måndag 29 juni 2015

fredag 26 juni 2015

Skottland

Har haft några helt underbara dagar i Skottland. Fick stängt av hjärnan och drack alldeles för mycket vin så jag fick kräkas lite. Dock sov jag ikke på toa, det händer tydligen bara i Danmark :)

Vi landade sent i söndagskväll, Tracey och Craig var på plats för att hämta oss. Hem till Cumbernauld och vi valde alla att krypa till sängs relativt omgående då våra kära vänner skulle jobba på måndagen och vi var helt slut efter en lång dag. 

Måndagen spenderades sen med att mobba den "hårt" arbetande Craig som jobbade hemifrån, när hans dag var slut tog vi tåget in till Glasgow. Vi var inne på Apple Store och kikade/klämde på iWatch innan vi gick vidare för öl, vin och mat! Tracey mötte upp oss och vi avslutade kvällen med drinkar på TGIF (bubbelgums-daquerin kan vara anledning till att jag kräkte....)


Försökte även lära Craig säga 7 och 77, hysteriskt kul!!!!!



Tisdagen var tänkt att viga åt Foo Fighters men dessvärre blev konserten inställd pga olyckan på Ullevi :(

Men istället blev det Edinburgh heeeeela dagen där vi först besökte Mary Kings Close http://www.realmarykingsclose.com/mobile.aspx
Efter det blev det en tur till The Dungeon http://www.thedungeons.com/edinburgh/en/ som tackade Dave Grohl så hjärtligt för alla besökare :)

Jag är ingen fan av skräck överhuvudtaget men det var en skräckblandad förtjusning att besöka the Dungeon :)

Vi var rejält trötta alla fyra efter en heldag så vi åkte hem tidigt. 


I onsdags var det dax att resa hem och vi åkte ut tidigt till flygplatsen för att hämta hem Traceys son som varit på skolresa till Auschwitz. 
Flyget var lite sent men annars har allt flutit på superbra. Ja förutom att dom stal min linsvätska på vägen hem för dom tyckte flaskan var för stor fast den inte innehöll 100ml.... 


Tack Skottland, tack Craig och Tracey! Vem vet när vi ses nästa gång ;)

❤️





torsdag 18 juni 2015

Already brushing off the dust....

Håller huvudet högt, borstar mina axlar och vässar tänderna. Fokus framåt, inte en blick över axeln bakåt!

Ser fram emot ett par avkopplande och härliga dagar i Skottland trots att Foo Fighters olyckligt nog ställt in, sen kommer här jobbas järnet med MITT! Mina idéer, mina kreativa delar. 

"Don't you go count me out now dear"

onsdag 17 juni 2015

Fan oxå!

När mattan rycks undan och man tappar fotfästet, då är det bara att försöka fortsätta gå....


måndag 15 juni 2015

15:e juni

Idag är minsann en ledig dag. Och den spenderar man bäst i ens egna guldsmedsverkstad. Har ju lovat ett smycke att ta med till Skottland så det var tur att denna dagen kunde vigas åt det. Så det blev en fotlänk i silver med gula cz 

Efter det blev det en fikatur hos älskade mormor och en kik på hennes galet stora tulpaner 

Nu ska det hämtas man och sen ska här minsann hållas träningspass på CWC :)

söndag 14 juni 2015

1:a delen av juni

Halva juni har redan lyckats passera och dom flesta i min närhet drömmer om sommar. Värmen vill inte riktigt stanna kvar utan gästspelar mest. 

Helger och veckor flyter samman eftersom jag jobbar konstant känns det som. I fredags var det kvällsjobb efter en hemmadag som bara innehöll städning. Lägenheten har varit full av slipdamm efter renoveringen av köket och jag har vackert fått vänta med städningen då jag inte ville prioritera bort sömn, det enda som faktiskt varit ett val att ta bort! Men nu är här iaf städat och det känns bra :)

Jobbet flöt på bra och kl 23 parkerade jag bilen, mötte upp Mac på Bishop och tog en öl innan sängen kallade. 
Lördagen spenderades med att köra hoj, 17mil skrapade vi ihop. 
Kvällen spenderades först här hemma med hjärtat, min underbara Coach och hennes lilltös sen tog vi oss till Wokhouse för lite mat.

Dagen idag har verkligen varit en slappdag! Vi har verkligen sett till att vara lediga utan måsten, vi har inte så många helger till det.... Men förhoppningsvis blir det ändring efter sommaren ❤️



onsdag 10 juni 2015

Morgonens e-post

Nej tack "LOTTO", jag behöver inte vara med och spela för 2kr för ni bara kan hålla bonusen i 24h! Tack ändå!


"Elgiganten", jag har inte gjort någon beställning så jag tror inte jag kommer kolla mitt kvitto!


Maaaaaj gaaaaad vad det sjukt mycket spam och skitmail som kommer!!! Men änsålänge har jag inte lyckats vara korkad, jag faller bara för alla reklam-mail från Sportamore och Brandos ;)

måndag 8 juni 2015

Tiden står aldrig still hur mycket vi än önskar

Har tagit allmänt paus från livet även om det inte stannar upp. Här händer sjukt mycket hela tiden. 

Mc-semestern till Tjeckien är avklarad och den var kanon som alltid. Dock inledde jag med 39 grader i feber och halsont 2 dagar innan men febern var borta tills vi körde men halsontet höll i sig och blev värre så till slut fick jag besöka sjukhuset i Litomerice och få utskrivet penicillin. 

Vi hann inte mer än hem förrens det var dax att röja köket då målarna äntligen skulle komma och göra vid våra fruktansvärda köksskåp! Men dom har jobbat på bra så efter 4 dagar var dom klara och igår när vi var lediga kunde vi äntligen flytta tillbaka allt in igen. 

Så semester och kaos i hemmet har löst av varandra och det som ligger framför nu är gaaaaalet mycket jobb. Men det kommer bli ett par pauser i vardagen med både resa till Skottland för att gå på Foo Fighters-konsert och HojRock i Västervik.  

Så jag får lära mig stanna upp och ta till vara på det lilla i vardagen. Det har varit svårt men jag tror jag lärde mig en läxa av senaste fallet neråt.

Ta hand om er och glöm inte stanna upp och njut! ❤️