fredag 27 november 2009

Klapp på axeln å leende på läpparna =)

Takida va svinbra igår!!!! Nu har Frida oxå förstått innebörden med att gå på konsert =)

Tåget gick 15.34 Innan dess hann vi med varsen öl. På tåget blev de en till. Sen hade vi lite krux med hur vi skulle hitta till Lisebergshallen men den historian berättar ja inte här =) Hittade en restaurang vid namn Taras ( Alv, visst är de den du pratat om med oliverna å brödet?????) Blev lammfärsspett med vitlöksyogurt och couscous å vin till de. Sen blev de efterrätt, kaloribomb på hög nivå! Sen traskade vi vidare å tog hissen upp till 23våningen å Heaven 23. Fick lite svindel i benen (bara ja som kan få de =)) å en strawberrydaquari, smakade dock sådär å va sviiiindyr. Men de löste sig med en öl =)
På väg ner igen bestämde vi oss för att ta ut pengar för att kunna köpa nåt fint. De stod några killar vid bankomaten å den ena hade lite problem med att få ut pengar (han slog inte sin kod ordentligt =)) så ja å Frida smet före å fick ut våra cash iaf. Sen stannade vi snällt kvar för att instruera killen HUR man gjorde för att få pengar å de hela slutade med att han i all hast tryckte på fel knapp å plockade ut 10000 istället för 1000. Just de. TIOTUSEN! Självklart skrattade vi så vi höll på att storkna åt detta =)
Sen va de raka vägen till Lisebergshallen, en öl å väntade på att Takida skulle börja spela.
Som sagt va konserten svinbra å ja lyckades filma hela Curly Sue, nu ska ja bara föra över de till datorn så får vi hoppas ljudet är lite bättre där än på kameran =)
David plockade upp oss i lastbilen å körde hem oss. Å vilken lastbil hönni! Han har fixat å trixat invändigt i den så den är sjukt fin. Mockatyg både i golv å tak å på väggarna. Å gentleman som han är så hjälpte han oss av med skorna innan vi hoppade in. Inga skor på de fina golvet inte! =)

Idag skulle ja varit helt ledig men eftersom vi har massor att göra så erbjöd ja mig frivilligt att komma in å jobba. Sagt å gjort, vi har jobbat röven av oss alla idag å vi kan vara riktigt nöjda å klappa oss på axeln för ett bra jobb. Normalt skickar vi kanske 60-80 paket om dan men idag har vi packat å skickat 130! Ja, Olisen å chefen har kämpat å hann klart med allt under tiden postisPer scannade in våra paket.
Tyckte vi förtjänade kaffe efter de men då ja va slut i hjärnan å de va mörkt i köket lyckades ja ordna så de flöt kaffe över hela bänken! Så ja tog en kopp te istället =)

Sen bar de ner till Hajen för att handla lite å nu sitter ja här. Tvätten är igångm ska ner till Frida å låna lite diskmedel för de glömde ja såklart köpa! å sen ska ja ner till Frida, David å Wilma å käka tacos.
Sen blir de att va chaufför i cadillacen å hämta Lasse å Knubbisen i Falkenberg å sen ut å köra iafton.

Imorn ska ja till kungsbacka å hälsa på Camilla, får svänga inom stemet innan ja kör å sen blir de vin hemma hos henne. Ska bli riktigt trevligt.

Nu ska den sista brylépuddingen ätas upp innan ja ska diska =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar