fredag 24 april 2015

Tusen och inget!

Samtidigt som här händer 1000 saker så känns det som tiden stannar upp. 

Jag hinner knappt med det som är planerat och ändå förväntas jag planera in mer. Så, då väljer jag att pausa. 

Förra helgen bestod av födelsedagsfirande med min lilla men ack så underbara familj och denna helgen kommer bestå av massa jobb. Ledighet beräknas till söndag och vi kan ju åtminstone hålla tummarna lite på att det blir fint väder. För en ren hoj och även en körtur hade suttit som en smäck!

Må väl och trevlig helg! 


fredag 17 april 2015

Saker blir inte alltid som tänkt.

Man kan ha planer och man kan ha drömmar. Just nu har dessvärre våra drömmar grusats lite men vi repar oss och håller näsan ovanför vattenytan. 

Drömmen om att sitta i soffan, mysa och kolla tv-serier grusades första gången i höstas, andra gången denna veckan. Så nu håller jag mig till soffan och tv-serier utan myset för tillfället. Drömmar får helt enkelt byggas om. 


Drömmen om hur sommaren/hösten skulle spenderas är oxå grusad så nu bygger vi om den drömmen oxå. 


Eftersom jag inte skriver ordagrant vad som hänt så får ni väl helt enkelt spekulera och hitta på egna slutsatser, precis som en del av er brukar. 


Mitt fokus nr1 ligger iaf just nu på att intervjun igår gick i rätt riktning och att jag kanske trots allt kan få jobba som guldsmed igen. 

Fokus nr2 ligger på Tjeckien och då i trippel bemärkelse. Semester, mail och förhoppningsvis hjälp. 

Så drömmar och planer byggs om men det som är den stora grunden i det hela är vi, jag och min fantastiska kärlek ❤️


tisdag 7 april 2015

Känner mig off och lite sliten

Känner mig off mest pga hojen, alla saker hade underlättat som bara den om den hade blivit såld. Även om det självklart gör ont i hela hjärtat så har jag fler argument för att sälja än behålla!

Sliten i kroppen men det beror mest på träningsvärk, därför hoppar jag över att träna idag och håller baren istället innan det är dax för föreläsning nr2 av 12 i vår WLC. Ska bli sjukt spännande att coacha mina 4 deltagare och hjälpa dom nå resultat!


Påsken innebar iaf lite ledigt även för mig, blev smårunder med hojarna fre och lör och jag fick även träffat storebröderna och fasters stora kille!
Nu är det vardag igen men jag håller lite ledigt även idag, jobbade trots allt igår :)

Nu blir det att sysselsätta både kropp och knopp, har bara inte kommit på med vad ännu!

Ha den fin tisdag! ❤️

onsdag 1 april 2015

Årets fjärde månad börjar NU!

Tiden står lite stilla här nu, har börjat jobba igen efter nästan 2v ledigt. I övrigt väntar vi bara på att få Hondan såld, nu är den besiktigad och besiktningsmannen fick en bra start på sin helg och jag tror nig resterande kunder för den dagen möttes av ett leende ;)

Vi var på bröllop i helgen, dock var det min helg att jobba så därför blev det Hässleholm-Fjärås t.o.r i lördags. Kände mig sjukt snygg i min nya kropp och tack vare en kär vän slapp jag köpa något nytt att bära för jag kunde låna av henne. Miss i protokollet blev bara att jag inte tog någon bild utan får helt enkelt hoppas att någon annan lyckades fånga mig!


Fjärde månaden för 2015 drar vi igång med världens bästa pappas födelsedag, blir dock inget firande ikväll för min del då jag ska jobba utan vi tar igen allt i helgen istället ❤️