onsdag 19 oktober 2011

Dag 29!

Va har ja lärt mig den senaste månaden?

Ja vet väl inte om de är den senaste månaden å ja vet inte ifall ja kan kalla de nåt nytt men för var dag lär man sig mer å mer vilka som är ens riktiga vänner å inte. Man slösar alltför mycke energi på människor som faktiskt inte ens förtjänar de. De kan va skönt att hålla vissa på avstånd för ibland kan man behöva just den personen.... Å man kan inte va alla till lags alltid med de är kul när gammal vänskap blommar upp!

Men att bli baktalad, de förtjänar ingen. Va ärlig istället, får du frågan, ge ett ärligt svar. Varför ljuga?? Visst sanningen kan svida men de svider mer om man ska leva i en lögn för alltid....

Även ja kan ödsla energi på onödiga människor. Den sista tiden är det speciellt 2 pers som har tagit energi från MÅNGA. Men de är dax att de är slut på detta. Ja ska lägga allt åt sidan å glömma dessa patetiska lögnare. Ja behöver inte dom, å visst dom behöver säkert inte mig heller. Men ja kommer ta avstånd å ja kommer låssas som att dom inte finns!

Sen har ja upptäckt hur läskigt de kan va med 2 människor som tycker å tänker samma..... Å ju längre tid de går destomer inser man att de är mer å mer saker man tycker å tänker lika om.... En ganska härlig känsla faständå lite konstig =)

Nu blir de lite äventyr idag som kanske kommer att avgöra lite av framtiden =)

1 kommentar:

  1. Ja du.. Dom där energitjuvarna är inget att hänga i julagranen!
    Sätt en raket i röfva på dom. Puff o blau rög, sen är man av med dom!

    gjorde "slut" med ett gäng "kompisar" för många år sen, då jag tröttnade på deras snack o deras utnyttjande mot mig. Ringde runt o sa min hjärtans mening..
    "Men så kan man väl inte göra" var det en som sa. Jo, det kan man!

    Det är lite läbbigt är man upptäcker att man synkar med andra människor! Att tänka o tycka samma sak, det är häftigt det!

    Pössen
    CH

    SvaraRadera