söndag 22 maj 2011

AWKWARD!







De finns verkligen inget bättre å mer underbart ord än AWKWARD! Ja älskar att säga de å när ja gör de så blir de med ett leende på läpparna för de bringar fram sjuukt många minnen. Såna minnen man stoppar tätt om hjärtat å plockar fram när man vill att allt ska bli varmt.


I fredes kom världens bästa Fritte, Niklas å Wilmer på besök. Wilmer va tröttare än tröttast men vägrade gå å lägga sig. 23 kröp den lille killen ner i sängen å somnade på studs!

Vi satt i vardagsrummet å byggde LEGO. Niklas valde den något feminina varianten; ett öppet ridhus, medans ja valde den lite manligare varianten; en traktor! Vi hade sjukt skoj å ja vägrade ge upp innan ja hade fått ihop traktorn! Bygga LEGO är sjukt kul å ja hade verkligen glömt bort hur kul de är. Så de är tur vi får barnbesök ibland så ja kan få uppleva mina små barnminnen igen =)


I lördes blev de en sväng till HBG för att kolla när Emil körde gokart. Alla småttingarna va superduktiga å självklart blev ja sugen på att ut å köra själv. De är 10 år sen ja sist körde gokart så de blir ett definitivt måste i sommar!


Idag va de meningen att de skulle jobbats men de blev avbokat. Så istället har ja bättrat på min grisrosa färg som ja påbörjade för ett tag sen. Den är riktigt fin nu =)




Tänker spendera kvällen med att säga AWKWARD för mig själv! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar