söndag 8 januari 2012

Spottar å fräser å är arg!!!!!

Har gjort ett försök nu att ladda upp bilder bara för att ja idag kände för att blogga med bilder men NEJ, de vill inte funka.....


Hmmmm var ska ja börja???
Jo, har gjort slut med mig själv bara för att ja kan. Blev trött på att ja aldrig kan ta tag i viktiga saker så ja beslöt mig för att detta nog va bäst. Än är vi fortfarande vänner, jag å mg själv, men de kan ändras, man vet aldrig!

Har fått en beställning på vigselringar, en tjejkompis ska gifta sig den 18/1 å beställde ringar typ.... för 2 dagar sen el nåt!! Men hon är på de klara med att hon inte hinner få dom till bröllopet så de är ok! Ska åka upp till Sus i slutet på januari å då kommer även Alfie!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEAAAAAJ!!!! Saknar henne järnet!!! Ja, klart ja saknar Sus oxå men henne träffade ja i augusti å ja kan knappt minnas när ja såg Alfie sist!

Sen kommer Putte å Camilla ner i början på februari! Får ju se henne lite nu innan magen börjar växa! Å sen har ja en till som ska besökas innan magen blir för stor..... Å en som redan fött å magen blivit mindre men bäbisen blivit lite större..... Hinner ju inte med alla graviditeter här!! Men de är spännande att stå vid sidan om å kolla på =)


Sitter å kollar runt lite på Amways hemsida, ska beställa snart igen tänkte ja. Blir ju seminarie i Halmstad nu den 15:e med tant C å Cassi. Ryktas tydligen att ja ska visa upp mig för att ja lyckades så bra första månaden..... Tant C är ju med så hon får hålla handen lite innan =)

JUST DE! Ska ju ta tag i att ringa Tina oxå! Boka in en dejt med henne!!

Ja, ja åker runt mycke för att träffa mina vänner men innerst inne hoppas ja att ja en dag får igen de å att dom kommer till mig...... Kanske för mycke att hoppas på men vem vet?!


Sen planeras de en del garderobsbygge här hemma.... Å vi ska hämta hyllor å bli av med hyllor å måla lite å fixa lite å ja, fritid, va är de???????????????

Ska göra ett nytt försök med bilderna med massa örongodis i form av Foo Fighters!!! Specillet denna!!!

1 kommentar:

  1. Kan tycka det är LIDE sent påtänkt det där med ringarna. Nog fasen vill man väl ha ringarna på bröllopsdagen ELLOR??

    Du kanske skulle läsa en himmlanes bra bok som heter "Svälj den fulaste grodan först"!!
    Den hjälper en att få fart på to do listan och den har iaf lärt mig att göra det tristaste på listan först, för sen är det gjort och man avslutar inte sin lista med det tristaste som ska göras!
    Väldans bra bok den där!

    Pau sönda rockar vi fett!
    Kolla din mail!!!!

    Pössen
    Tant C

    SvaraRadera