måndag 2 mars 2009

Skrotutbildning?

Helgen har varit bra. Va hos min skumbanan å vi myste å umgick å fikade å dansade å käkade. Precis som de ska va =) Kom hem i ganska god tid igår, inga poliser! Pratade både med mor å far å Hulda i feleton. Samtalet med Hulding varade i över en timme å de va precis va ja behövde. Skrattade massor å ja hoppas att vi kan ses snart. Alltför längesen sist.
Men efter allt detta va ja helt slut..... Fast ja va tvungen att läsa lite innan ja kunde somna =)

Fick ett väldigt konstigt mess inatt.... Farbror, om de är nåt du känner att du måste berätta el så så snälla gör de.... Blir ju så jäkla nyfiken =)

Va ganska så pigg imorse fast de blev lite sent igår. Hade tänkt cykla men ångrade mig å tänkte att bilen inte ska stå stilla för länge för då kanske han blir lessen... =) Kändes som att de skulle bli en bra dag på jobbet men ack så fel man kan ha. Visste ni att om man har en viss utbildning så duger man inte till att göra skitgöra?! Fast att de är beordrat från chefen att ALLA ska göra de så är de alltid nån som inte tycker så å struntar i de..... Tröttsamt värre. Men värst av allt är nog att man blir ifrågasatt.... Ja ska väl för bövelen inte bli ifrågasatt av mina kollergor om de ja säger verkligen är beordrat från chefen el inte????? Mycke morr blev de efter detta å nu har ja huvudvärk.... Men de håller på att rinna av å snart kommer Alfie å Sus å käkar lite med mig å troligtvis kommer vi bara snacka massa skit som vanligt =)


12,5 v kvar sen åker ja =) WIIE!!!!

2 kommentarer:

  1. Du ska besiktia Suzuki´n fredagen den 15/5 kl 16.00 i Kristianstad, pris 260:- Papps

    SvaraRadera