torsdag 7 maj 2009

Sporttjej?

Ja, ja är nog en sporttjej. När folk frågar om man gillar sport brukar ja oftas svara motorsport bara. Men ändå sitter ja som fastfrusen när de är hockey, handboll å ja även fotboll. Är ingen fanatiker som håller på nåt allsvenskt lag el kollar elitserien men när Sverige spelar kollar ja mer än gärna =) Just nu är de Sverige-Tjeckien i kvartsfinal i hockeyVM. Sverige leder 2-0 å de hade varit så gott med en seger. Dels för att nu är de vinna el försvinna å dels för att de är bättre att mobba än att bli mobbad. Kan bli så jobbigt att vistas i Tjeckien om Sverige förlorar. För vi lär få höra de massor i så fall =)

Mest av allt älskar ja såklart MotoGP.
De är pappas fel att ja fastnat. Har kollat på de sen 97 å ja tänker fortsätta kolla så länge Rossi kör iaf. Å nu har ja troligtvis lyckats fixa Viasat Motor till nästa gång de är race. tack papps, du är bäst =)

Men ja längtar faktiskt till nästa gång de är handbollsmästerskap =) Då ska ja sitta som fastspikad i soffan å heja på grabbarna =)

Nu är de sista perioden å ja håller mina tummar för svensk seger!!!



Tankarna är på lite annat håll ikväll nämligen hos socker. De finns mörker men ja lovar att de blir ljusare med tiden. Puss på dig världens bästa!!!!

5 kommentarer: