onsdag 28 januari 2015

2015


Planering har börjat för att få till allt med jobb och företag. I år ska jag få in fler arbeten är tanken och idag har jag haft kundbesök och nu ska det tillverkas förlovningsringar. 


Imorgon blir det nytt kundbesök då jag ska ändra en befintlig ring genom att fylla på med fler stenar. 


Detta kommer nog bli bra :)

söndag 25 januari 2015

Aaaaaa ledig betyder nog upptagen!!

Shit pommes vad jag känner mig uppbokad! Så trots att jag är ledig så är jag sjukt oledig! El ja, jag är ju ledig från jobbet men ändå!

I torsdags körde jag och spenderade dagen hos pappa. Fick träffa hans sjukgymnast, en riktigt bra kille. Så pappa ska nog kunna kämpa sig tillbaka på benen igen :)

Efter det var det äntligen dax att träna nere på CWC igen. Först scanning som inte alls kändes bra och sen ett rejält pass. Kändes skönt efteråt och det var helt ok att varva ner med barhäng ;)

I fredags var jag äntligen och lämnade in en hoodie och ett par jeans som behöver nya dragkedjor innan jag åkte och fixa lite med firman. Hem igen och hämta Mac för att sen avsluta kvällen med middag hos mamma och hemligt besök från Holland :)

Igår fixade vi så vi fick en ny tv i sovrummet, sen sa vi hejdå till holländarna efter dom besökt pappa och sen tog vi det piano resten av kvällen. Skönt att bara ha en hemmakväll :)

Idag började jag med träning igen på CWC, sen åkte vi med sväronen för att träffa pappa och nu tänker jag spendera resten av kvällen med näsan i en bok :)


onsdag 21 januari 2015

Jag gillar mitt nya jobb :)

Ok, visst jag erkänner att jag var galet trött på att jobba som personlig assistent men det kan ju bero en hel del på frasmupparna jag haft till kollegor.

Jag ska väl inte ropa hej än men tjejerna jag jobbar med nu är grymma. Alla är fantastiska på sitt egna lilla vis och det gillar jag :)

Igår var vi på en bondgård, vilket vi faktiskt är varje vecka men igår så minsann fick vi se en kalv på rymmen, 1 månad gammal :), och vi fick se en helt ny komma till världen!!! Så jäkla kul. Jag har ju sett detta massor av gånger innan iom mormor och Nisse hade bondgård förr men det är ändå så jäkla coolt. 

Jag gillar att äntligen få hitta på massa saker utan en jäkla massa gnällande från övriga kollegor, så jo, jag gillar faktiskt mitt nya jobb ;)

Nye kalven behövde litta hjälp att komma ut 
Och denna lilla fis var en hel vecka gammal :)

Den på rymmen blev det ingen bild på, vi hade fullt upp att få in den bland dom andra igen :)



söndag 18 januari 2015

Trevligt

För snart två år sen fick jag en våg i födelsedagspresent av mina älskade päron. Den visar vikt, muskelprocent, fettprocent och vattenprocent i kroppen. Nu har den talat om för mig tillräckligt länge att jag är "overfat" och idag ÄNTLIGEN stod där "healty" 
Nu kan ju jag tycka att hoppet är stort från "overfat" till "healty" men det tycker tydligen inte min våg. Men i vilket fall som helst så var det ju himskanes trevligt att den var vänlig idag :)

Vi fortsätter köra på och imorgon behöver jag inte vara fullt lika försiktig när "jag leker Jane Fonda" (citat från min käre man) tidigt på morgonen. 

❤️


lördag 17 januari 2015

Let's do a träningsselfie!


Lördag = legs and back innan det är dax att jobba! ;)

torsdag 15 januari 2015

Tulpanens dag

La fram det lite snyggt till Mac innan idag att det är tulpanens dag idag 

När jag kom hem från jobbet nu möttes jag av en vas tulpaner i köket, en i vardagsrummet och en på min sängkant.


Asså min man ❤️❤️❤️



Edit:
Hittade en bukett till i badrummet 

 

onsdag 14 januari 2015

Mitt i veckan!


Eftersom jag jobbar enbart kvällar och helger nu så kommer jag inte kunna träna lika mycket på CWC som tänkt. Så det är ju himla tur att lite Tapout XT gömmer sig på laptopen så jag verkligen måste ta mig i kragen och riva av ett träningspass. Idag blev det buns & guns! Booojaaa!


Efter träningen så har jag slappat, pratat med fröken F, diskat och fixat gula naglar!  Man måste ha lite gult nagellack ibland, även om det inte är jättesnyggt så måste det användas! :)


Och eftersom mitt kök nästan svämmar över med te så är det lika bra att dricka en kopp sådant oxå! En kopp om te om dagen är bra för....Pattsy ;)

Trevlig mitt i veckan dag på er!




tisdag 13 januari 2015

Ett stort paket kommer lastat!


DHL tyckte tydligen att uppånervända paket är dagens bästa men som tur är var allt bra paketerat!

Första omgången är strax på g iväg till brors sambo, lite behåller jag för eget bruk men annars har jag minsann ett liiiitet lager och kan börja ha egna kunder!

Nu kör vi!  :)

söndag 11 januari 2015

Placerad i soffan!

Efter en vecka med sjukhusbesök, sista bredvidgången och kickstart med träningen så har jag nu placerat mig i soffan. 

Stora delar av fredagen spenderades i Malmö på sjukhuset så den dagen sprang iväg och kvällen blev inte långdragen alls. 

Igår fixade vi ett Facebook-köp till pappa och sen kom frågan om vi ville följa med och fira farbror Folke som fyller år imorgon. Det kändes lyxigt att få sminka sig och jag beslöt även att bryta kostschemat så någon öl slank faktiskt ner. Vi åt middag på Casablanca, inte någon höjdare tyvärr men lite lax, hummersås och duchessepotatis fick jag i mig :) 

Sen gick vi till BA och där sprang jag på en gammal barndomsvän som jag inte sett sen vi slutade nian för 14år sedan!!! Världen är bra liten ibland! 

Sen har ju Egon härjat även här så det blev inte jättemycket sömn för min del. Var väldigt nära att hoppa över träningen idag pga ingen sömn och fortfarande blåst men jag vet om att min söta coach hade mobbat mig så det var bara att hoppa i träningskläderna och kämpa på. 

Men nu, nu förtjänar jag faktiskt att spendera resten av dagen i soffan! :)

Hepp!




onsdag 7 januari 2015

Rutiner och check!

Vardag igen, jullovet är över även här. 

Mac var uppe vid 5 som vanligt och åkte strax innan 6. Jag gick upp och fixade det sista till mina matlådor och har planerat dagens händelser. 

Idag börjar nästa utmaning, invägningen gjorde jag igår, fystesterna är ikväll och nu är det stenhårt in i kaklet i 7v som gäller. Strikt kostschema, planerad träning och ett jävla pannben. Så oron som maler i magen är bara att slå bort, jag kan inte göra något härifrån ändå. 

Som pricken över i:et snöar det just nu, men det är bara att le och köra på. 

Om en stund är det dax för jobb, sista bredvidgången innan jag går på mitt schema. Känns riktigt bra på alla sätt och vis :)
Så jag borde nog gå och göra vid mig nu :D



❤️ Världens bästa pappa ❤️ Du fixar detta galant!

lördag 3 januari 2015

Stunder när man inte är så stor på jorden:

*När man besöker nära och kära på sjukhuset..... 

torsdag 1 januari 2015

Nyårsafton 2014

Vi firade nyår precis så som planerat, lugnt och mysigt, bara vi 2!

Jag inledde dagen men träning på CWC, signade upp mig som distributör för Herbalife :)  
Väl hemma fixade vi så våra nya hyllor kom på plats 

Efter allt detta slappades det lite innan middagsförberedelserna. 

Förrätt: Krustader fyllda med svampstuvning 


Varmrätt: Pulled beef med rotfruktsbearnaise och BBQ-sås

(Close enough ;) )

Recept hämtat ifrån Macs julklapp från mina päron :)


Efterrätt: vaniljglass med hallon


Vi kollade hockeyn och småkronorna gjorde bra ifrån sig mot Schweiz sen somnade vi i varsen soffa när USA mötte Kanada. 
23:45 ringde klockan för att väcka oss, 00:00 stod vi på balkongen och kollade på lite fyrverkerier sen gick vi in och la oss i sängen. 

Lugnt, stilla och mysigt, precis så som vi önskade fira nyår. 



Nu är det nya tag, nytt år och förhoppningsvis mer glädje på alla plan än dom senare 2 åren!

❤️❤️❤️