lördag 15 november 2008

vattengympa bara för gamla?

Ja de kan man fråga sig. Blev medtvingad av en kompis på vattengympa imorse. Kl 7 ringde klockan en lördag! Jösses va ja har blitt seriös med detta... Lite i 9 va vi på plats. Hon har provat på de innan å hon gillar de å för att ja ska få med henne på fler boxningspass så lovade ja att hänga med på detta. Medelåldern va ovanligt låg idag tydligen. Normalt ligger den på 95 men idag va den nere på 65 =)
Visst man kände ju att man tränade för de va jobbigt men plaska runt i en bassäng är nog inte min grej. Men snäll som ja är har ja lovat att ge de ytterligare en chans.....

Hade tänkt att riva ut min gamla bilstereo idag men ja är en dålig människa.... Åt en dunderbrunch med Susanne efter plaskandet å kollade på film. Sen sydde ja ett kuddfodral. Lika bra att sy så mycke som möjligt när väl symaskinen får lov att komma fram =) Så nu sitter ja här å känner inte alls för att gå ut till bilen å pilla. Men söta S har lovat att hjälpa mig imorn efter träningen =) Så slipper ja göra de helt själv!!!! Ja, ja är lat...... =)

Om 6dagar åker ja till Växjö å till underbara skumbananen =)
Ska bli sååååå skoj!!!!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar