måndag 26 augusti 2013

Konstigt man blir dum i huvet?


Idag verkar det som att ALLA i hela världen går på någon form av diet el ska opereras, allt för att bli smala! Jag själv, vetifan om jag inte själv är sämst, kan inte bestämma om jag ska banta el träna el svälta el äta ihjäl mig!

Är galet less på mig själv, är grymt duktig ca 1,5v  sen faller allt. Jag kommer inte över min jävla tröskel!
Har ett gymkort jag inte utnyttjar, har träningskläder i garderoben som inte används och kläder som börjar sitta åt mer än tänkt! Pratar mest och hoppas på att hitta motivation men vet innerst inne att riktigt så fungerar det inte.

Var uppe i Kungsbacka i helgen, blev även en runda på Liseberg. Milla dricker bara sin mat just nu och hon var verkligen duktig som höll det hela helgen fast vi var på besök. Känner att jag inte själv skulle vilja banta genom shakes, dels är jag för snål (500kr/v är galet mycket för 1 person!!!!) sen vill jag nog hellre äta och träna....
LCHF har funkat för mig innan men där tappar jag lust att äta efter ett tag. Min tränare sa att hon hellre tycker jag ska tänka på GI men jag har inte riktigt kollat på den maten. Vet att det påminner lite om LCHF.

Men jag måste nog först hitta mitt jävlarinamma innan jag ens funderar på hur, när el vad jag ska äta.

Bara fullkomligt älskade Suzans inlägg, framförallt delen där hon skriver:
 Oavsett hur tufft det känns, hur less du är, hur gärna du vill ta en genväg eller hur mycket du längtar efter att ge upp så le stort och tänk på att jag står bredvid och hejar.
Så ja, idag Suzan är du med mig på gymet kl 8:30! För så långt tänker jag iaf ta mig idag!

Här har vi mig idag kl 7:00, 77,9kg tjock

Minus 10kg är drömmen och en platt mage!


5 kommentarer:

  1. Det som jag fortfarande tycker är det som har fungerat bäst och som inte har varit horribelt dyrt är faktiskt Viktklubb.se, det var det som fick mina tio kilo jag hade att försvinna. =)

    Däremot suger det att man har det där fulfiltret när man ser sig i själv i spegeln men ingen annan ser det. Du är jättefin och det är nog värre i ditt huvud än på riktigt. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Alfie! ❤ Japp, fulfiltret är på för jämnan nu fast det kan ju bero på allt annat oxå runt omkring och inte bara mina alltför små kläder.

      Å du, du borde verkligen banta bort det dumma från ditt synfält. Så kanske jag kan försöka göra detsamma med mitt.

      Puss

      Radera
  2. Jag tror inte på de där "drick-dieterna".
    Tillfälligt verkar alla rasa i vikt och visst, det är kanske inte så konstigt. Men prova lev på en sån diet. Man tröttnar såklart! Och när man väl börjar äta igen, vad händer då?
    LCHF och GI i all ära. Har själv ätit det. Tyckte också det blev drygt i längden och effekten avtog efter ett tag. God mat dock och man fick äta så mycket man ville.
    Som om det nu skulle va bra?
    När jag hade fått Charlie som krävde allt och lite till utav mig, hade jag svårt för att hinna få i mig mat och när jag väl åt blev jag överraskad av hur lite man egentligen behöver äta för att bli mätt. Jag blev ofta avbruten vid måltiderna och när jag hade grejat färdigt med Charlie så var jag helt plötsligt mätt utan att ha ätit mer än lite grann?
    Jag tror personligen att äta allt i mindre mängder är melodin. Frossa i godsaker en kväll i veckan. (här hemma kör vi med fredagkvällar) Man MÅSTE få äta godis! =)
    Och sund vardagsmotion. Träning i vardagen. Bära kassar, bära barn, bär Mac uppför trapporna osv osv ;)
    Och du.... du är inte så tjock som du tror!!!!!
    Du har en cool stil, är förbannat trevlig och har asgrymma skor. Räknas inte det då???!
    Fastna inte i batningsträsket! Lev och ha kul, det andra löser sig med ett sunt tänkande. Låt det ta ett år eller två att bli av med det där lilla goa extra. ;)

    kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äta mindre är absolut en förbannat bra grej. Vet flera som slutat ställa fram all mat på bordet. Själv äter vi oftast framför tv:n och fördelen där är att man hinner känna mättnadskänsla på väg tillbaka till köket och orkar därför bara ta en gång!

      Vardagsmotion får bli att ta mig till gymet, du får gärna lämna Charlie hos mig så jag kan bära honom upp till fjärde våningen, tror det blir för jobbigt att bära Mac ;)

      Tusen tack för dina fina ord, dom värmer något otroligt!!!

      Massa kramar ❤

      Radera
    2. Bära mig upp för trapporna... En lysande idé.. 😄

      Radera