fredag 26 juni 2015

Skottland

Har haft några helt underbara dagar i Skottland. Fick stängt av hjärnan och drack alldeles för mycket vin så jag fick kräkas lite. Dock sov jag ikke på toa, det händer tydligen bara i Danmark :)

Vi landade sent i söndagskväll, Tracey och Craig var på plats för att hämta oss. Hem till Cumbernauld och vi valde alla att krypa till sängs relativt omgående då våra kära vänner skulle jobba på måndagen och vi var helt slut efter en lång dag. 

Måndagen spenderades sen med att mobba den "hårt" arbetande Craig som jobbade hemifrån, när hans dag var slut tog vi tåget in till Glasgow. Vi var inne på Apple Store och kikade/klämde på iWatch innan vi gick vidare för öl, vin och mat! Tracey mötte upp oss och vi avslutade kvällen med drinkar på TGIF (bubbelgums-daquerin kan vara anledning till att jag kräkte....)


Försökte även lära Craig säga 7 och 77, hysteriskt kul!!!!!



Tisdagen var tänkt att viga åt Foo Fighters men dessvärre blev konserten inställd pga olyckan på Ullevi :(

Men istället blev det Edinburgh heeeeela dagen där vi först besökte Mary Kings Close http://www.realmarykingsclose.com/mobile.aspx
Efter det blev det en tur till The Dungeon http://www.thedungeons.com/edinburgh/en/ som tackade Dave Grohl så hjärtligt för alla besökare :)

Jag är ingen fan av skräck överhuvudtaget men det var en skräckblandad förtjusning att besöka the Dungeon :)

Vi var rejält trötta alla fyra efter en heldag så vi åkte hem tidigt. 


I onsdags var det dax att resa hem och vi åkte ut tidigt till flygplatsen för att hämta hem Traceys son som varit på skolresa till Auschwitz. 
Flyget var lite sent men annars har allt flutit på superbra. Ja förutom att dom stal min linsvätska på vägen hem för dom tyckte flaskan var för stor fast den inte innehöll 100ml.... 


Tack Skottland, tack Craig och Tracey! Vem vet när vi ses nästa gång ;)

❤️





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar