söndag 11 oktober 2009

Ajajajaj men jösses =)

Nu är man nere hos päronen men de är väl snart dax å bege sig. Fast frukost ska först ätas =)

Kom ner i fredes efter många svordomar. Hojen ville inte starta för den hade stått för länge så ja fick vackert gå ner å knacka på hos David å Frida å be David hjälpa mig putta igång den. Å snäll som han är så gjorde han de. Sprang å skrattade omvartannat men till slut fick vi igång den. David va ju den som satt på så han fick ju köra den en liten sträcka iaf =)
Bytte om snabbt som attans, sa hejdå å trevlig helg sen körde ja till Falkenberg. Ner till Alltidäck å hämtade upp Lasse å min bil å sen ner till mor å far =) Har nog aldrig frösit så mycke i hela mitt liv när ja kört hoj, fy fonte! Tappade känseln i höger pekfinger å va helt blå om läpparna när vi kom fram. Men nu är den avställd å när ja har orkat tvätta å fota den så åker den ut på annons så får vi se om nån annan vill ha den..... Min lilla Suzuki......

Igår vaknade vi redan halv 8! Käkade frulle å pratade en stund med mamms å papps innan vi körde till Karlskrona. Bror hade varit ute å festat i fredes så han va inte jättepigg men han fick trots de gå upp å plåga lillasyster en stund. Nu är benet klart så när som på bakgrund å de räknas 2 sittningar till innan ALLT är klart. Va bombsäker på att de skulle göra apont på låret för Esa har sagt de men just på sidan va de inte så hemskt. Gjorde mer ont närmre framsidan å baksidan av låret. Sista ifyllningen på min bananasplit gjorde sjukt ont men ja gjorde allt för att bita ihop å få de klart. Tror inte ja kved överdrivet mycke. Snyggt blev de iaf, får lägga ut en bild sen =)
Igårkväll blev de middag, öl å fotboll. Tror de är första gången de visas fotboll på mammas å pappas tv =) Men eftersom vi va så sjukt trötta så va de inte jätteintressant + att ja hade på känn att Sverige skulle förlora. Klart ja hoppades på vinst men så blev de ju inte.

Idag ska de hämtas Alv på tågstationen. Sen har vi nog diskuterat fram en lösning till Alvs bilproblem =) Men innan de ska hämtas någon Alfie så blir de filmkväll, alla 4 Johan Falk filmerna åker hem idag =)

Nu; frulle! =)

2 kommentarer:

  1. Vadau ölla da finnes tvau te!
    Papps

    SvaraRadera
  2. ja ja upptäckte de =) men shit pommes va bra dom va, kollade på 3 igår å troligtvis den sista idag =)
    Många tack papps! Pussåkram

    SvaraRadera