måndag 3 september 2012

Välkommen ångest!

Idag kom den. Ångesten... Har nästan väntat på den faktiskt. Allt har snurrat på så jävla snabbt att ja knappt hunnit med att stanna upp å andas!

Ja får ångest över att ja nu ska ha eget företag. Klarar ja verkligen de? De finns ju dom som är fan så mycke bättre. Eller?!
Har fått pepp av både Anna som är en gammal klasskompis från Köpenhamn å en duktig guldsmed, å pepp från Alv som är min finaste kollega från tiden i Varberg å en übermega duktig guldsmed! Så om ja nu får beröm å pepp av dessa två, då kan ja kanske fixa detta. Eller?!

En annan del av ångesten beror på träningen. Ja tränar å tränar å tränar. Folk runt mig säger att de syns men varför känner ja inget just nu då? Ja kände redan första veckan att kläderna inte satt så hårt men nu?! INGET?! Ja, ja vet att de tar tid å de stannar av å blablabla. Men ja vill ha resultat. Antingen är alla mina gamla kläder faktiskt alldeles för små för att någonsin kunna sitta bra på mig igen el så tjaaa, ja har ingen bra förklaring.
Vågen är fortfarande 1 månad iväg, ja ska verkligen stå emot att väga mig! 2 månader MINST å sen hoppas ja bannemig på att ha fått lite resultat.
Nya skor är iaf på väg, dansar ju zumba 3-4ggr/v å mina vanliga skor är inte bra till de. Så ja får väl hoppas att de känns bättre med nya skor som faktiskt är till just zumba.

Sen får ja ångest över att ja inte är kreativ!!!! De finns så mycke ja vill göra men ja har ingen ork till att faktiskt ta tag i de!!! Lina å Karin är grymma inspirationskällor men nej, ja tar inte för mig att göra nåt!
Ja vill fixa vårt vardagsrum, finns ännu inga gardiner här, ja vill fixa garderoben så man kan få plats med allt! Ja vill fixa mina rullar så ja kan hänga upp mina smycken istället för att låta dom skräpa i hyllorna på sänggaveln.... Sen känner ja, ska vi bo här? Ska vi inte ha ett litet mysigt hus?? Inget överdrivet men ett litet?? Som bara är till oss?? Å så får ja ännu mer ångest!

Ja börjar tröttna på allt som har med hår å hårfärg att göra! Men va ska ja göra då?? Ska ja återgå till rött el ska ja bli lite ljus igen? Ska ja klippa av allt el ska ja verkligen spara till de där långa ja en gång haft?
JA  BLIR TOKIG!!!

Så nu har ja fått gnälla av mig lite! Nu tar vi tag i denna veckan å åker till jobbet å hoppas på att sjukt många paket kan ramla in! Sång ja behöver, sånt ja vill ha, sånt ja faktiskt beställt!!!

3 kommentarer:

  1. Hörru du! Det där är alldeles för mycket på en gång. Du ska inte sätta för stora krav på dig själv. Nu är du nybliven företagare. Det är vad du måste prioritera. Träningen är också jättebra att du sätter långt fram så din kropp håller för vårt yrkesval. Jag förstår såklart att du vill gå ner i vikt (inte för att du måste!), men att du faktiskt tränar är viktigast. Så länge du inte slänger i dig hur mycket onyttigheter som helst så kommer vågen visa resultat. Sakta men säkert. Allt det där andra kan du fixa med när du orkar och har energi. Inget att ha ångest över. Vi vill ju inte att du bränner ut dig själv innan du knappt har börjat på företaget ditt.
    Ta hand om dig! :)

    SvaraRadera
  2. Det kommer att lösa sig, sötnos. Du har ju massor med bekantskaper som sprider ordet och du har ju redan beställningar så det är bara att tuta och köra!

    Skit i vågen och ta fram ett måttband istället? Du kommer säkerligen att modellera om dig rejält i kroppen efter muskler och zumba och allt sådant därnt. *vill också prova zumba men bor man i skogen och jobbar hela veckorna så är det bara att ta på sig joggingskorna och ge sig ut i blötan. ;)*

    Och på tal om trassliga hörlurar... http://www.cutoutandkeep.net/projects/make-beads-on-your-earpiece HÄPP! =)

    PUSS!

    SvaraRadera
  3. Lugn o fin...

    Klart som FAN att du klarar ha eget Patsky!!!
    Du är så medveten om vad du vill, så det finns inga tvivel på att det inte kommer att gå bra!!!
    KLART det gör!

    När det gäller träningen, så blir ju liksom fett till muskler och då märker du kanske inte av någon big bauta förändring i nuläget! Men det SYNS att du gått ner, så om dina kläder inte blir större, som du kanske önskar!

    Håret..
    Du va sketa fin i håret när du hade klippt det kort... Och du passar i alla hårfärger så du vet det!!
    Till och med grönt! =)
    Gör det DU vill göra och trivs med!

    Och du..
    Du ÄR kreativ!!!
    HALLÅ I HALLONBÅTEN!!
    Att köra igång ett nytt företag är väl för helsicke att vara kreativ om nåt!!!!
    Sen att du kanske vill göra mer hemma, men inte hinner just nu är en annan femma!!!

    Take care!
    Pössen
    Tant C

    SvaraRadera