måndag 13 februari 2012

Känslan kommer tillbax...

Gomorrn!
Upp å hoppa!
Finns ju tid att förlora om man ligger förlänge i sängen!

El nej, egentligen är ja absolut inte så pigg som ja kanske utger mig för att va!
Men har ja sovit gott inatt i ett halvfärdigt sovrum?? JAPPS! =)

Meningen va att 1 vägg skulle målas, hallonröd. Tror ni färgen räckte? NEJ! För plötsligt tyckte väggen nog att den skulle suga åt sig ALL färg på missa ställen bara! Väggen va flammig som bara den! Å vi insåg att affären va stängd så mer färg kunde inte inhandlas i lördes....
Å eftersom vi målade i sovrummet så va tanken att vi skulle sova på soffan. Men efter att ja vaknat till liv efter 2h sömn, muttrade något å surade lite så beslöt vi att vi skulle sova i sängen iaf. Å de gick ju hur bra som helst =)

Igår va vi å köpte färg såfort allt va öppet. Nu blev de en liiiite mörkare hallonröd än den som satt på väggen redan men nu är väggen inte flammig längre!!! =) Å de blev faktiskt fint med den lite mörkare färgen oxå. Sen satte Mac´s mamma lite griller i huvet på mig så nu blir resten av sovrummet grått =) Å 1 vägg är redan klar (vi hann inte mer igår efter flytt av dom sista möblerna å en tilltvingad middag hos Mac´s päron ;)) å vägg nr 3 målar ja kanske innan ja åker till jobbet idag el så målar hjärtat den när han kommer hem! Min tanke nu på morronen är att försöka återställa min garderob iaf så lite av allt kaos försvinner från vardagsrummet.

Lisen å hennes nya va här igår å hämtade möbler. Så nu är alla möbler som fanns inne i lägenheten å i källaren flyttade. Nu är här bara VÅRT! Å nyckeln är överlämnad så de känns mer å mer som vår lägenhet. Nu ska bara papper skrivas å sen är den vår på riktigt! El ja, vi hyr ju men ändå..... =)

Bilder kommer sen när allt är klart!
Nu blir de te å sen fixa sovrum å sen åka till jobbet tidigare....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar