onsdag 26 januari 2011

Glasgow!

Har verkligen haft den mest roliga helgen i hela mitt liv!

Ett gäng på 23pers där nästan alla känner varandra. Ja va väl mest ny men L kände inte heller så många, bara hört talas om.
Flög iväg i fredesmorse efter att vi mött upp R å alla andra i Skavsta. Flygresan ner va ganska seg för ja å L hade suttit uppe hela torsdan å druckit kaffe å gjort naglar :P Så vi passade på att halvslummra lite....

Landade, tog bussen in till Edinburgh å sen tåg till Glasgow. Checkade in på hotellet, lämnade väskorna å ner i baren å tog en öl. Sen gick vi iväg å kollade lite på stan, stannade till å käkade å sen va de pubrunda el nåt. Va på massa olika pubar å ja har ingen aning om va alla hette men de va skoj. Lärde känna 3st helknasiga killar åja har nog aldrig skrattat så mycke i hela mitt liv! Vilka lirare!!! :-D

På sista puben hände de som ja hade haft på känn, kul att åka till Glasgow för första gången i sitt liv med människor ja aldrig träffat (jo L å R hade ja redan spenderat en hel helg med å tack gode JÖSSES att dom är helt underbara å ja å L har funnit varandra!!!) å bli DUMPAD! Japp, ni läste rätt. Han väljer att säga till mig i Glasgow att de är slut. På fredan. Vi skulle åka hem på söndan. Tack för den!

Men ja har vägrat gräva ner mig, ja har gjort allt ja kunnat för att ha kul å ALLA har verkligen pushat mig att ha skoj. Känns helt underbart. De bästa av allt är att ja har knappt behövt anstränga mig för att ha kul :-P

I lördes blev de hotellfrukost, dock inte så fancy som de låter. Åt en halv macka tror ja... Sen upp å göra vid sig, ner till Kotte, Ryda å Matza å vänta ut tiden tills vi skulle ta taxi till arenan. Kotte är en av dom absolut sjukaste människorna ja mött å en helt fantastiskt rolig å trevlig sådan!

Väl vid arenan (vi åkte tidigt för att hinna in på puben innan) blev de ex antal öl på 2 olika pubar. Sen in på Celtics hemmastadio. Visst fankens va de mäktigt även om ja inte är överdrivet fotbollsintresserad. Ja å L såg första halvlek, missade dock målet från Celtic för vi gick å köpte kaffe å pizza. Upp igen, hitta platserna å titta lite till. Men vi gick efter en liten stund in i 2:a, vi hängde på Jocke å Johan å drack öl =)
Sen mötte vi upp alla andra när fotbollen va slut å fortsatte dricka öl.
Senare på kvällen va de konstert, Derek Warfield and The Young Wolfetones. Helt fantastisk konsert! Magiskt!
Efter konserten blev de McDonalds å sen hotellbaren.

I söndes blev de en lång hemresa. Vi tog taxi från hotellet 9 på morronen å va hemma i Varberg 1 på natten... Vi kunde inte landa i Skavsta för de va dimmigt så vi fick flyga upp till Arlanda istället.... Å sen bussas ner till Skavsta å de tog 2h!!!!!!!!!!!!

Jaja, som sagt ja har haft en helt underbar helg, ångrar inget å längtar tillbax som bara den!!!!!!!!!!!!

Mitt nya jag: Silikon Patsky ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar