tisdag 10 mars 2009

Prata med sig själv...

Har ni nån gång träffat på en människa som är så lik dig i tankar å sätt att de känns som att sitta å prata med sig själv??? De har ja.... Vi är så sjukt lika. Även om delar i våra liv har utspelat sig lite annorlunda så tänker vi likadant om hur de ska lösa sig.
Hade Susie på besök igår å vi drack lite te å pratade en hel del om allt å ingenting. Å de va verkligen som att prata med mig själv fast genom en annan människa.... Skumt. Men ändå känns de rätt kul. Tror vi kommer ha många intressanta samtal framöver =)

Har varit väldigt tyst idag på jobbet.
Vaknade imorse å va helt igentäppt men ändå ganska pigg. Tänkte att "ja kör till jobbet å blir ja sämre kör ja hem" När ja väl kom till jobbet kunde ja knappt prata, snarare bara kraxa. Hade ju ingen att prata med här hemma så ja blev lite paff själv av att ja inte kunde säga nåt. Så ja har varit ganska lugn å tyst iadg. Chefen har skrattat massor å mobbat mig =) Tror alla tyckte de va skönt med lite lugn å ro faktiskt....Även ja. Men de är ju såååååå jobbigt att knappt kunna prata. Ja som maler hela tiden! Men jaja, hoppas de går över snart. Ja blev iaf inte sämre på jobbet å ja har ingen feber, bara förkylningen.
Har varkens tid el råd att bli sjuk nu.... Så ja hoppas detta släpper snart. Fick Vicks-salva av mini som ja ska smörja runt näsan å på bröstkorgen ikväll så ja kan andas lite lättare. Har verkligen snytit sönder näsan på bara en dag. Så japps, ja ser för jävlig ut =)
Har insett att fast ja inte vill så måste ja ta nässpray inatt. Hatar nässpray..... Får bara näsblod av de men ja måste ju kunna andas så tyvärr.....

Blir lika förundrar varje gång ja blir förkyld. Att så mycke snor kan få plats i näsan. El i huvet el var de nu lagras. Men jösses, snyter mig hela tiden å de kommer bara mer..... WHY?????

Nu är de dax för att läsa igen. Ska snart se andra filmen men Paul ville oxå se den så ja får väl vänta tills han kan nångång.... Men läsa gör ja massor ändå =) Så kan ja snart se tredje filmen oxå =)

1 kommentar:

  1. vi kommer ha massor av underbara samtal tror jag =) hoppas du frisknar till snart gumman =)
    o du hatar du mig? (skånsk dialekt) hahaha
    puss o kram

    SvaraRadera