tisdag 30 september 2014

Saker jag tröttnat på:

-Att köra bil och vara ledsen
-Att vara ledsen
-Att inte kunna lösa situationen själv
-Att vara hjälplös 

Ja, men då tar vi väl och puttar detta åt sidan och forsätter framåt?! 


Hi ho Silver!!

lördag 27 september 2014

Stickning ala Pattsy

Har tvingat mamma att lära mig sticka och sicken himla tur att jag slutade kl 9 imorse och har haft en bara-vara-dag med älsklingen :)
Hittade snyggt garn i mammas låda-check! Gjorde fel och fick riva upp och mamma beslutade att sticka början till mig-check!
Mamma lagar när jag tappar maskor-check!
SER NI?! JAG HAR KOMMIT EN LITEN BIT!!!!! :)

Trevlig lördagkväll!



torsdag 25 september 2014

Hårmodell

Fick ju håret vidgjort i söndags för att sen visa upp det i Malmö i onsdags. 
Hämtade upp Emma, den andra modellen, här i stan sen körde vi till Malmö. Vi träffade Cilla, vår frisör, som fixade till oss sen var det bara att vänta. 
Middag serverades 
Kycklingbröst med potatiskaka och rödvinsås, himskanes god mat så det var tur vi skulle modella på ett fint hotell :)

Färdig för att modella! Tyvärr syns inte dom orangea slingorna så bra men dom finns där :)

Tillslut fick vi gå in en och en, visa upp oss och sen när kursen var slut fick vi komma in tillsammans. Frisörerna var rättså trötta då vissa hade varit på kurser i nästan 6h, så dom var inte framme och tittade så noga på oss. Snabbt hjälpte vi Cilla packa ner allt och vid kvart i tio kunde vi lämna ett regnigt Malmö. 

När saker och människor var avlämnade körde jag hem och kröp ner i sängen fortast möjligt. Avsminkning stod inte på kvällens agenda, alltför att få sova! 





tisdag 23 september 2014

Vi unnade oss lyx

Redan i fredags var tanken att unna oss lyx genom ett restaurangbesök men tröttheten tog ut sin rätt som sagt så vi flyttade fram det till igår. 

Tillsammans med Mia hamnade vi på Barbeque som precis öppnat i Hässleholm, något jag verkligen kan rekommendera! Maaaj gaaad vad gott det var!!

Jag valde rökta räkor till förrätt och kamben till varmrätt! Dreggel, dreggel och som sagt, maaaj gaaad! 


Efteråt gick vi till Bishop Arms för en öl, där stötte vi på lite kändisar som vi inte sett på länge, bland annat Cilla som är frisör. Och idag ringde hon i lite panik då hon behövde en rödhårig hårmodell till en visning på onsdag så nu sitter jag här :)


lördag 20 september 2014

Ett steg i rätt riktning

Healing, tarotkort och meditation var precis vad jag behövde. Jag blev ombedd att börja äta gröt igen för att få min mage att jobba som den ska så det har jag gjort. Och plötsligt inser jag igen hur jäkla länge jag står mig på det och slipper vara hungrig så jäkla ofta!
Jag blev ombedd att gråta och sluta hålla allt inom mig, kanske gråta ut ordentligt till världens bästa bölfilm? Men det behövdes inte. Min värld rasade samman i onsdagskväll, jag bröt ihop fullkomligt. Men efter mitt ras så började allt falla på plats, så mycket spänningar släppte plötsligt och visst, även om en tår el två letar sig ut med jämna mellanrum så känns allt lite bättre. Jag är ytligare ett steg i rätt riktning. 

Hann inte med egen meditation igår då tiden blev lite knapp och plötsligt var jag på väg att somna i soffan. Kl 20 hittade jag in i sovrummet och strax därefter sov jag. Men att äntligen få sova ut känns fantastisk. 

Så med lite ny färg på naglarna (älskar namnet "no mambo jambo") ska jag strax bege mig till mamma för att se om någon av jackorna jag beställt till henne passar.

Må ni alla ha en fantastisk lördag!


tisdag 16 september 2014

Gårdagen!

Jag var ledig, tänkte åka och jobba men skickade iväg ett sms till fröken M som jag inte träffat på ett tag. Hon var oxå ledig och hade varkens kaffe el mjölk hemma så jag räddade henne genom att komma med kaffe och mjölk :)

Jag fick bryta ihop och komma igen, hon fick kollat lite i mina tarotkort, kaffe dracks i mängder och sen började jag testa kläder hon skulle kasta pga för stora för henne men en hel massa passade minsann mig! Så 4 byxor, 2 shorts, t-shirts, tunikor, 1 kavaj och 1 poncho fick följa med mig hem. 
Hon var nöjd att få leka personal shopper till mig, jag var nöjd med allt "nytt" och vetskapen om att hon inte rensat klart är ju fantastisk! :)



Idag blir det att hämta kraft genom healing hos Sonja på Liljans Healing och kanske lite annat som kan vara bra för mig. För känslan av att snubbla på mållinjen hänger som ett tungt moln över mig.....

Må ni alla ha en fin dag!

lördag 13 september 2014

Förra helgens kräftskiva

Efter en förkylning som slog ut mig en smula så var det dax för kräftskiva förra helgen. Var minsann 2år sedan sist och nu tvingade vi våra kära vänner i Braås att bjuda på kräftkalas! 

En snorfull IdaLinaMaria hämtades sen körde vi uppåt och påbörjade kalaset så fort vi kommit ur bilen. 

Hade grymt kul, var underbart att träffa folket igen och jag är grymt imponerad av att jag var vaken till efter 3!

Heliumbalong delades med Fritte, någonstans finns det filmer på detta! Och vänligt nog fick jag en Hello Kitty eftersom jag just AVSKYR Hello Kitty....



Mina enda bilder från helgen, sen får ni bara lita på mitt ord om att jag hade skoj!

Hepp!

torsdag 4 september 2014

Små små glimtar av ljus...

Jag har sedan länge tappat tron på mänskligheten och för var dag så inser jag att människor verkligen är dumma i huvudet. Är sjuk trött på sociala medier och kräker lite i munnen över idiotiska inlägg på Facebook. 

Orkar ibland inte blogga pga ovanstående idioti. 

Men mitt bland alla puckon så finns det fina människor jag träffar på igen efter sisådär 13år och jag har förhoppningsvis en liten ljusglimt nu. Nu håller jag alla tummar jag kan och sätter genast upp mitt "människor-som-är-dumma-i-huvet-kan-fara-åt-helvete"- skydd!

Må ni andra fina människor (som faktiskt oxå existerar) ha en bra torsdag!