så den fotbollsmatch jag mest ville se sågs inte men HEJA HOLLAND! :D


Nu är det jobb på agendan igen och imorgon ska det uppdateras från fröken M om hennes bravader innan jag varvar med verkstad och solning!

Hepp!

torsdag 3 juli 2014

Samma procedur varje dag!


Svärmor tipsade om ett bra lack som stärker naglarna. Jag har tunna naglar sedan innan och efter att jag passade på att testa nya naglar i Tjeckien (vet inte om det var gelé el akryl el vad det nu finns för olika tekniker!) (sen måste jag verkligen säga att det är dom bästa naglar jag någonsin haft för dom höll!!!!) så är naglarna ännu tunnare och skivar sig och böjer sig etc etc...

Men svärmor gav mig iaf det sista av hennes nagelstärkande lack och ja, jag tycker nog det fungerar!
Det innehåller nog en del starka saker för på mina tunna naglar kan jag ju erkänna att det ömmar och gör lite ont en stund efter jag penslat på dag 1 och 2....

Nu har tyvärr inte allt material från fejknaglarna trillat/filats bort från mina egna naglar men jag använder lacket där det behövs! Och jag TROR det har hjälpt!

Hittade det på Maxi för 99kr men har hört att det tydligen finns billigare på GeKås! 

/Hon som drömmer om starkare naglar! :)

tisdag 1 juli 2014

Halva 2014!

Oj, var verkligen inte beredd på att det plötsligt blivit ny månad IGEN!!! 
Tiden rusar verkligen iväg!



Låt oss se vad som åstadkommits hitintills:



Januari: Inledde med feber nere i Holland, väl hemma försökte vi återhämta oss efter nyårets tråkhändelse och för att ens orka ha kvar bloggen blev det ju en sån där lista för ca varje dag!
Tror även det var här i januari som delar av familjen visade sig gått bananas och blivit galna!



Februari: Jag blev väldigt sjuk och eftersom februari är en väldigt kort månad så gick i princip hela månaden åt att vara sjuk och att återhämta sig. Skickade mor och far till Köpenhamn här oxå, mamma fyllde 55 och behövde få en paus! Så hotell och middag med goda vänner blev hennes present från oss i familjen! 



Mars: Nya äventyr skulle påbörjas igen, vi var positiva men det gick åt helvete även denna gången. Återigen skulle vi återhämta oss, vi började fixa med planer för hemmet och en ny balkongmöbel började växa fram. Började se ett slut på jobbet då där blev en del galenskap och jag insåg hur tjock jag blivit!



April: Tog tag i tjockheten och deltog i Fitnessfighten! Kämpade på bra nästan hela månaden, trivdes som fisken i vattnet på gymmet, blev betydligt piggare och började må bra! Här blev det jag och sambon som tog en hotellnatt i Köpenhamn, jag hade ju födelsedag på självaste påskafton! Middag, god mat och zoo hann vi minsann med. 
Fick även besked på att min anställning förlängdes 2v. 



Maj: Påbörjade ny anställning innan den gamla hunnit ta slut, var positivt inställd! Jobbade dock hur mycket som helst kändes det som. Träningen dog fullkomligt, gymkortet tog slut sedan lades gymmet i konkurs! Äntligen avslutades vänskaper och anställningen i Älmhult (inget illa mot min brukare där ❤️), och äntligen åkte vi till Tjeckien. Nya äventyr igen och massa kärlek!



Juni: Hjärtat krossades lite igen, har nog inte återhämtat mig till fullo än. Nytt jobb på riktigt (tog ju en paus med Tjeckien), nya underbara kollegor, och efter mycket letande blev det bil till mig att fara fram med till jobbet och en ny grill till hjärtat. Träningen var totalt nerlagd, tjockheten kom krypandes igen och vi började planera en sommar! Avundsjuk på alla som varit i Holland och jag planerade i hjärnan för nästa års semester...



Avslutade juni 2014 med att avsluta ett dygnspass, fika med Sonja och sydde även påsar till våra tarotkortlekar (hon har 5st och jag 2!), köpte yogamatta och ny luftmadrass, gjorde middag (!) och tittade på fotbolls-vm. 



Inleder juli med en tidig morgon med kaffe och älsklingen, han har åkt till jobbet och jag ska ha i mig lite frukost sen ska jag oxå jobba. Dock bara till 17:00 sedan bjuder mina numera favoritfruar middag, jag känner mig lyxigt bortskämd!



Sen har vi planerat att hinna med detta i juli:
Siesta i Hässleholm 
Skottland
Semester för Mac 
Resa till Alv/Mac till Västervik

Trevlig del 2 av 2014 till er! ❤️