onsdag 14 december 2011

BÄBIS!!!!!



Fick världens bästa sms i Glasgow, Frida å David hade fått en pojk å Wilma hade fått en lillebror!!! 10dagar för tidigt men han va en snabb jäkel! Å så jäkla söööööt!!! Lillfisen Kewin, välkommen ut!


Vet inte om ja har så mycke att skriva om resan, vi va på olika pubar å drack öl, lyssnade på lite musik på olika pubar, kollade på fotboll (Celtic vann över Hearts med 1-0), umgicks med L å pratade massor, va ute å käkade middag, kollade lite affärer å sen lite detaljer;
Första kvällen skulle ja å L gå hem lite innan alla andra å vi ville köpa mat på vägen hem. Vi har ingen aning om va vi beställde men till slut hade vi fått 2 kebabrullar å 2 frigolitkartonger med friterad kycklig, friterad svamp å friterade lökringar. Vi hade mat för en hel vecka!!! Å de kostade oss 17,90 PUND! Eeeehhhh, vi handlade alltså mat för nästan 200 kr!!! Skrattade så vi höll på att ramla ihop på vägen!!

Tyvärr hände de även en tråkig grej, en av killarna trampade snett å bröt benet sista kvällen. Så han är kvar i Glasgow för de blev operation av de hela. Som de ser ut nu kommer han hem på fredag. Tyckte så jäkla synd om honom men vi gick upp alla till sjukhuset å hälsade på innan vi flög hem. Vi hjälpte honom med mobilladdare å samtal hem till päronen å även försäkringsbolaget så han va på lite bättre humör när vi väl åkte.

Som vanligt blev ja visiterad på flygplatsen men faktiskt bara här i Sverige. I Edinburgh klarade både ja å väskan oss men de fanns andra som fick väskorna genomsökta. Mest är dom väldigt känsliga med att alla vätskor ska va i plastpåsar men stackars Pontus hade glömt lägga av knivbladen han brukar ha i jobbebyxorna.... Men tjejen som kollade väskan sa bara att de inte va tillåtet å behöll dom.

När ja väl landade i lägenheten va kl 11:15 i måndes å tåget till jobbet går 11:40. Kastade mig i duschen å hann snabbt glimta till att på köksbordet stod en bukett å där låg en lapp "Välkommen hem mitt hjärta"
Hallå i hallonbåten, hur gölligt är lixom inte de??!!!

Ååååå vet inte ifall ja skrivit de men ja fick ju hem laaav i torsdeskväll så ja hann att få kramas lite innan ja åkte i fredes!!! Så nu väntar ja på att de ska bli imornkväll så ja kan få kramas lite igen!!

Nu är de litta film på tv å imorn blir de skriva julkort å kolla igen alla missade avsnitt på julkalendern å kanske även hinner se Så mycket bättre......

Över å ut!

1 kommentar:

  1. Fy fasen att bli kvar när alla andra åker hem.. O ligga själv på sjukan! =(
    Stackare!!

    Inte alla som köper körvalue mad för nästan 200! MATVRAK!

    Va ju attans va god tid du hade på dig till jobbet då.. NOT!
    Fattar inte hur du pallade åka och jobba direkt och fattar att du va trätter sen!

    Gött att ni hade kul iaf!

    Pössen <3
    // Tant C

    SvaraRadera