fredag 10 juli 2009

This is called Behind your wife =)

Vill först av allt bara säga världens största grattis till Hilda som igår fick besked på att hon numer kan titulera sig som guldsmed. Hennes tid i skolan är över å hon är nu färdigutbildad! Grattis Hulding =)

Själv är ja såklart avis för ja vill oxå va klar nu å ja känner paniken växa för att de närmar sig å ja undrar hur fan rent ut sagt ja ska klara de......
Kom med ett ypperligt förslag till chefen idag om hur vi kan göra men ja tror inte de blir som ja vill. Ekonomin tillåter inte de men å andra sidan tycker ja de är orättvist att ja ska jobba lika mycke som dom andra fast för mindre lön om ja nu inte får tid över till skolarbeten. Detta eviga tjat är tröttsamt både för mig å chefen men ja måste ju fortsätta tills de blir förändring.....

Kollade klart på Pride & Glory igår. Väldans bra film de. Å Colin Farrell är ju så sjukt snygg! Mumma =)

Diskuterade precis Pojken i randig pyjamas som oxå är en väldigt bra film. Är trött på alla gamla vanliga 2:a världskriget filmer å denna va lite annorlunda å de gillar ja.



Ok nu är de dax att bli tjejig. Ja, ja har sjukt ont varje gång ja har mens men ja tycker ändå inte att ja tjatar om de jämt å ständigt. Är så trött på att läsa massa blogginlägg där de gnälls var å varannan dag om hur ont de gör. 1 gång i månaden får väl ändå räcka å inte 300 inlägg konstant i 1 vecka varje månad!

Men nu ska ja ta mina smärtor å gå in i sliprummet så kanske ja kan bli klar med dagens jobb innan de är dax för semester igen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar