onsdag 9 december 2009

Värdelös

De va längesen ett telefonsamtal kunde få mig att känna som idag. Har jobbat med massa telefoni å då kunde man sålla bort de som va skit å ta till vara på de braiga även om man vissa dagar bara kände sig trött efter massa skit. Men idag kom de som en spark i magen. Att få höra man är värdelös kan ibland få en till att vilja lämna allt å bara försvinna. Även om slutsatsen av de hela va bra för ja hade inte gjort nåt fel så lyckades ändå dagen kännas bajs. Tur man har folk runt sig som vet att ja gör ett bra jobb!

Igår va inte heller nån höjdare men de va väl bara en liten droppe som fick bägaren att rinna över. Har dock bestämt mig å ska bara försöka leva efter de nu oxå.

Positivt igår: samtal med världens bästa mamma å lussebullsbak. Alla bullar är dock slut, Lasse gillade dom så de får väl bli att baka fler imorn =)

Positivt idag: Frida =)

Ska fastna en liten stund vid facebook innan ja ska göra mat. Blir en ensam middag för ja orkar inte vänta till halv 9 å herrns hemkomst. Hmmm kanske en kopp banante oxå, fick ju hem de igår =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar