måndag 6 juli 2009

Hit me hard!

Ja blir så förbannad, lessen, besviken å orolig. Allt på en å samma gång. Va fan håller du på med? Människor som stöttat dig å funnits där så fort du vacklat lite för att hjälpa dig på fötter igen vänder du nu ryggen. För en människa som verkar helt fucked up! Va fan!! Ingen träning. De som fått dig att koppla av. Du kunde köra slut på dig helt å känna hur bra du mådde efteråt. Men de är de slut med nu. För du får inte! Så jävla löjligt! Å bråken som leder till slag. Va är grejen??? Du som äntligen lärt dig kontrollera ditt humör å vända andra kinden till istället för att slåss å skrika. Har han fått dig till att bli samma människa igen? Är du nu den han vill du ska va? Har han förändrat dig så pass att du passar in i hans liv nu? Inte fan kan du komma å påstå att du är lycklig iaf!

Spenderade en del av kvällen igår i telefon. Först med underbara Tina. Ska hälsa på i huset nästa gång ja har semester =) Ska bli spännande att se!
Å sen fick ja pratat en bra stund med Ola å Mia. Har inte träffat dom el pratat med dom på länge men dom hyser igen agg för de å ja är välkommen när ja är i närheten. Känns skönt att veta. Så ja tänkte att ja får väl ta mig i kragen å åka ner =)


RUM kom hem igår. Nu mår han bra igen tack vare sockers pappa. Har faktiskt saknat min bil.... =)


Racet igår blev en överraskning. Hade de varit 1 el tom bara ½ varv kvar så hade han banne mig tagit hem de. Från att ha legat nästan 3sek efter så va han i mål bara 0,3sek efter. Sista kurvan, sista varvet. De hade kunnat bli en favorit i repris. Jaja, han tar väl hem de i Tyskland istället =)

Helgen har varit bra å nu är verkligheten åter här. Sitter på jobbet nu nämligen. Men ja ska väl va lite glad ändå för de är bara denna veckan för nästa är ja ledig igen ;)

2 kommentarer:

  1. jag håller så fruktansvärt med!! Helt sjukt! Saknar dig. pöss pöss

    SvaraRadera
  2. Saknar dig oxå gumman!! Men vi ses i nästa vecka =)
    Puss

    SvaraRadera