onsdag 9 november 2011

Morr, spott å fräs....

Idag tänker ja va exakt så sur som ja ser ut att va för 10 år sen.... Ja vill inte va glad idag!! Så de så!!

Har beställt kläder å mycke satt fint men den klänningen ja ville ha mest av allt, den sitter men hösäck!!!! Huvet är för litet, brösten är för små å röven way to big!! Japp, ja är bitter å väldigt missnöjd idag.

Ringde ett samtal igår å personen skulle va tillbax för sent för att ja skulle hinna ringa igen å inte missa bussen. Provade på nytt idag å de är samma sak!!!

När ja ska ta bussen till jobbet måste ja ut till stora vägen (japps, ja bor i en byhåla) men de är ju bara de att ja behöver upp till optikern å köpa linsvätska för de va ja ju för lat för igår. Å var ligger optikern?? Jo, vid busstorget, en bit ifrån stora vägen men min bussjävel vill inte köra inom busstorget av nån korkad anledning för de har den ju gjort i 100år innan!!!!!!!!!!!

Ja är trött å bitter å vill helst bara krypa ner i sängen igen å bara va!!! Dricka massa te å mööjjsa ner mig å kolla på Grey´s Anatomy.... Men se på fan, de går inte för ja ska va en duktig tjej å jobba å boxen är i Hässleholm.

1 kommentar:

  1. Man FÅR vara bitter och grinig emellanåt, hur skall man annars kunna vara glad resten av tiden? *massa kramar och tjuvnyp i rumpan*

    Vet du, jag tror fanimig att de syr vissa kläder konstigt MED FLIT för att man skall få sådana där episoder... Skulle inte förvåna mig det minsta!


    Internetet fungerar sisådär, Telenor har dessvärre inte världens bästa täckning här ute i bushen men det fungerar! =)

    SvaraRadera