söndag 9 maj 2010

Hur funkar de?

Ja slutar aldrig att förvånas. Just nu är de tom att ja inte ens hinner bli förvånad el förvänta något. Ja har sagt de innan å ja säger de igen; Människan är fantastisk! På alla sätt å vis.

För de första: De regnade igår. De regnar lite nu oxå. Å folk blir som små åskmoln som vandrar runt å muttrar över vilket jävla skitväder..... Men så vitt ja vet har de regnat sedan moder Jord kom till. Inte varje dag men de har regnat. De är inte så att man dör av regn. Man får väl helt enkelt se till att aktivera sig inomhus el alt köpa regnkläder å gummistövlar så man kan vistas ute! Hur svårt kan de va???????????????????
Ja fick städat igår för ja va inte sugen på att ta på mig regnkläderna å gummistövlarna (JA ja äger faktiskt de =)) Ja insåg väldigt snabbt igår att nej, ja är inte dammallergiker för då hade ja nog varit död för längesen :-P

För de andra: Låt alla ha ett eget liv! Varför ska man tvunget bestämma över nån annan än sig själv? De funkar inte så! Alla är egna på ett el annat vis å då ska man låta folk va de oxå! Ja blir lessen, förbannad å besviken! Men ja kan inte göra nåt åt de, tyvärr...

För de tredje: Folk låssas som inget har hänt. Man säger ett å gör nåt annat. Man säger den förvridna sanningen å hoppas på att den riktiga ska förbli hemlig. Men de avslöjas alltid lika snabbt. Ändå försöker folk leva efter de dom sagt å fortsätta låssas att inget har hänt. Ja säger bara Fantastiskt hönni! Grattis till den förvridna sanningen, till de liv ni valt att leva utefter era egna förutsättningar, grattis!


Å till sist: De som händer på Facebook stannar INTE på Facebook ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar