måndag 13 juli 2009

Fyllesamtal =)

Ja är alltid drabbad av detta fenomen =) Men de gör inget. Även om samtalet i sig inte innehöll nåt speciellt viktigt så är de ju trevligt att man är påtänkt ibland =) Farbror Magnus är en riktig smittohärd så samtalet bestod bara av knas knas knas =) Å ljuva Tjeckien va mycke sjuka saker som uppkommer där =)

Fritte-lillpitt fyllde 25 igår å ja passade på att gratta från hela familjen. Tror de va en av anledningarna till att de va fest i Braås å att ja blev uppringd =)

Idag ska ja bara ta de lugnt. Solen tittar fram imellanåt men inte tillräckligt för att slänga sig i bikini på gräsmattan. Ska även packa ihop lite kläder å så för imorn ska ja till världens bästa Tina å kolla på huset i Odenslanda =) Ska bli så jäkla skoj att träffa henne igen!!! Saknar massor!!!

Tittade i almenackan innan å upptäckte att ja nog kommer va lite upptagen dom närmsta helgerna.
Denna helgen är de Wheels & Wings, nästa helg är de nånstans vi ska iväg (tänkte kompa el nåt på fredan =) ), helgen efter de kommer Sandra Hedenhös ;-) å vi ska till GeKås å sen till Falkenberg på race. Sen är de KarlOskar-dagarna i Växjö å Tinan ville ja skulle kika ditom å de skulle ja nog kunna göra. Puh, ja så kan man spendera dom närmasta 4 helgerna =) Vi får väl se om ja gör allt ja skrivit men ja hoppas de =)

På onsdag ska ja till mammsingen. Saknar henne oxå massor! Lilla mamma =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar