fredag 16 januari 2009

Sagan om PAJ

Ja hade tänkt att berätta historien om varför ja har valt att kalla denna blogg just en bit PAJ men ja ville inte göra de förrän ja har hundra besked på att allt är ok. Fick ett mail om att de va registrerat å att ja kunde söka upp de på deras hemsida. Men på hemsidan så står de inget om de...... Men dom sa att ja skulle få besked hem nästa vecka så ja hoppas på de bästa å berättar mer då istället.

Dagen började sådär. Stackars Alf hade lite problem med bilen så ja åkte å hämtade henne. Väl på jobbet kändes de som att inget ordentligt blev gjort. Vid lunch åkte vi ner på stan å käkade för de va Annelis sista dag. Sen tillbax till jobbet å vid 2 fick vi tårta av Anneli =) Mumsigt värre med hallontårta! Å hon fick en avskedspresent från oss alla som verkligen passade. En nessecär, en hallon bodylotion (luktar så gott att man vill äta den!!!!) å en nagelfil. Fina naglar å händer finns de inte direkt gott om i våran branch så de va uppskattat =) Sen när de väl va dax för hemgång så fällde ja såklart nån tår.... Känns tråkigt att veta att on inte kommer tillbax å jobbar mer men ja önskar henne all lycka. Å biljettarna till London är ju inte så dyra så ja får väl flyga över å säga hej nån gång =)

Fick ju såklart köra hem Alfen oxå å hjälpa henne få loss bilen =) De gick ju som på räls tack vare hennes fars tips. Sen va vi tvugna att köra med bilen så att de inte frös igen så då passade vi på att köra till GeKås =) Blev inte mycke handlat men de va himla trevligt ändå. Sen körde vi hem till Alfen å drack kaffe, pratade å kollade på bilder. Är måttligt avis på hennes gesällbrev som hänger på väggen. Ja kommer själv aldrig få ett sånt men förhoppningsvis får ja ett Svendebevis istället.
Å för att va en bit på vägen att få ett så ska ja fixa å dona lite imorn =)
Sen ska ja på middag imornkväll å troligtvis inom Paul en runda å va jobbig när han ska meka med sin egna bil. Finns inget för tillfället att göra på min så nu kan han leka med sin egna hahaha

Ska ta å räkna lite material nu... Tråk...

1 kommentar:

  1. Hello! JAg fattar ju inget av denna blogg, emn det gör inget, jag är ju jag bara endast så var det sagt och så ju, igen...

    Puts och krom

    Onkel Mange

    SvaraRadera