måndag 6 februari 2012

Måndagmorron = lat Patricia

Ååååååå!!! Måndag å ja ligger kvar i sängen så länge ja bara kan. En jättefördel med att börja 12:30 är att ja med gott samvete kan ligga kvar länge i sängen. Men allt gott har nåt ont med sig.... Nackdelen i detta fallet?! Ja spillde te i sängen....


Helgen har varit underbar! I fredes va de ju IKEA som gällde med mamma. Laaav å pappa kom hem från jobbet å valde att ha lite fredaxmööjjs i garaget... Ögonen gick i kors på mig så trött ja va!!! Väntade å väntade å väntade på att laaav skulle komma in å säga att vi skulle åka hem.... De jobbiga i de hela är att vi åkte hem vid halv 8 på kvällen å de är ju faktiskt inte så sent men ja va dödstrött!!

Men väl hemma ville ja ju såklart pyssla med mitt IKEAskåp å mina nööjja gardiner så tröttheten blev knuffad till sidan!


Jättefiiina gardinerna!!

Syns kanske liiite bättre på denna bilden?!

Nööjja IKEAskåpet!! Mitt skafferi!!!

Nederdelen fick en liten fin glasdörr!!


När allt var fixfärdigt kände ja hur jäkla trött ja va!! Så de blev sängen på studs!

Lördagmorron å vi va lite trötta. Putte å Camilla skulle ramla in här runt 14 å innan dess visste vi att vi va tvugna å handla...

Så de blev en sväng inom Blomsterlandet så dom där förbannade BejaminFikusarna kunde flytta ut på balkongen å dö el nåt! 



När ja orkar å har ordentlig jord hemma ska dom planteras om så dom passar bättre i krukorna =)

Vi hann som tur va även inom affären för att handla lite lite mat till kvällen! Å omtänksam som man är så tänkte vi på Putte som är gluten å undvek sån mat. Eftersom ingen i min familj el släkt är allergiker så tänker man inte på de så ofta å de blir en liiiten omställning när man plötsligt inte kan laga all sorts mat. Men middan innehöll inget gluten alls å frukosten blev glutenfri iaf =)

Vin, alkoholfri öl, vanlig öl å Maxi Yatzy så va kvällen räddad. Massa mööjjs med världens goaste Capone å Saga (finaste pitbullsen ever!!!) å att ha hund i sängen, MAAAJ GAAAD va ja saknat de =)



Tack alla för en underbar helg, de va precis va ja behövde =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar