tisdag 25 oktober 2011

Lönedag oktober...

Tusen tack C för alla dina fina kommentarer. För er som vill läsa dom får ni kolla på dag 22, 25, 25, 26, 27, 28 å 29 tror ja de va =)

Jahopp.... Då va de lön i oktober oxå... Vet ni, de är bara 2 månader kvar sen har man revit sönder alla inslagna klappar man får å kastat pappret, barnen har bråkat å gråtit över saker som gått sönder, någons familjemedlemm har blitt för full osv osv... Men ja skiter i de för ja gillar julen bara för att ja får va med min familj =) Så de så!!!


Blev hockey i tordes, tyckte de gick lite trögt för HV men till slut fick dom in ett mål mer å de blev iaf 2 poäng. Lördagens match sågs på tv, va litta nervöst mot slutet men där fick vi iaf 3 poäng. Någon fick ju biljetter av sin chef idag så någon kunde gå å titta på dagens match.... Denna någon är inte ja men de är ok för ja är fanimej för trött för hockey idag... Vet iaf att HV vann tillslut å de blev 2 poäng idag igen.... Men Mac är nere å skäller på spelarna från mig nu så de är 3 poäng som gäller nästa match :-D

Passade även på att hälsa på några av mina småländska vänner i lördes. Blev inte så mycke bus med lillfisen Wilmer för han va lite hostig, men lite blev de iaf å lite vin.... =) Alltid lika skoj att träffa dom å inse att alla är precis som sist =)


Nu ska här jobbas ett tag framöver, de är väl igentligen bara tacka å ta emot så ja slipper tänka på när, var, hur å hur mycke pengar ja får.... Så ja, tack för att ja får jobba... El nåt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar