lördag 14 mars 2009

En lördag i städningens tecken

Japps, mammsen är på besök å självklart va de lite att anmärka på. Ok, ja är inte världsbäst på att damma men va gör de när ja inte är allergisk?? Men men. Vaknade vid 9 idag, mammsen va redan uppe å satt i soffan å stickade. Frukost dukades fram å av å sen skulle vi städa..... Dammtorkade HELA lägenheten, dammsög överallt å sen lite undanplockning av allt som bara va ivägen. Efter de körde vi till Veddige för att hämta en styck bakfull bror å sen körde vi till GeKås. Har inte på evigheter sett så mycke folk där. Stackars mamma som inte varit där på 20 år blev nog lite avskräckt å de dröjer nog ytterligare 20 år innan hon åker dit igen =)
Hittade lite braattha grejor. Sen va de dax för en tur till Tvååker å kolla in brors place som ser riktigt fint ut nu för tiden. Lämnade honom i Veddige på vägen hem å sen körde ja å mamms hem för att fika å sätta upp sänglampor. Tanken va att vi skulle ut å promenera efter de men istället valde vi att slappa lite å sen laga mat. Å nu sitter man här igen framför tv med sjukt mycke godis på bordet..... Suck!
Kommer nog lägga mig ganska tidigt ikväll känns de som....

Å ja just de! Farbror; fyllesamtal till mig KAN va ok (dock inte alltid) men de bör undvikas att ringa mor min. Du vet ju att hon har ett jäkla temperament. Ja svarade inte då ja visste att flera människor med mitt nr va berusade igår å ja orkade inte med fyllesamtal. Så du vet.

1 kommentar:

  1. Men Patricia, det var inget vanligt fyllesamtal, det var tänkt att det skulle bli ett viktigt samtal ;-)... Jo, jag vet, men klockan var ju bara strax efter 23.00 :-O...

    Nu är vi hemma igen och laddar om för nästa fest!

    Kram kram

    Mange B

    SvaraRadera