söndag 10 juni 2012

Så mycke kärlek så mycke ångest...

Samtidigt som ja har fått shoppa loss ordentligt till lilla smedjan nu så infinner sig ändå en ångest. Fast ja tror mest ångesten bottnar i rädsla. En rädsla att inte våga.... Kanske dax att leta upp lite förtroende för mig själv å mitt jobb?!

Fredagens leende byttes ut fram mot lunch, fanns sjukt mycke att göra på jobbet så varkens ja el mamma fick gå hem tidigt... Trött som en gnu va ja men de va bara att ta sig hem å hämta ut guldet som va beställt! Hämtade även ut beställningen från Amway.
Sen blev de middag hos Mia med lillebror, å då kunde ju även varorna levereras eftersom de va Mia som beställt mest :)
Blev något senare än vi trodde, men de va de lätt värt! God mat å mycke fint sällskap!!!

Lördagen va lite avslagen å seg...
Skulle åkt rullor men ja orkade inte! Så istället tog vi en liten promenad å hamnade inne i gallerian. Men nej, ja hittade inga kläder....
Gick vidare upp till Evil Woman som inte bara piercar utan även syr lite kläder då å då :)

Hittade en jättefin klänning :)
Å en jättesöt "fiskarkjol" i världens sötaste tyg! 
(eftersom ja är liiite större om rumpan än normala människor så kan ja såklart inte knyta den som man ska å därför tar ja ingen helbild!)

Efter den lilla promenaden lyckades vi båda somna på soffan med solen i ansiktet å vaknade alldeles lagom till att vi skulle äta :) Å eftersom de enda ja tjatade om i Tjeckien va sushi å bea-sås å såsen har ja redan ätit så va de sushi som stod på menyn! 

Idag blev de en tripp till moster för att låna ut min lilla kamera, fiskusinen har studentbal idag! Efter de blev de ut en runda till farbror Peter för att hämta lite acetylen. På väg hem till mor å far svängde vi inom Biltema å Jula å OOPPS! Blev visst lite inhandlat där oxå... :)
1st lampa med förstoringsglas-check!
1st skjutmått-check! (hittar inte mina andra 2 så de va likabra att köpa ett nytt! Å hittar ja dom andra så har ja ju 3 å de kan va bra :) )
1st avbitare-check! (mina andra är lite uppslitna å ja har inte haft tid å ork att slipa dom.....)

Imorn blir de morronkaffe hos tant C! Ser framemot detta!

Nu-tööjp krypa ner i soffan el nåt :)

1 kommentar:

  1. Jisses vad ni far.
    Blir trötter au o bara läsa...

    Ser oxå fram mot detta o nu kommer du om.. Sisådärningarne femtan minuter ellor nåt sånt!
    TJoho!

    Pössen!

    Tant C

    SvaraRadera