söndag 17 maj 2009

Deja vu

Återigen är de söndag. Helgen har varit händelserik å här kommer den för er som inte va med =)

Fredag:

Jobbade till lunch. Körde hoj ner till mor å far. In till Kristianstad å besiktigade med pappa. Hem till mamma å säga hej å ta en kaffe. Till Hjärsås å krama om Martin å överlämna presenterna. Upp till Varberg igen. Detta resulterade i 50 mil på hoj =) Men ömma handleder å frusen till tusen när ja kom hem. Hade noll kraft i kroppen så Lasse fick köra in hojen till mig....

Lördag:

Upp 20 i 7 å ställa sig i duschen. Sätta mig i bilen å köra ut till Trönninge eftersom ja glömde körkort å visakort i mcjackan. Hem till Tommy å socker å hämta Tommy. Ner till garaget å hämta Impalan. Tillbaka hem å hämta socker. Ner till Falkenberg å hämta 2 jobbarkompisar till Tommy. Tillbaka till Varberg å hämta Larry å Rebell. Möta upp Billys bil vid Veras å sen till volvo å möta upp alla andra jänkebilar.

Sen påbörjades färden till Bakken =) Ja har aldrig kört jänk innan men efter bara en liten tur hade ja vant mig =) Festen kom igång ganska bra i bilen för dom andra å de va sjukt kul att köra genom stan för de va massor med folk ute som stannade upp å kollade på oss. Vi va ganska så många bilar nämligen =) Å vi hade en himla tur med vädret hemma i Varberg =)
1:a stoppet va inte så långt ifrån stan men eftersom öl rinner igenom snabbt så fick de bli paus. 2:a stoppet därimot kom väldigt hastigt på å de kändes sådär nödvändigt men återigen passade alla på att lätta på trycket.
När vi kom neranför Falkenberg stannade vi igen å tyvärr såg de inte ljust ut med vädret... Men inget regn på hela vägen i Sverige =)
Tyvärr krånglade Billys bil lite efter Getinge å vi blev ståendes en stund. Inte bra att köra utan bromsar så de fick fixas till innan vi kund bege oss igen.
Vi kom ikapp dom andra på Hallandsåsen å där tillkom de ytterligare några bilar från Ängelholm.
Alla bilar höll hela vägen ner till Helsingborg men däremot va de en del som hade fått i sig rejält med alkohol så dom höll knappt ihop =)
2 bilar hann med färjan som lämnde nästan precis när vi kom ner så tyvärr blev vi inte samlade allihop men de gjorde inte så mycke =) Vi åkte ju med alla dom andra =)
Efter färjeläget blev vi samlade igen å begav oss till Bakken. Många tyckte vi körde sakta så dom körde om men danskjäveln som skulle köra om uppe på trottoaren va ju inte riktigt klok! Å tyvärr va de ju med oss han höll på att smälla. Men men, vi klarade oss å vid den här tidpunkten hade de tyvärr börjat dugga lite granna.
Framme på Bakken tog de ca 2sek sen hade alla splittrats... Lite tråkigt när man ändå följts åt hela vägen med bilarna men men de är ju så de funkar. Vi i vår bil höll iaf ihop någorlunda. Tommy å Larry va dom ända som åkte karusell å vi andra fick oss ett gott skratt =) Varför väljer man en av dom karuseller som snurrar mest när man redan är aspackad???

På väg hem va vi den enda bilen å de va ganska så lugnt å skönt då pojkarna där bak föll i sömn en efter en. Hade en jäkla tur med färjan, behövde bara vänta 20min medans andra bilar bakom fick vänta nästan 1 timme....

Hemfärden flöt på bra förutom att ja fick bli puttad av båten. Växelarmen el va de heter hade hoppat ur så vi fick inte i några växlar alls. Tommy fick vakna till liv å han å Larry fixade så vi fick i Drive så vi kunde köra iaf.

Söndag:

Vaknar av ett mess från Lasse som vill bli hämtad. Hoppar ur sängen, sätter mig i bilen. Hämtar upp honom å kör hem honom. In på Hajen å handla lite. Hämta Tommy. Försöka som idioter att hitta kanaler till min parabol. Lasse kommer å försöker hjälpa till. Vi ger upp å ja kör hem Tommy.

Är svinsur att ja inte fått ordning på de. Va ju race idag som ja ville se. Visst de gick inge bra men ändå, ja vill se racet!!!!!

Ojoj, lång blogg men sen har de ju hänt massor med =)


Igår såg ja mitt liv för 3år sen spelas upp framför ögonen på mig....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar