fredag 3 februari 2012

IKEA!!!!

Sådär ja, då har man varit å shoppat på IKEA med mor! Men först innan vi tog oss dit svängde vi inom MJ´s i Osby. Så nu fick ja shoppat 2 nya muffinsburkar å 2 nya jättefina krukor med änglar på =) Bilder kommer väl sen när ja orkar =)

På IKEA va ja ute efter skohyllor, röda, men dom fanns såklart bara i svart. Ville ju helst inte ha svart så ja väntar med att köpa hem de. Vi har ju skostället sålänge så de får duga.
Sen blev de inköpt lite filtar att ha i soffan, glasburkar att ha massa trams i å även en hylla som ska fungera som ett skafferi. Vi har väldigt dåligt med utrymme i köket så vårt ena skåp där ja vill ha lite typ muggar å sånt är idag ett skafferi. Men de ska vi få ordning på ikväll när ja ska skruva IKEAskåp!! *LYCKA*

Mor köpte hem nya dricksglas å lite annat smått å gott =)

Sen fick ja ju svänga inom posten å hämta paket oxå! Beställde sängkläder å gardiner tidigare i veckan å nu har de kommit! Så de ska oxå upp =)

Tant C!!!! Ja har en sak till dig ;)


De verkar som att laaav har bestämt han ska ha lite fredagsmööjjs med papps i garaget så ja har inte en aning om när vi kommer hem ikväll!!! Men ja ska ha upp både skåpet å gardiner i köket sen bryr ja mig inte ett skvatt om hur sent de blir =)

Har precis pratat snabbt med Camilla oxå. Hon, Putte å vovvarna kommer ner imorn!!!!!! Har inte träffat henne sen ja köpte bilen av dom i mars! Så de ska bli skojsigt =) Ska prova på mina kökskunskaper oxå, laga lite mat å de ska bannemig va glutenfritt till lilla Putte. Meeeeen med en mor som är kock å har delat med sig av sin kunskap så vet ja ju va ja ska ha med å INTE! =)

1 kommentar:

  1. WHAAAAAAAAAAAAAAAAT????
    Din buse!!!
    Nu fattar jag varför du hade ditt lilla illmariga flin i anstycket när du satt här o kollade på Jotex sida...

    Kul mä nya saker.. Piffar alltid upp tillvaron o inte tala om hemmet!

    Pössen
    Tant C

    SvaraRadera