fredag 23 oktober 2009

Skoldag

Japp få va de fredag å de innebär skola =) Håller på med en broshmekanik å de går ganska bra om ja får säga de själv. Men som de sig brukar om fredagar så kommer ja säkert sakta ner tempot nu å inte bli klar alls.....

Kudde å Lennart kommer på middag ikväll, Lasse ska göra flygande Jakob. (Ja kan inte så då får han laga mat =)) Har inhandlat vin så ja å Ludde kan sitta å dricka medans Kenneth ger Lasse goda råd i köket ;-)

Nu har ja iaf slutat bita mig i tungan, när en korkad kommentar fälls får dom svar på tal. JA vill inte bara sitta tyst å samla på hög för då slutar de med att nån får på truten.... Så de så!

Va hemma med mini igår å sen va vi ute å åt, väldans trevligt. Fastnade vid Facebook som vanligt när ja kom hem, va på väg ner till Frida för att säga hej men hon va på seans(?) så vi får ta å säga hej idag istället. Lasse kom hem runt 9 å då gick ja å la mig =)

Ja har kommit på att ja behöver semester. Semester för att kunna hälsa på alla. Jobbar om veckorna å alla bor så långt ifrån så man kan inte riktigt bara köra för att ta en kopp kaffe. 40 mil tor för lite kaffe en vardag?! Nejtack!

Denna helgen blir de middag med grannarna, inflyttningsfest imorn.
Nästa Helsingborg.
Efter de tror ja att ja är fri...
Sen spelar Klös hos Hurriganes
Å sen är de en födelsedag
Kungsbacka
Klös på Oden Harley
Troligen Malmö å hälsa på Kim =)
Ledig....
Jul!!!!!

Giv mig styrka att klara mig igenom detta, när ska ja få träffa mor å far igen??????

3 kommentarer: