tisdag 1 december 2009

Julstök

Fick sluta i vanlig tid idag. Känns jättekonstigt. Är van vid att jobba över nu så de va lite skumt att stänga ner min plats fast de fortfarande va lite ljust ute....

Ja å Alfie körde hem till mitt, tog oss ner i den läskiga källaren å tog upp kartongerna med julpynt. Så nu står ljusstakarna i fönstrena å tomtarna står utsatta på sina platser. Nu är de bara julgardinerna kvar å dammsugningen sen är de fix färdigt så mamma å mormor kan komma nästa helg =)
Kändes faktiskt riktigt mysigt när vi satt å fikade i skenet från adventsljuset i köket.
Ja gillar julen. Ja gillar att sätta upp alla tomtar å allt rött mysigt å att de är mörkt ute. Ja gillar att de blir kallt å frostigt ute. Att de knastrar under fötterna när man går över gräset. Att titta in i alla fönster å se alla tända ljus el lampor. Mmmmm mys =)
Synd att julen är så kort bara....

Har precis kommit ur en riktigt varm dusch så nu ser ja ut som en skär julgris =) De är såååå gött att ställa sig i duschen å lite efter lite skruva upp värmen lite till så de sticker i skinnet. Speciellt när man vet att de är kallt ute =)

Snurrar fortfarande i huvet tillåfrån. Just nu snurrar de extremt mycke.... Känns som ja har hällt i mig 1 flaska vin. Fast de har ja inte, bara massa kaffe från Holland.


Nästa vecka kommer en farbror i 70års åldern vid namn Ebbe bli väldigt glad. Då kommer han gå runt med en namnbricka runt halsen i massivt guld som väger massor å ser riktigt snygg ut. Men han kommer inte ha en aning om vem som tillverkat den. Ingen kommer nånsin få veta att de är ja som har gjort den. För de kommer inte synas nånstans. Suck....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar