onsdag 31 mars 2010

Lite mera kanske...

Hmmm var ska ja börja....

Ja har varit i snowboard-skola 2 dagar vilket har gett tillräckligt för att våga ge mig upp i backen själv nu. Så ja, pappa å Peter har varit i backarna varje dag å vi hoppas att vi kan åka ner dom 2 sista oxå. Thomas har lite ont så han har varit försiktig å inte åkt så mycke.

Vädret har varit väldigt varierande här nere. I söndes va de lite moln, lite regn å lite hagel.
Måndes: ÖSREGN!
Tisdes: Strålande solsken!!! =)
Idag: Klart på morronen, regn vid lunch å snö i eftermiddes. Nu är de lite snöigt å ja hoppas de håller i sig å inte övergår till regn igen.

Annars är de sjuuukt kul att va här. Ja ska lätt kolla efter egna snowboardkängor å bräda sen. Kusinens skosingar är lite för stora i fötterna....

Träningsvärk har ja så de räcker å blir över. Men annars är vi ganska långt ner på skadelistan. Ingen blodutgjutelse än..... ÄN =)

Vi har även utnyttjat hotellets bubbelpool ett par gånger å ja har en liiiiiiten känsla av att ja kanske ska slänga i mer hårfärg när ja kommer hem för både handduken å bikinin är numer rödorangefärgade =)

Å ja är så jäkla stolt över mig själv! I måndes kom ja nerför den röda backen utan att ramla en enda gång!!!

Men igår blev de några vurpor å idag blev de ännu fler för ja fegade ordentligt för de va mycke hårdare snö idag än dom andra dagarna. Men med lite jävlarinamma så går de å ja kan ja erkänna att ja är en jävel på att kasta mig runt så ja kan resa mig igen =)

Är dock glad att allt inte har fotats el filmats för ja å Peter har gjort några fina vurpor tillsammans när vi voltat över varandra å nästan haft ihjäl oss. Men vi har skrattat gott iaf =)

Så mamma; detta är en kanonpresent!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar