tisdag 6 december 2011

Ja H A T A R tisdagar!!!!!

Ok, allt började såhär:

Skulle va så himla duktig å diska å bädda å gå ut med soporna å allt sånt där man gör innan man åker hemifrån idag innan jobbet. Visst, ja gjorde allt men ja glömde lägga av nycklarna till soprummet å ja åker till Glasgow på fredag å då kommer laaav hem å sen åker han igen å ja kommer inte hem förrän på måndag å ja, då är han borta. Så bajb, du får ge faaan i att va hemma å tillverka massa sopor för du kan inte slänga de ändå... F´låt! :(

Stod på jobbet å fick en enorm lust att för full hals börja sjunga denna men gjorde de inte. Vet inte ifall den kanske spelades på radion å smög sig in i mitt huvud för de är så mycke annat som slamrar å låter på jobbet...
Iaf så sjöng ja inte... Men ja blev även lite sugen på att lyssna på detta hära å lite på att dansa loss järnet å sjunga å kanske kissa på mig lite av skratt till the one and only!

Dagen har dragit sig lååååångsamt förbi å de är såå typiskt tisdag. Åker hem å inser att jeeaaj, mina visitkort har redan kommit å dom skulle inte komma förrän den 21/12!!!
Öppnar å tittar, japp, snyggt attans. Ner till mor å far å ger dom vars ett.
"Eeeehhh de är felstavat här" säger mamma....
FAAAEEEEN OXÅ!!!

Ja kommer reta ihjäl mig för alltid på detta å ska elda upp vareneda ett å skita i att beställa nya! Bara för att ja kan!! Men OM ja mot förmodan beställer nya så lär de inte ske på en tisdag å definitivt inte när ja är trött!!

Å nu är ja för trött för att sura mer så ja får väl sova istället....

Över å ut å g'natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar